SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 09:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ANYCOM Bluetooth v1.2 Stereo Headset
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ANYCOM Bluetooth v1.2 Stereo Headset  (Zobrazeno 2236 x)
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 05. Únor 2006, 12:21 »

Zdar, viem teraz ked pozerate na ten moj nazov topicu tak sa cudujete ze co to je Tongue ale slovicko headset uz vam nieco hovori. By ma zaujimalo ci to nahodov niekto nema, viem ze K750i a cela rada posiela cez BT len MONO (aspon to tu niekto hovoril) ale toto je specialne pre mobilne telefony znacky SE ! tak co myslite ?

Ultralehka miniaturni bezdratova nahlavni stereo souprava s hmotnosti pouhych 73 gramu i s baterii. Kompaktni provedeni zarucuje pohodlne a bezproblemove pouziti. Vestavena Li-Ion baterie zajisÂťuje az 7 hodin hovoru a 200 hodin pohotovosti. Pro komunikaci je vyuzita moderni technologie BlueTooth tridy 1.2 prinasejici perfektni a cisty zvuk bez ruseni. Sada je urcena predevsim pro mobilni telefony, lze ji vsak vyuzivat i v domacnosti jako klasicka bezdratova sluchatka nebo jako doplnek k mp3 prehravacum podporujicim tuto technoligii. Diky dosahu az 10 m to nebude problem.

Parametry a specifikace:
Technologie: BlueTooth v1.2
Dosah: az 10 metru
Vydrz: az 7 hodin hovoru, az 200 hodin pohotovostniho rezimu
Napajeni: vestavena Li-Pol 300 mAh nabijeci baterie
Hmotnost: 73 gramu s baterii
Nabijeni: siÂťova AC nabijecka
Rozmery: 155 x 145 x 65 mm

Podporovane telefony:
S technologii BlueTooth  

originalny odkaz
http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?DPG=54026&CatId=18846356
uložena

Sony Ericsson Arc
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Únor 2006, 12:43 »

Tato sluchatka mel Jozinzbazin ted na prazskem srazu.
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Únor 2006, 12:54 »

To Kenny: jak pise miramax, mel jsem je na srazu v Praze, protoze sam jsem nebyl schopen je zprovoznit tak, aby mi sla hudba z founu do sluchatek. Ve finale jsme se shodli, ze hudba z founu nepujde, protoze ani jeden SE dosud uvedenych na trhu nepodporuje profil A2DP, ktery je pro jejich chod nutny. Jinak hovory umi. Mrkni na nize uvedeny link. Jo a pokud zadas ve vyhledavaci na Semanii slovicko "anycom", tak ti vyjede daleko vice prispevku na toto tema. Zaver: pokud je chces koupit, tak to nedelej. Profil A2DP bude podporovat az teprve P990.
Zatim zdar. JZB
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,77/topic,1720.0

Pozn. S PC funguji skvele.
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Únor 2006, 13:05 »

To Kenny: jak pise miramax, mel jsem je na srazu v Praze, protoze sam jsem nebyl schopen je zprovoznit tak, aby mi sla hudba z founu do sluchatek. Ve finale jsme se shodli, ze hudba z founu nepujde, protoze ani jeden SE dosud uvedenych na trhu nepodporuje profil A2DP, ktery je pro jejich chod nutny. Jinak hovory umi. Mrkni na nize uvedeny link. Jo a pokud zadas ve vyhledavaci na Semanii slovicko "anycom", tak ti vyjede daleko vice prispevku na toto tema. Zaver: pokud je chces koupit, tak to nedelej. Profil A2DP bude podporovat az teprve P990.
Zatim zdar. JZB

aha diky, som nevedel ze to ich negdo mel Mrknutí diky za info Smajlík

CLOSE
uložena

Sony Ericsson Arc
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 05. Únor 2006, 13:33 »

Zatim zdar. JZB

dnes jsem cetl ze Qtek 8310 bude podporovat A2DP...nova ROMka ma byt za tyden, dva..

mozna bude i update v SE K750/W800  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ANYCOM Bluetooth v1.2 Stereo Headset
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 17 dotazů.