SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
29. Duben 2025, 21:45
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zpomalenej W800i po startu
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zpomalenej W800i po startu (Zobrazeno 2959 x)
PanKuko
Uzivatel
«
v:
01. Únor 2006, 07:31 »
Zkousel sem tady najit podobnej problem ale bez uspechu.
Pokazdy kdyz zapnu telefon tak naskoci, v uvodni obrazovce naskoci ze hleda signal. Apritom je totalni zpomalenej, kdyz cokoliv zmacknu tak reaguje az za dobu. Po cca. 15sec. tak skoci profil jakej je. Taky chvilku trva nez zmizi po odkliknuti a potom je tel. zase normalni. Reaguje, vsechno v poho... Mam tam ten novej FW co sem ho koupil, je ani ne tejden starej. Dela to taky nekomu nebo je to problem FW? A dela to od uplnyho zacatku.... Diky moc
uložena
air
Uzivatel
Re: Zpomalenej W800i po startu
«
Odpověď #1 v:
01. Únor 2006, 08:25 »
Uživatel: PanKuko 01. Únor 2006, 07:31
Zkousel sem tady najit podobnej problem ale bez uspechu.
Pokazdy kdyz zapnu telefon tak naskoci, v uvodni obrazovce naskoci ze hleda signal. Apritom je totalni zpomalenej, kdyz cokoliv zmacknu tak reaguje az za dobu. Po cca. 15sec. tak skoci profil jakej je. Taky chvilku trva nez zmizi po odkliknuti a potom je tel. zase normalni. Reaguje, vsechno v poho... Mam tam ten novej FW co sem ho koupil, je ani ne tejden starej. Dela to taky nekomu nebo je to problem FW? A dela to od uplnyho zacatku.... Diky moc
U me je to taky zpomaleny kdyz ho zapinam. Mam starsi FW a mam pocit ze mi to nedelalo od zacatku. Ale zkousel jsem spoustu javovych her a aplikaci (snad 80?) abych si z dostupnych veci protridili co je dobry a co je blbost. A mam pocit, ze pak to trosku zpomalilo. Ale mozna se mi to jen zda, protoze jsem tak trochu ocekaval jestli se to na tom telefonu podepise takova zatez... Ted jsem si dal prehrat FW (z jineho duvodu-ztraceni mp3 z karty), tak jak to prijde dam sem echo
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
«
Odpověď #2 v:
01. Únor 2006, 10:02 »
Mel jsem FW D750i, W800i, K750i, nekolik verzi a vsechny mi delaly neco podobneho. Proste strasne dlouho trvalo, nez se telefon po zapnuti "vzpamatoval" a dal se pouzivat, takze bych rekl, ze je to tak nejak normalni.
uložena
Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
sven
Uzivatel
«
Odpověď #3 v:
01. Únor 2006, 10:09 »
Kazdy telefon po spusteni provadi nekolik zakladnich operaci jako je prihlaseni do site, inicializace telefonniho seznamu a ulozenych zprav atd. Je to uplne normalni jev - az se tyto operace dokonci, telefon funguje normalne. Podobne zpomaleni napr. muzete vysledovat, vyjmete-li pameÂťovou kartu a znovu ji vlozite. Na chvili se telefon stane takrka neovladatelny, protoze znovu nacita obsah karty.
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
01. Únor 2006, 10:16 »
2sven: To je pravda, ale u tehlech modelu mi to prijde extreme dlouhe. Pominu telefony vsech ostatni znacek, ktere jsem mel, zustanu jen u SE a nenarazil jsem na model, kteremu by to trvalo tak dlouho a to mi rukama prosli takrka vsechny.
uložena
Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
air
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
01. Únor 2006, 10:32 »
Uživatel: MarekHajn 01. Únor 2006, 10:16
2sven: To je pravda, ale u tehlech modelu mi to prijde extreme dlouhe. Pominu telefony vsech ostatni znacek, ktere jsem mel, zustanu jen u SE a nenarazil jsem na model, kteremu by to trvalo tak dlouho a to mi rukama prosli takrka vsechny.
presne tak, ja jsem mel dosud Siemens Me45, kteremu kompletni start trval taky dost dlouho, hlavne teda nacitani karty SIM (konktakty ze SIM a SMS) ale mohl jsem ho hned po zapnuti pouzivat a pracovat treba s menu. Tady to zamrzne vsechno. A nektere telefony - napr. Nokia 3310 kterou mel otec - najedou a hned muzete psat, cist SMS, delat v podstate cokoli. A to tyhle telefony nemaji zdaleka takovy vykon jako nase K/D/Wcka.
uložena
PanKuko
Uzivatel
«
Odpověď #6 v:
01. Únor 2006, 12:08 »
Tak dekuji za odpovedi, asi to bude normalni. Muj bejvalej telefon 6310i(tedka zalozni) mel signal okamzite po zapnuti a slo s nim delat cokoliv. SE si dava s tim signalem hodne na cas. Mam dve SIMky, obe od Oskara a ta jedna je mnohem rychlejsi nez ta druha. Dalo se to pozorovat uz i ve 3310 a v 6310i taktez. A jediny co me udivuje ze ta rychlejsi je zaroven starsi-vlastne jedna z tech uplne prvnich.
uložena
tomb
Uzivatel
«
Odpověď #7 v:
01. Únor 2006, 12:28 »
Uživatel: PanKuko 01. Únor 2006, 12:08
Tak dekuji za odpovedi, asi to bude normalni. Muj bejvalej telefon 6310i(tedka zalozni) mel signal okamzite po zapnuti a slo s nim delat cokoliv. SE si dava s tim signalem hodne na cas. Mam dve SIMky, obe od Oskara a ta jedna je mnohem rychlejsi nez ta druha. Dalo se to pozorovat uz i ve 3310 a v 6310i taktez. A jediny co me udivuje ze ta rychlejsi je zaroven starsi-vlastne jedna z tech uplne prvnich.
No a neni to tim, kolik cisel mate ulozenych na SIM karte? Vim, ze Oskar ukladal na posledni mista na Simkarte cisla na hasice, policii a tak,takze se nacitala cela karta. Ty prvni to meli na prednich pozicich,tak to netrvalo tak dlouho. Jinak to zpomaleni mi to dela taky - mam k750i alias w800i.
uložena
PanKuko
Uzivatel
«
Odpověď #8 v:
01. Únor 2006, 12:31 »
Ja na SIMce nemam ani jediny numero. Vsechno je v pameti tel. a ta je taky v kontaktech nastavena. No ale tak ho necham, Windowsy taky nejsou po startu moc sdilny! :-)))
Jinak ja bych radsi mel W800i alias K750i....az mi za dva roky propadne zaruka tak to asi prekrytuju. Pochybuju ze by mi to udelali jako zarucni opravu...
uložena
stresman
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
01. Únor 2006, 14:52 »
no neviem ci je to normalny jav take dlhe nastartovanie. ja ked zapne tak hned ide v pohode akurat menu este trochu seka asi 4 sekundy hned po zapnuti ale inac v pohode vsetko.
uložena
Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
01. Únor 2006, 19:27 »
Je pravda, ze D/K/W jsou oproti starsim modelum nekde jinde, preci jen jsou podstatne slozitejsi, ale to podle me neni duvod k tomu, aby se startovaly tak dlouho...
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.