SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 11:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: A-Z, Z-A a cestina
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: A-Z, Z-A a cestina  (Zobrazeno 1816 x)
assbest
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 26. Leden 2006, 09:28 »

mam dva dotazy (P910i):
- velmi casto pouzivam JOTTER, mam rozhazene poznamky do nekolika skupin, ale neprisel jsem na to, jak je radit abecedne...neslo to ani na P800, radi je podle data vytvoreni poznamky, neznate nejakou aplikaci ktera by to udelala
- na P800 jsem nikdy nemel cestinu a fungovala celkem svizne, P910i jsem koupil uz s cestinou a pripada me pomalejsi, je Pecko s cestinou pomalejsi nez bez ni?

THX za odpoved
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Leden 2006, 10:09 »

mam dva dotazy (P910i):
- velmi casto pouzivam JOTTER, mam rozhazene poznamky do nekolika skupin, ale neprisel jsem na to, jak je radit abecedne...neslo to ani na P800, radi je podle data vytvoreni poznamky, neznate nejakou aplikaci ktera by to udelala
- na P800 jsem nikdy nemel cestinu a fungovala celkem svizne, P910i jsem koupil uz s cestinou a pripada me pomalejsi, je Pecko s cestinou pomalejsi nez bez ni?

THX za odpoved
Ja teda nevim, ale myslim, ze P910i neni s cestinou pomalejsi, myslim, ze cestina na tomto modelu nema vliv na rychlost telefonu.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
XXmass
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Leden 2006, 20:10 »

Pravda jsem tu novacek, ale logicky vzato je pouziti cestiny, nebo jakekoliv jine likalizace celkem nenarocne.... A to lze odvodit z jakehokoliv uarizeni. Pokud je tedy telefon pomaly, vidim to spis na jakysi uplne jiny problem...
uložena

Mot AMIO>T18>Sie M35>Nok 3310>Nok 6210>Alc 535>T610>Nok 6310>Sie M65>Sie M75>SE P910, 1GB MS Duo Pro + SE K750i, 1GB MS Duo Pro
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 26. Leden 2006, 21:47 »

2XXmass: to co pises je pekna ptakovina. Uz jsem na ruznych zarizenich zazil radu lokalisaci (naposledy interwrite na qteku 9100, na ktery musel byt vydany patch, aby se zarizeni po instalaci dalo vubec pouzivat), ktere byly prakticky nepouzitelne prave kvuli zpomalovani systemu. To ze to ma SE vychytane (ale az u p910i) jim slouzi ke cti. Kdyby to ale resila nejaka app. treti strany, tak uz to tak slavne byt nemusi. Neni to tedy principialne tak, ze lokalisace nebrzdi. Zavisi to na tom, jak je udelana.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: A-Z, Z-A a cestina
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 16 dotazů.