SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 16:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak zadne tema?
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak zadne tema?  (Zobrazeno 12895 x)
XXmass
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 30. Leden 2006, 09:46 »

@ XXmass: Zkus si nekolikrat denne menit 15 ruznych zvoneni a budes mluvit jinak!

Jaksi nechapu duvod, proc bych to mel delat...?
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 30. Leden 2006, 09:57 »

2XXmass:Tiez nie!?  Huh Potom neviem co mam nastavene a ked mi to zvoni tak netusim ze to je moje!
2altegero:Hlave si ich pekne okaslal ze oni tu tu vyrabaju schematko podla tvojho gusta a ty si to nakoniec ani nadas lebo to je zlozite...
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
XXmass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 30. Leden 2006, 10:30 »

A to je od Tebe nehezke...  Cheesy
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
peterss
Anonym
« Odpověď #33 v: 30. Leden 2006, 10:45 »

2alterego-ta to schematko vypada v mojem Pcku  Mrknutí

uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 30. Leden 2006, 11:57 »

@ XXmass: Zkus si nekolikrat denne menit 15 ruznych zvoneni a budes mluvit jinak!

Proto, aby jsi vedel, jak je to pracne.

Cituji KoCuR: 2XXmass:Tiez nie!?   Potom neviem co mam nastavene a ked mi to zvoni tak netusim ze to je moje!

Vidis a ja okamzite vim, CO mi zvoni. Neni zvoneni, jako zvoneni.

@ oba 2: Nemate paru, o cem je rec.

@ peterss: Diky. Skusim to jeste poslat z PC. POVEDLO SE!! (Ale to zvoneni musim samoze predelat.)
« Poslední úprava: 30. Leden 2006, 12:06 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
XXmass
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 30. Leden 2006, 12:09 »

Jiste, chapu, ze menit 15krat denne zvoneni je pracny, ale nechapu realny duvod Tveho cineni. Tohle jsem provozoval, nez jsem nasel zvonbeni, ktere je dostatecne jine a originalni a pak uz proste nemenim... Ale rozhodne jsem se Te nechtel dotknout...  Mrknutí
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 30. Leden 2006, 12:35 »

Uz jsem to tu psal. (Ale nepsal jsem, ze menim 15x, ale 15 ks zvoneni.) Kdyz zmenim tema, zmeni se i zvoneni u vsech polozek na vychozi. V nahledu tema vypada jinak, nez v realu. No a ja  zmenil tema stazenim Magic Themes a s jejim si hranim. System se zhroutil, tak jsem opravoval a opravoval, rusil, zkousel atd. Kdo si peclive nastavuje tema, vi, o cem mluvim. K tomu staci trochu nesikovnosti a neznalosti a par dni s tim zabijes. A jsi (v mem prip.) rad, ze P vubec funguje.
 Spocitej, kolika funkcim je prirazeno zvoneni, k tomu par alarmu, skupina, budicek atp. a mas i pres 15. nastesti je mam vsechny v pameti, ale i tak to chvili trva.
 Jeste se chci zeptat na Magic Screen. Ackoli mam v Magic Screen zatrzeno Disable system screen saver, naskakuji mi (zrejme) defaultni "letajici kostky". Chtel bych tam mit EB motiv z MS. Jak na to?
« Poslední úprava: 30. Leden 2006, 12:56 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #37 v: 30. Leden 2006, 13:01 »

tohle ovsem resi napr. aplikace magic profiles pro, kde 90% veci nastavis v profilu a potom prepnutim na nej prepises ten default, ce se Ti nastavil aplikaci theme, pripadne se da theme vyrobit i se zvonenimi.
Jinak si myslim, ze efektivni postup laborovani s themes je ten, ze nejdrive vyberu, z toho co mam, theme vyhovujici graficky a az mi pasuje, teprve tam nacpu tony (nemam-li tedy MPpro).
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 v: 30. Leden 2006, 19:38 »

Cituji KoCuR: 2XXmass:Tiez nie!?   Potom neviem co mam nastavene a ked mi to zvoni tak netusim ze to je moje!

@ peterss: Diky. Skusim to jeste poslat z PC. POVEDLO SE!! (Ale to zvoneni musim samoze predelat.)

Chem vidiet ako si v autobuse kde mas kopec ludi a vypnute vybracko hned po zmeneni zvonenia spoznas to tvoje!
Kebyze to napises na zaciatku jasnejsie tak teraz viem ze si menis 15 zvukou a nie 15 zvoni...A nemuselo sa to tu riesit ze preco to menit!
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #39 v: 30. Leden 2006, 20:15 »

Chem vidiet ako si v autobuse kde mas kopec ludi a vypnute vybracko hned po zmeneni zvonenia spoznas to tvoje!
Kebyze to napises na zaciatku jasnejsie tak teraz viem ze si menis 15 zvukou a nie 15 zvoni...A nemuselo sa to tu riesit ze preco to menit!
spatne- tady se neresilo proc to menit- tady se resilo "prazdne schema", proc to menit jsi zacal resit ty s XXmass  Mrknutí
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 30. Leden 2006, 20:30 »

Sorry mna len nastvalo ze sa snazis spravit mu tema a on potom povie ze kasle na to lebo mu to modra...Ale uz to neriesim kazdemu sa ospravedlnujem a koncim s tymto.. Embarrassed
uložena

FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #41 v: 30. Leden 2006, 20:51 »

ad zvoneni...
co udelat backup pecka...pak si hrat s se chematem a az si vyberes tak mas nastavovani jen jednou... kdyz si nevyberes, pouzijes zalohu a tvoris schema dale.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #42 v: 30. Leden 2006, 22:10 »

no nevim Filipe, jak dlouho Tobe trva restore, ale mne klidne pres hodinu, coz je podle mne mnohem vetsi pakarna nez nejake cinkonastavovani.
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #43 v: 31. Leden 2006, 00:49 »

Uf, uz jsem tu, zdravim all.
 @ KoCuR: 1) Nejezdim autobusem. 2) Kdybych jezdil, nevypnu vibrace. 3) Mobil mam na pazi, tedy skoro u ucha. 4) Nemenim zvoneni za nove, pouze vracim zpet svoje, misto defaultu, ktere naskoci po zmene tematu. 5) Svoje vzdy poznam a rozlisim vzdy hovor, SMS, MMS atd. 6) Jaky je rozdil mezi "15 zvukou a 15 zvoni"? 7) "...nastvalo ze sa snazis spravit mu tema..." - myslel jsem, ze si ze mne utahujes, ze to delal pro mne.

@ JecminekMaselnik, FL: S restore bych si tezko radil, zvoneni je brnkacka. Ale 15 da fusku, cca 5 - 8min. A navic je musim hledat - zkouset, protoze jde o nahravky diktafonu a ty jsou ulozeny pod cisly a nedaji  (?) se prejmenovat.

@ all: Vy by jste si sve zvoneni "v autobuse" poznali?

@ peterss: Ty jsi to zvoneni delal pro mne?? (Myslel jsem, ze ho tam mas uz dele, jen mne ted nan upozornujes.) Pak Ti mnohe diky. Libi se mi, skvele. (Nevim, jestli si nekdo vsim, ale hned po instalaci jsem zpanikaril, protoze se spustil aut. zam. LCD a uz jsem to i napsal, chvilku...)

Maly nedostatek: Kdyz chci v kontaktech v 1 kontaktu (FC/FO) oznacit JD cislo pro volani, nejde to. Pravdepodobne je oznaceno bile na bilem pozadi, protoze neco nepatrne problikne. Ale nejde zjistit, ktere cislo je oznaceno. Co Tobe, peterssi a co s tim? Zkousel jsem to upravovat v Magic Themes, ale nejde to, Tve tema se tvari jako systemove.
« Poslední úprava: 31. Leden 2006, 11:54 od alterego » uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #44 v: 31. Leden 2006, 18:18 »

Maly nedostatek: Kdyz chci v kontaktech v 1 kontaktu (FC/FO) oznacit JD cislo pro volani, nejde to. Pravdepodobne je oznaceno bile na bilem pozadi, protoze neco nepatrne problikne. Ale nejde zjistit, ktere cislo je oznaceno. Co Tobe, peterssi a co s tim? Zkousel jsem to upravovat v Magic Themes, ale nejde to, Tve tema se tvari jako systemove.

je to opravene, nevsimnul sem si ze tam mam bile pozadi na bile plose  Roll Eyes, uz je to funkcni  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak zadne tema?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.