SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 15:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Sony Ericsson V600i - ptejte se...
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson V600i - ptejte se...  (Zobrazeno 33627 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 02. Únor 2006, 22:12 »

2Martin SE: Jj, taky musim zaklepat (Âťuk Âťuk Âťuk), zatim jede naprosto bez problemu... Podle me to bylo u tech K608i zpusobeni blbe flashnutym FW. Zjevne tam jedou telefony jak na bezicim pase, tak holt se nekdy neco nepovede...

Jinak nevim jak ta tvoje, ale vsechny tyhle byly prodavane jako NEPOUITE. Eert vi, jestli se tomu da verit, ale vypadaly fakt netknute...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #61 v: 03. Únor 2006, 02:18 »

2MH:Prave som si dopozeral tvoje fotky a musim ti povedat ze vyzera este lepsie ako na tych oficialnych fotkach.Naozaj je pekny!Len na tom kryte je vidno asi kazdy otlacok prsta...
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #62 v: 06. Únor 2006, 17:44 »

2KoCuR: Jj, diky... vypada vazne moc pekne a mas pravdu, ze na nem je videt kazdy otisk prstu, bohuzel...Sad
Ted tu mam i K600i a ta taky nevypada marne. Driv se mi nelibila, znal jsem ji jen z fotek, ale co ji mam live doma, tak se mi libi cim dal tim vic...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 06. Únor 2006, 18:19 »

Zdar,marku,nevis jak provest zalohu cele pameti SE?,jedna se mi predevsim o gamesy,kdyz budu chtit provest kompletni reset telefonu.
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #64 v: 06. Únor 2006, 18:37 »

2Martin SE: Co ja vim, tak to bohuzel nejde...Sad Muzes si zazalohovat kontakty, SMS, kalendar, ukoly atp... ale hry, aplikace a tusim, ze i pameÂť kodu nejde...
Na zalohu doporucuju MyPhoneExplorer v posledni verzi...
uložena

Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 06. Únor 2006, 19:08 »

2Martin SE: Co ja vim, tak to bohuzel nejde...Sad Muzes si zazalohovat kontakty, SMS, kalendar, ukoly atp... ale hry, aplikace a tusim, ze i pameÂť kodu nejde...
Na zalohu doporucuju MyPhoneExplorer v posledni verzi...

2MarekHajn: Marku,diky za odpoved,musim si dat pozor abych o ty gamesky neprisel.
Na jednom zahranicnim foru,jsem nasel tip,ze to snad jde pri pouziti USB kabelu,hry se museji nakopirovat do slozky "Jine" a odsud do PC,problem je v tom ze kabel nevlastnim....asi to vyresim,navstevou servisu,treba to umej "vytahnout ven,zdar Martin
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 06. Únor 2006, 20:05 »

2Martin SE: To co popisujes bude asi neco jineho. Do slozky "Jine" se hry kopiruji z PC, kdyz je chces nasledne z telefonu odeslat nekam jinam. Bohuzel jak uz je mas jednou v telefonu, tak je lze jen vymazat.
Nicmene se asi blyska na lepsi casy, protoze nova verze MyPhoneExplorer umi vytahnout Java hry a aplikace z SE K700i, takze je mozne, ze dalsi modely budou nasledovat.
V servisu ti s timhle nepomuzou, protoze by napomahali k porusovani autorskych prav.
Jestli chces, tak mi posli seznam tech her a ja se podivam, jestli je nemam, pokud ano, tak ti je nasledne poslu...
BTW: Proc se chystas na reset telefonu?
uložena

Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 06. Únor 2006, 22:19 »

2Marek Hajn: Na reset se chystam,abych telefon zbavil vsech moznych nesmyslu puvodniho majitele....
S tema hrama,ja uz jich celkem dost sehnal(nebudu popisovat kde),kdyby nejaka chybela,urcite se ozvu.To samy klidne udelej ty,kdyz budes neco shanet napis mi,ahoj
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 06. Únor 2006, 22:50 »

2Martin SE: Aha, tak to jo... takze ji mas opravdu jetou... no nic, to se neda svitit, hlavne, ze bezi jak ma...Mrknutí
Ok, tak pak dej vedet a domluvime se...
uložena

Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 06. Únor 2006, 23:39 »

Vidis,nekecal jsem ;)moje K608i uz mela panicka ;choval se k ni moooc slusne....ale u me ji je lip,je takova "Psitulna a mazliva,idealni spolecnik..." (viz. porad "chcete me?")
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 v: 06. Únor 2006, 23:43 »

Ale co, kdyz je pekna, neni poskrabana a funguje, tak o nic nejde, ne? Mrknutí
Jen me zarazi, ze o par dni pozdeji meli "nepouzite" za takrka stejnou cenu... No cert vi co v tom doopravdy je... :O
uložena

Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 07. Únor 2006, 01:34 »

Ja si o praktikach nekterych obchodniku myslim svoje.... :-\ale je fakt ze cena K600i brzy po svem predstaveni,dost zlevnila,ale i tak ty founy urcite nebyly v orig. baleni a o nejakem prislus. vc. navodu taky nemuze byt ani rec.

P.S.  Mrkni do sve e-mail schranky..... Mrknutí
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #72 v: 07. Únor 2006, 10:28 »

2Martin SE: No ty K608i byly bez krabice, ale jinak komplet baleni vcetna CL do auta a ta moje V600i byla v komplet baleni vcetne krabice.
uložena

Martin SE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 13. Únor 2006, 05:25 »

Mam problem,nevite jestli mobilni verze OPERY,zvlada prevraceni displeje nalezato?,v preferencich prohlizece to nikde nemohu najit....nebo doporucte,altern. prohlizec.
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #74 v: 13. Únor 2006, 07:21 »

2MarekHajn:velmi pekna recenzia a tie fotky su super(aj to pozadie SE kalendara) predpokladam ze ta K600 je Martinova vsak?! On ju kupoval ako novu alebo pouzitu?
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Sony Ericsson V600i - ptejte se...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 19 dotazů.