SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 11:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tak jake uz jste precetli knihy v mobilu? A jak se vam libily?
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tak jake uz jste precetli knihy v mobilu? A jak se vam libily?  (Zobrazeno 42151 x)
odklizec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 08. Březen 2006, 10:49 »

Jo. dela se to v sekci Fonts and Preview a hned i vidis vysledek. Vypada to pak nejak takhle..
uložena
Tuhyk
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 09. Březen 2006, 08:59 »

Ehm... a muzu se zeptat co je to za program? Huh
uložena

Tuhyk Inside!
odklizec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 09. Březen 2006, 23:13 »

eeee..no BookReader prece (verze 2.2.8 )?  Mrknutí V tom se konfiguruje vysledny Jar soubor, ktery si pak loadnes do mobilu.
http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html
uložena
Tuhyk
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 10. Březen 2006, 09:07 »

AHA! Ja jsem mel jen ten jar soubor a textiky jsem do toho nahraval rucne Cheesy Diky
uložena

Tuhyk Inside!
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 10. Březen 2006, 09:47 »

No ja na svoji K700 sem uz skoro u konce ctvrteho dilu Harryho Pottera - prvni tri sem prelouskal mnohem rychleji nez kdybych to cetl jako knizku - ma to vyhodu v tom ze na rozdil od knizky mam mobil u sebe porad a klidne se kousek prestu i kdyz mam jen par minut - to u knizek nedelam - a display K700 na knizky bohate staci - i kdyz je pravda ze na nejakym Pcku by to bylo lepsi - takhel clovek kazdych 5 sec prehezuje stranky. Vsem co neveri ze se tak daji cist knizky doporucuji at to zkusi - taky sem tomu vubec neveril a prekvapilo me kdyz sem kdyzku precetl behem ani ne dvou tydnu - jinak knizku ctu tak priblizne pul roku az rok :-)
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
odklizec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 10. Březen 2006, 17:04 »

AHA! Ja jsem mel jen ten jar soubor a textiky jsem do toho nahraval rucne Cheesy Diky
No ja taky pouzivam jen cisty jar a pak do nej loaduju knizky pres file menu. Ale je dobre si ten jar trosku nakonfigurovat a rucim ti za to, ze se spravnym fontem a barvou textu/pozadi ani nebudes mit unavene oci Mrknutí Jn je skoda, ze jim nejak nefunguje smooth scroll. Podobny problem (s jinym prubehem) ma (mel?) i readmaniac.
uložena
odklizec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 10. Březen 2006, 17:07 »

No ja na svoji K700 sem uz skoro u konce ctvrteho dilu Harryho Pottera - prvni tri sem prelouskal mnohem rychleji nez kdybych to cetl jako knizku - ma to vyhodu v tom ze na rozdil od knizky mam mobil u sebe porad a klidne se kousek prestu i kdyz mam jen par minut - to u knizek nedelam - a display K700 na knizky bohate staci - i kdyz je pravda ze na nejakym Pcku by to bylo lepsi - takhel clovek kazdych 5 sec prehezuje stranky.
Tak si nastav automaticke posouvani po strankach a s rychlosti, jaka ti vyhovuje? Blbe je, ze jim nejde ten smooth scroll, ale to snad casem fixnou Mrknutí
uložena
Redswift
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 v: 15. Březen 2006, 06:58 »

Ja mam jen Harryho Potra a toho se mi cist nechce. Jinak kdybych mel i jine knizky,tak bych nejspis nejakou precet,ale nevim kde je stahnout. Kdyztak poradte nebo poslete nejake sci-fi,horory nebo zabavne na [email protected]
uložena

Nemas vubec zadnej problem, vole. O vsechno se postaram. VraÂť se tam a hodte se vsichni pekne do klidu.
Tuhyk
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 v: 15. Březen 2006, 09:22 »

Tak jsem prave precetl Zanik domu Usheru od E.A.Poea. Byl jsem v casovym presu a potreboval jsem to precist na seminar z literatury. Nez bych si to sehnal v knihovne tak jsem si to radsi nahral do mobilu a zblajznul jsem to jak malinu...zacinam tomu prichazet na chut...Smajlík I kdyz knizka je knizka...
uložena

Tuhyk Inside!
bass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 16. Březen 2006, 23:31 »

No jenom by me zajimalo jak tu knizku narvu do telefounu?HuhHuhHuh Shocked
uložena
duky
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 17. Březen 2006, 00:08 »

opatrne, aby si si neposkrabal displej Smajlík
uložena
Tuhyk
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #41 v: 17. Březen 2006, 07:52 »

No bud das na radu dukyho nebo se kouknes na www.k750i.net a tam si stahnes bookreader Cool
uložena

Tuhyk Inside!
peterss
Anonym
« Odpověď #42 v: 17. Březen 2006, 08:20 »

Ja mam jen Harryho Potra a toho se mi cist nechce. Jinak kdybych mel i jine knizky,tak bych nejspis nejakou precet,ale nevim kde je stahnout. Kdyztak poradte nebo poslete nejake sci-fi,horory nebo zabavne na [email protected]

http://www.palmknihy.cz/  Mrknutí je tam plna knihovna  Mrknutí
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #43 v: 17. Březen 2006, 14:05 »

http://www.palmknihy.cz/  Mrknutí je tam plna knihovna  Mrknutí
Ta stranka je opravdu super urcite si kazdy vybere co mi vyhovuje.
uložena
TPuschel
Anonym
« Odpověď #44 v: 20. Březen 2006, 09:41 »

Mam jeste T610, a s BookReadrem jsem zacal cist Klapku 3muzi ve clunu a chytlo me to tak ze si od te doby kazdy den v tramvaji cestou do prace a zprace ctu..
Zatim jsem precetl vse od Klapky, Wyndhama, Trosky, Clancyho, dohromady cca 50knizek  Mrknutí V dopravnim prostredku pohoda, nemusim se tahat s papirovou a zazitek je stejny. Ted me berou katastroficke romany, nemate nejaky tip ?  Mrknutí
Dik Tom
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tak jake uz jste precetli knihy v mobilu? A jak se vam libily?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.