SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 23:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Eervnovy sraz SE Manie v Praze
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Eervnovy sraz SE Manie v Praze  (Zobrazeno 29934 x)
Mil_Da
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 19. Květen 2005, 09:39 »

Marne jsem tady hledal termin cervnoveho srazu, muzete nekdo prozradit podrobnosti (pokud jsou k dispozici)? Tedy den, hodinu, misto (Prahu moc neznam, ale metrem jsem uz jel  Grin), popr. nastin programu a co lze ocekavat. Jeste jsem se nezucastnil.
Predem dekuji za jakoukoliv informaci - Mil_Da
uložena

Elovek se cely zivot uci a stejne nakonec umre hloupy.
GD-30->GD-50->909 Dual S->M35i->SE-T610 & BToes
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 19. Květen 2005, 10:32 »

Marne jsem tady hledal termin cervnoveho srazu, muzete nekdo prozradit podrobnosti (pokud jsou k dispozici)? Tedy den, hodinu, misto (Prahu moc neznam, ale metrem jsem uz jel  Grin), popr. nastin programu a co lze ocekavat. Jeste jsem se nezucastnil.

Co jsem naposledy mluvil s Martinem Vagnerem tak rikal, ze sraz v Praze by mel byt 17.06.2005, misto a cas se jeste upresni. Mozna to bude tam, co minule... jeden bar kousek od OD Maj-Tesco... minule se tam lidi zacali schazet uz od 13:00 hod...

Program = pokecat s kamaradama (udelat si nove kamarady), probrat problemy s technickou podporou SEmanie s moznosti preflashovani mobilu, vymena zkusenosti, souboru (schemata, tapety, zvoneni...), citronove pivo servirovane v kvetinacich (bude-li to ve vyse uvedenem baru), mozna nam Martin venuje nejaky suvenyr od SE (pokud mu jeste nejake zbyly...  Mrknutí). Nedaleko je Mobilpohotovost(pracoviste Setha) a bankomat, pokud te popadne neprekonatelna touha poridit si novy mobil...(maji tam vzdy vsechny jinde jeste nedostupne novinky... mozna tam uz bude i dovozova 750-ka... Roll Eyes) a dost mozna zavita i nekdo z PR-pracovniku SonyhoEricssona, aby nam sdelil pripravovane novinky.... tak asi tak...  Smajlík
uložena
Mil_Da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Květen 2005, 12:50 »

Diky, ale nebyla by lepsi sobota? V patek to teda od nas (z Mimone, E.L.) po praci nestiham ani nahodou. Leda tak dovolena  Sad
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 19. Květen 2005, 12:55 »

Diky, ale nebyla by lepsi sobota? V patek to teda od nas (z Mimone, E.L.) po praci nestiham ani nahodou. Leda tak dovolena  Sad

Byla.
uložena
Mil_Da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Květen 2005, 07:31 »

Tak jo. Jsem vzdycky rad, kdyz se mnou nekdo souhlasi.   Mrknutí
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Květen 2005, 07:57 »

Marne jsem tady hledal termin cervnoveho srazu, muzete nekdo prozradit podrobnosti (pokud jsou k dispozici)? Tedy den, hodinu, misto (Prahu moc neznam, ale metrem jsem uz jel  Grin), popr. nastin programu a co lze ocekavat. Jeste jsem se nezucastnil.

Co jsem naposledy mluvil s Martinem Vagnerem tak rikal, ze sraz v Praze by mel byt 17.06.2005, misto a cas se jeste upresni. Mozna to bude tam, co minule... jeden bar kousek od OD Maj-Tesco... minule se tam lidi zacali schazet uz od 13:00 hod...

Program = pokecat s kamaradama (udelat si nove kamarady), probrat problemy s technickou podporou SEmanie s moznosti preflashovani mobilu, vymena zkusenosti, souboru (schemata, tapety, zvoneni...), citronove pivo servirovane v kvetinacich (bude-li to ve vyse uvedenem baru), mozna nam Martin venuje nejaky suvenyr od SE (pokud mu jeste nejake zbyly...  Mrknutí). Nedaleko je Mobilpohotovost(pracoviste Setha) a bankomat, pokud te popadne neprekonatelna touha poridit si novy mobil...(maji tam vzdy vsechny jinde jeste nedostupne novinky... mozna tam uz bude i dovozova 750-ka... Roll Eyes) a dost mozna zavita i nekdo z PR-pracovniku SonyhoEricssona, aby nam sdelil pripravovane novinky.... tak asi tak...  Smajlík

jj presne tak, takhle nejak to na srazech chodi a muzu rict, ze je to super.
To VaRo : citronove pivo servirovane v kvetinacich  Shocked tohle snad nepijes ? Grin
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 20. Květen 2005, 08:11 »

Pokud jde o termin a misto srazu tak brzy na SEManii vyjde bleskovka ci clanecek, jinak stale plati bud 17. nebo 18.6 (patek, sobota)

Jen ja zacinam mit fofr, takze je otazkou zda se tam dostanu....Pro me docela nabity weekend
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Květen 2005, 08:13 »

Cituji
jj presne tak, takhle nejak to na srazech chodi a muzu rict, ze je to super.
To VaRo : citronove pivo servirovane v kvetinacich  Shocked tohle snad nepijes ? Grin
Cituji

Posledne jsem to pil a dopadlo to tak, ze jsem po kratkem (ale intenzivnim) nalehani Filipa Ludvika v jiz zminovanem obchodu s mobilama zakoupill Motorolu V3 RAZRA Cry Cry Cry  Uz jsem ho nastesti prodal. Z toho pro mne pro pristi sraz plyne pouceni - sedni si dal od Filipa!  Grin Grin Grin
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #8 v: 20. Květen 2005, 08:27 »

Jeste jeden dotazek, byl si na srazu v Brne ?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #9 v: 20. Květen 2005, 08:51 »

e vahas?! Jasne, ze byl!  Cheesy Cheesy Cheesy
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #10 v: 20. Květen 2005, 09:01 »

e vahas?! Jasne, ze byl!  Cheesy Cheesy Cheesy

Smajlík tak uz asi vim  Cheesy byl jsi tam s Filipem ( az do konce  Grin ) a kamarad nas na finale rozvezl taxikem, Vas k autu a me domu ( sedel jsem vedle Filipa ) takze Te zdravim, opet z Brna  Grin Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #11 v: 20. Květen 2005, 09:17 »

Smajlík tak uz asi vim  Cheesy byl jsi tam s Filipem ( az do konce  Grin ) a kamarad nas na finale rozvezl taxikem, Vas k autu a me domu ( sedel jsem vedle Filipa ) takze Te zdravim, opet z Brna  Grin Mrknutí
Cituji

Sedel jsi vedle Filipa bez ujmy?  Cheesy Cheesy Cheesy Tak to s tim klukem nebude tak horky!  Grin Grin Grin Mozna si zas vedle nej sednu...   Mrknutí Mrknutí Mrknutí Jizda v taxi nocnim Brnem byla fajn, hlavne, ze Filip s Jirkou nasli auto, jinak tam jezdime doted ... Doufam, ze dorazis do Prahy?...  Undecided Undecided Undecided
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #12 v: 20. Květen 2005, 09:37 »

No ja doufam, ze ano, ale ceka me pretezka prace, musim Martinovi vymluvit ten nabitej vikend  Grin, domluvit se s Kaprikem atd. Roll Eyes
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #13 v: 20. Květen 2005, 10:10 »

No ja doufam, ze ano, ale ceka me pretezka prace, musim Martinovi vymluvit ten nabitej vikend  Grin, domluvit se s Kaprikem atd. Roll Eyes

Co si pamatuju, mas bozsky organizacni dar  Mrknutí tim padem mas mou plnou duveru a verim, ze se v Praze potkame...  Grin
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #14 v: 20. Květen 2005, 10:36 »

No ja doufam, ze ano, ale ceka me pretezka prace, musim Martinovi vymluvit ten nabitej vikend  Grin, domluvit se s Kaprikem atd. Roll Eyes

Co si pamatuju, mas bozsky organizacni dar  Mrknutí tim padem mas mou plnou duveru a verim, ze se v Praze potkame...  Grin

Asi si me s nekym pletes  Grin, ale budu se snazit  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Eervnovy sraz SE Manie v Praze
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 16 dotazů.