SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 17:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak zadne tema?
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak zadne tema?  (Zobrazeno 12905 x)
peterss
Anonym
« Odpověď #15 v: 29. Leden 2006, 22:48 »

Je moznost stavajici tema ulozit, abych (v prip., ze nove nebude vyhovovat) ho mohl vratit? Jak?

temata jsou ulozene ve slozce-Ovladaci panel/temata
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 29. Leden 2006, 23:04 »

To vim. Ale ja si nastavil (ani presne nevim jak) tema pomoci Magic Themes a la P800 a kdyby to cb nevyhovovalo, tak bych to, co ted mam, vratil. Lze to?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
peterss
Anonym
« Odpověď #17 v: 29. Leden 2006, 23:15 »

pokud ho nemas ve slozce temata, tak asi potom znova z Magic Themes(pokud tam jde nejak ulozit nastaveni), nemam s touto aplikaci skusenosti, nepouzivam ji, nebo zalohu tel. a pak ji obnovit
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 29. Leden 2006, 23:27 »

Ten cb sporic nejde otevrit: V zarizeni nelze najit zadny prohlizec pro otevreni tohoto souboru. Co ted? Myslim, ze ma koncovku *.utz, ze by SManem prejmenovat?
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
peterss
Anonym
« Odpověď #19 v: 29. Leden 2006, 23:31 »

schematka pro Pcka maji koncovku *utz, a po odkliknuti se nainstaluji, skousel sem ho nez sem ho poslal a funguje
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #20 v: 29. Leden 2006, 23:33 »

Ten cb sporic nejde otevrit: V zarizeni nelze najit zadny prohlizec pro otevreni tohoto souboru. Co ted? Myslim, ze ma koncovku *.utz, ze by SManem prejmenovat?
to je schematko, ne sporic
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 29. Leden 2006, 23:49 »

Nj, blbe jsem to napsal. Tim spis bych zmenu poznal, ale vse je modre. Nemusim off/on? (To pozdeji, ted mam dost psani a prohlizeni.)
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #22 v: 29. Leden 2006, 23:57 »

jak myslis ze vse je modre ? plocha, pozadi ? ja ho mam v Pcku take jak je nahled co jsem poslal, proste cenobile
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 30. Leden 2006, 00:16 »

Horni i dolni lista, posuvniky, pocitadlo KB, klaveska.......
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #24 v: 30. Leden 2006, 00:37 »

nektere listy pro vyber funkce jsou do seda aby bylo videt co vybiras, bez toho je to necitelne,
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 30. Leden 2006, 00:56 »

Mys je modra?? Prece Ti neudelam screen! Anebo jo. Za chvili, musim se s tim poprat. (Slo t rychleji, nez jsem myslel, jeste aby to vyslo.)
« Poslední úprava: 30. Leden 2006, 01:01 od alterego » uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #26 v: 30. Leden 2006, 01:15 »

tak to ti potom barvi Magic Themes, protoze ja to mam vsechno cernobile,  Mrknutí
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 30. Leden 2006, 01:32 »

Co s tim?
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #28 v: 30. Leden 2006, 01:37 »

zrusit veskere nastaveni v Magic Themes, nebo ho resetovat,
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 30. Leden 2006, 01:51 »

Slozite. To  si radsi necham, co mam. Diky za snahu.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak zadne tema?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 15 dotazů.