SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s dlouhymi nahravkami ze zaznamniku...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s dlouhymi nahravkami ze zaznamniku...  (Zobrazeno 2846 x)
Thomass
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 31. Leden 2006, 18:13 »

Co jsem tak hledal, tak podobny thread se tu zatim neobjevil, tak snad se neopakuji.

Docela me stve to, ze kdyz treba nahraju hodinovou prednasku na diktafon, tak je pak telefon pri projizdeni slozky, ve ktere je soubor umisten,  poradne zabrzdeny. Soubor nema ani 5 MB a presto se pohyb ve slozce neda prirovnat ani k rychlosti slimaka.  Undecided

Zaznamenal nekdo taky tenhle problem? (myslim ze uz je to patrne i pri delce zaznamu okolo 5-ti minut)

Co s tim?       Jinak mam FW R1AA008
uložena
Farley
Anonym
« Odpověď #1 v: 31. Leden 2006, 18:42 »

Nejsem zadnej odbornik a mam "jen" K700, ale vem si ze AMR protokol je vytvorenej tim ze se uklada audiosignal, co jde do hardwarovyho kodeku pouzivanyho v GSM strucne receno. Tzn. mobil potrebuje k jeho dekodovani svuj hw kodek. Jestli ta K750 pri kazdy manipulaci s tim souborem ten soubor tim kodekem znovu neprotahuje, aby treba zjistila dylku nebo tak. Nebo jestli je nejakej problem v tom formatu, protoze puvodne to bylo vyvinuty pro primej tok do siÂťe. Tzn. ten telefon mozna potrebuje ke manipulaci vic hw prostredku, kdy zse snazi s nim provest jakoukoli operaci, tak mozna pouziva onen kodek a zpomaluje se, ale to uz fantazyruju.
Jedno je ale jisty. Ten kodek pres kterej je to kodovany neni vyvinutej pro dlouhy soubory, manipulace s daty je pri normalnim pouzivanim kodeku (volanim) nenarocna. Proto si dokazu predstavit ze ten kodek to zasifruje tak slozite, ze da telefonu praci s tim datovym obnosem (kterej teoreticky pri hovoru v telefonu nezustane ale pri nahravani jo) vubec pracovat.

Proste podle my teorie je to slozitosti formatu AMR.
uložena
Thomass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Leden 2006, 18:53 »

Diky za info, nejak se v tomhle vubec neorientuju, ale cosi podobneho me napadlo. Snad by se to dalo nejakym zpusobem vyresit updatem FW.. tezko rict. Ale zarazi me, ze se to zpomali pri pohybu v cele slozce ..kdyby pri najeti kurzoru na ten soubor(ikdyz je tam treba jen jeden..).. ale takhle...    Jo kdyby se tak ty nahravky daly ukladat do jine slozky...oddelene od ostatnich .. ale to jsem nenasel. Jinak kvalita nahravky je pomerne slusna. ..
Takhle to po prednasce musim prdnout hned do kompu, jinak je to bida...
uložena
Thomass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Leden 2006, 19:09 »

Apropo... jakym zpusobem v SonyEricssonu zjisti, ze neco neni v poradku a udelaj opravu v updatu FW ? .. to jako, ze sesmolim par vet v anglictine a poslu to na jejich techn. podporu?

Mam zkusenost jen s tim, ze kdyz sjem tehda vybiral foun a chtel vedet jak vypada stribrna verze K-cka i z druhe strany(na kramu nic, na netu nic..) nebyli mi na sonyericsson.cz schopni ani poradit kde fotku najit a ... ze zadnou nemaji ..konec
uložena
trent
Uzivatel
Telefon: HTC Touch Diamond, P1i, T610i, W810i, K750i, K700i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 01. Únor 2006, 12:24 »

Ne.Mel bys jit do servisu, tam jim rict, co ti to dela(i kdyby sis mel neco vymyslet) a oni by ti meli fw prehrat na pockani.
uložena

Byk ci nebyk?
Thomass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 04. Únor 2006, 20:19 »

Tak jsem psal do SonyEricssona a popsal problem .. no sdelili mi    "Dle naseho nazoru se jedna o pretrvavajici problem firmware. Pokud Vam prodejce (v souladu se svymi zarucnimi podminkami) nevyjde natolik vstric, ze by Vam telefon vymenil na prodejne za jiny kus, bude treba s pristrojem zajit jeste jednou do servisu.
Pokud by ani tri reklamace stejneho problemu zavadu neodstranily, mate automaticky narok na vymenu pristroje ci vraceni penez."

.. takze je to vada jen meho kusu?

Zkousel nekdo nahrat delsim zaznam? (aspon 0.5h) ... a taky se to seka?

Plz, dejte vedet ......... DIK
uložena
set630bt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Únor 2006, 08:04 »

Potvrzuji tento problem. Mam model D750i s FW R1N035. Pri prochazeni slozky zvuku kurzor se pohybuje normalne az do chvile, kdy ma prejit na soubor nahravky. To pak cekam tak 10 i vic sekund nez se kurzor posune. A tip bych si, ze cim je zaznam delsi, tim je i pohyb kurzoru s vetsi prodlevou. Jen doufam, ze pro D750i vyjde i posledni verze FW R1AA008, ktera je dostupna pro K750i a W800i. Jinak mne napada, narazil nekdo na tento problem u modelu K750i ci W800i s FW R1AA008?
uložena
kuchi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 05. Únor 2006, 09:40 »

Tento problem jsem zrovna take objevil v patek.Mam K750 s R1aa008 mam 40 min nahravku a kdyz na ni chci najet tak to trva skoro minutu  a pak zas delsi dobu nez se spusti.Nevim proc se pak u telefonu uvadi ze ma zaznamnik kdyz je nepouzitelny. Angry
uložena
Lifescape
Uzivatel
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 24. Únor 2006, 16:15 »

S problemem jsem se jiz setkal. Ovsem zminovane sekani a cekani se deje POUZE v pripade, ze mate nahrany hovor. (Ja mam nahrany hovor cca 15min a taky se to ve spravci seka). Problem se nevyskytuje kdyz nahravate bezne (tedy pokud nenahravate hovor). Pravidelne si nahravam prednasky ve skole (tedy zaznam cca 90min a naprosto bez problemu a bez sekani).
uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s dlouhymi nahravkami ze zaznamniku...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.