SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 14:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Synchronizace s Lotus Notes 7.0
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Synchronizace s Lotus Notes 7.0  (Zobrazeno 2392 x)
Kytka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 06. Únor 2006, 14:16 »

K synchronizaci pouzivam SonyEricssonPCsuite 3.1.1 --> bohuzel jsem musel upgradovat na novou verzi Lotus Notes a to na verzi 7.0 (drive jsem pouzival LN 6.5.3 a bylo to bez problemu)
Narazil jsem na problem: PC suite "nevidi" LotusNotes 7.0 a tvrdi mi, ze vlastne neni co synchronizovat, protoze v PC zadne notesy nejsou  Sad
Setkal jste se s tim nekdo? Poradite? Diky
uložena

Kytka
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #1 v: 06. Únor 2006, 16:41 »

v sedmicce se zmenil format databazi, takze dokud se neobjevi nova verse pc suite mas smulu. Teoreticky by mohly jit kontakty, ale kalendar skoro tutove ne.
uložena
Kytka
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Únor 2006, 00:59 »

Jo, jo,.... jiz jsem (navzdory firemnim predpisum) downgradoval.....  Undecided
uložena

Kytka
kmozis
Anonym
« Odpověď #3 v: 14. Únor 2006, 13:22 »

Nas upgrade na 7 ceka asi brzy, tak uvidime. Navic doufam, ze se mi diky tomu nerozhasi i doposud fungujici synchronizace s LN pres OneBridge server. Ale pokud vim, tak ten novy fomat db ve verzi 7 neni povinny. Jakou verzi mate? Je uz v cestine?
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #4 v: 14. Únor 2006, 15:01 »

mam porad 6.5.3. Pres onebridge by Ti to fungovat melo, protoze to nevyuziva syncu v pcsuite a one bridge sedmickoveho klienta podporuje (apospon to tvrdi). Budete mit weboveho, nebo "tezkeho" klienta? U weboveho by teoreticky mohl byt problemek, protoze ma trochu jiny format databazi a templatu.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Únor 2006, 17:32 »

Predpokladam, ze budeme mit obe rozhrani. Ti kteri LN pouzivaji kazdodenne budou mit toho "tezkeho" klienta, jak to nazyvas Ty, vedle toho urcite bude i moznost pro lidi, kteri maji repliku posty na nasem externim serveru za firewallem, cist postu i z webu...
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #6 v: 14. Únor 2006, 18:35 »

to je neco malinko jineho, posta dostupna pres web nepotrebuje nainstalovat nic, staci jenom propagovat schranku pres nakonfigurovane domino. Sedmickove notesy umi plne funkcniho web based klienta, ale je pro nej potreba menit prave templaty a desing databazi. Je to taky duvod, proc se u nas upgrade porad odklada, zvazuji se pro a proti obou variant, ktere navic nejsou vzajemne kompatibilni, cili nejde (nejspis) provozovat obe varianty na stejne infrastrukture.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Únor 2006, 17:15 »

No tak uvidime, jak to dopadne u nas. Nas ajÂťak mi rikal, ze v soucasnosti je snad 7.0.1, my urcite pockame na takovou 7.0.2 a to navic az v ceske verzi, takze to muze jeste chvili trvat. Ted jsme navic dost zamestnani prechodem k jinemu mobilnimu operatorovi a svete div se, i kdyz je uz funkcni prenositelnost cisel, nas stavajici ruzovy operator nam udelal tak hezke podminky, ze se nam vyplati prejit k operatorovi modremu a nechat si zridit cisla nova. Dam vedet, az se u nas neco pohne.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Synchronizace s Lotus Notes 7.0
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 14 dotazů.