SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 06:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o datove karte GC85
Strana: [1] 2 3 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vse o datove karte GC85  (Zobrazeno 54225 x)
MartinVagner
Anonym
« v: 20. Květen 2005, 08:27 »

Zakladam tento thread a zde muzeme diskutovat o cemkoliv co se tyka tohoto vyrobku....aktualizace, EDGE atp.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 20. Květen 2005, 09:19 »

Dival jsem se na tu mapku co jsi mne poslal a vypada to, ze Lesna nabo aspon cast je bez EDGE ( grrrrrrr Angry ) a nemam jak to vyzkouset. U Tebe te fialove barvy taky neni moc ( spis vubec  Angry ) no snad se to co nejdriv zlepsi. Ted jsem to kontroloval s mapou v mobilu a celej ten vybezek co je Lesna je oranzovej tzn. bez EDGE  Cry
« Poslední úprava: 20. Květen 2005, 09:41 od miramax » uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #2 v: 20. Květen 2005, 12:25 »

No u nas jsem lapl EDGE s Oskarem, ale byl jsem nekde na hrane, takze zadny posun, potreboval bych pujcit tvoji kartu s daty z T-Mobilu a vyzkouset si to v praci. Ve Šlapanicich je dle T-Mobile mapy videt EDGE, ale ja nemam zadnou kartu od nich abych to testl...

Nepujcis?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 20. Květen 2005, 12:49 »

Jo  Mrknutí domluvime se pres vikend na ICQ.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 20. Květen 2005, 14:28 »

OK staci mi to na jeden den, jen abych testnul zda je v miste EDGE... Cheesy
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #5 v: 25. Květen 2005, 05:36 »

Diky pane za zapujcku, tady jsou vysledky s T-Mobile (lokalita Šlapanice u Brna):

Maximalni spokojenost, EDGE tu slape jako vino
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 25. Květen 2005, 06:57 »

Martine tohle mne nedelej  Cry Cry Cry ja na Lesne nepochodil ani s Tvim Eurotelem. A co Oskar nevis jake ma pokryti je nejaka tabulka jako od T-Mobile ?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #7 v: 25. Květen 2005, 07:58 »

Martine tohle mne nedelej  Cry Cry Cry ja na Lesne nepochodil ani s Tvim Eurotelem. A co Oskar nevis jake ma pokryti je nejaka tabulka jako od T-Mobile ?

Oskar nic takovyho nema, tedy prozatim. Myslim, ze urcita sance tu je, ze by Lesna mohla byt pokryta, chce to zkusit  Roll Eyes
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #8 v: 25. Květen 2005, 08:07 »

A pak, ze to nejde  Cheesy

T-Mobile my new favourite  Smajlík
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #9 v: 25. Květen 2005, 08:20 »

A uz teda dooooost !!!  Angry Jeste mozna zkusim zavolat na T-Mobile jak to vypada, ale tam mne budou jen mazat med kolem huby, tak nevim.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #10 v: 05. Červen 2005, 20:31 »

EDGE na Lesne vali uz dobre, ale ten posledni firm je naprosto otresnej, tak sem tam hodil zpatky ten starej a pohoda.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #11 v: 06. Červen 2005, 10:16 »

EDGE na Lesne vali uz dobre, ale ten posledni firm je naprosto otresnej, tak sem tam hodil zpatky ten starej a pohoda.

myslel jsi ale tu verzi Wireless manageru ne?
No tuto chybu mi to take haze, alespon vim, ze chybu tam maji oni a neni problem na me karte
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #12 v: 06. Červen 2005, 14:10 »

Ano mel sem na mysli tu verzi Wireless Manageru. Snad to pristi verze vyresi.
uložena
nastis
Anonym
« Odpověď #13 v: 12. Červen 2005, 12:03 »

Mam na vas, odbornikov, jednu otazku-zlomil sa mi konektor na tejto karte, presnejsie ten tenky "cudlik" na konci. Docital som sa /mobilmania.sk/, ze nahradna antena sa neda zohna» /ani v servise/. Je to pravda? Zatiaœ som si objednal redukciu+magneticku externu antenu s 2m kablom /kobe.cz/. Takto to ale nechcem pouziva» naveky...
uložena
nastis
Anonym
« Odpověď #14 v: 12. Červen 2005, 12:06 »

Oprava:nie konektor na karte, ale na antene  Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o datove karte GC85
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 15 dotazů.