SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 00:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: T630+BToes pomoc
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: T630+BToes pomoc  (Zobrazeno 7332 x)
happy
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 18. Květen 2005, 10:22 »

Koupil jsem dceri T630,zatim je super,ale dnes chce,abych ji zprovoznil pripojeni pres bluetooth do PC. Koupil jsem MSI Btoes,nainstalovat SW,vedle hodin mam ikonu(cervene svitici) a nemuzu rozchodit spojeni.Eetl jsem forum,ale nepochopil.Kdyz si otevru My Bluetooth Places,tak je to prazdny,kdyz zvolim Bluetooth setup wizard,tak to porad neco hleda a stejne nic nenajde.Mohl by mi nekdo poradit.Jsem pred zhroucenim.Diky
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 18. Květen 2005, 12:20 »

Koupil jsem dceri T630,zatim je super,ale dnes chce,abych ji zprovoznil pripojeni pres bluetooth do PC. Koupil jsem MSI Btoes,nainstalovat SW,vedle hodin mam ikonu(cervene svitici) a nemuzu rozchodit spojeni.Eetl jsem forum,ale nepochopil.Kdyz si otevru My Bluetooth Places,tak je to prazdny,kdyz zvolim Bluetooth setup wizard,tak to porad neco hleda a stejne nic nenajde.Mohl by mi nekdo poradit.Jsem pred zhroucenim.Diky

Mas-li nainstalovane BT ovladace z CD k usb BT=> zkus tento postup:
tento pocitac=>prava mys=>vlastnosti=>hardware=>spravce zarizeni=>bluetooth devices=>usb bluetooth devices=>ovladac=>aktualizovat ovladac=>nepripojuj se k windows update=>instalovat ze seznamu=>tam bys mel mit 2 moznosti windowsacky ovladace podepsany Billem a ty originalni ke tvemu usb BT=>ty vyber=>potvrd=>ignoruj hlasku windows, ze nemaji podpis=> dokonci a ikona v prave dolni liste by mela zmenit svou barvu z cervene na bilou...  Mrknutí
uložena
happy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Květen 2005, 14:13 »

Pro VaRo.Tak jsem to zkousel,ale bohuzel nemam ve spravci bluetooth devices,proste tam chybi.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 18. Květen 2005, 14:33 »

Pro VaRo.Tak jsem to zkousel,ale bohuzel nemam ve spravci bluetooth devices,proste tam chybi.

A jake pouziva USB BT ovladace WIDCOMMacke)?
Na tvem miste bych instalovany soft odinstaloval, restartnul PC a vse zkusil znovu. Priznam se, ze nemam moc rad MSI-cka a tak pouzivam jine znacky, ale postup by mel byt teoreticky stejny. Po odinstalaci a restartu vloz CD (jeste nestrkej USB BT do PC!). V prubehu instalace (nekdy po nainstalovani virtualnich portu a modemu) te pruvodce sam upozorni, ze nemas zadne BT USB zarizeni v PC => zasun a nech doinstalovat... mas-li ve windowsich SP2, s nejvetsi pravdepodobnosti si "wokna" nastavej windowsacky ovladace a budou ignorovat ovladace pro BT USB zarizeni. To poznas jednoduse, po instalaci softu ti v prave dolni liste pribyde modra ikona BT, pokud je znak BT uvnitr modre ikony bily, je zarizeni pripraveno pracovat, pokud cerveny, zarizeni pracovat nebude => ho z cerveneho dostanes na bily mym vyse popsanym postupem (kdy mu "natvrdo" zamenis ovladace) a vse by melo byt v poho... instaloval jsem bt usb uz na desitky PC a vzdy bylo vse v poho...  pokud ne a mel by´s zajem o nejakou konzultaci... ICQ mam 196329470 nebo mobil 603832729... drzim palce...   Undecided Mrknutí Cheesy Grin
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #4 v: 18. Květen 2005, 14:36 »

Vydrz po 16te hodine Ti mailem poslu presny postup instalace BT  Mrknutí
Jsem vul, na co cekat, tady je : http://www.pocitac.com/modules.php?name=News&file=article&sid=44
« Poslední úprava: 18. Květen 2005, 14:52 od miramax » uložena
happy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Květen 2005, 16:48 »

Takze Vam vsem dekuji.Trosku jsem pokrocil a to:asi 10x jsem odinstaloval a nainstaloval SW(musim rict,ze pokazde se instalace chovala jinak).Provedl jsem Bl.S.Wizard,sparoval s founem.U hodin ikona s bilym klikyhakem-pripraveno.Kdyz dam pripojit,tak se nic nedeje.Kdyz dam najit zarizeni founem,tak ho najde,ale bohuzel se nepripoji.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 18. Květen 2005, 16:53 »

Takze Vam vsem dekuji.Trosku jsem pokrocil a to:asi 10x jsem odinstaloval a nainstaloval SW(musim rict,ze pokazde se instalace chovala jinak).Provedl jsem Bl.S.Wizard,sparoval s founem.U hodin ikona s bilym klikyhakem-pripraveno.Kdyz dam pripojit,tak se nic nedeje.Kdyz dam najit zarizeni founem,tak ho najde,ale bohuzel se nepripoji.

No vidis, to uz jsi o dost postoupil. Zkus ted PC i telefon restartovat, pak je sparuj a pak zkus neco pres BT poslat PC630-ka jedno jakym smerem, melo by to chodit... dej vedet, jak jsi dopadl...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
lerch.petr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Květen 2005, 18:13 »

Za tohoto stavu veci bych se pokusil vyvolat sparovani telefonem - tj. v menu telefonu BLUETOOTH - MOJE ZAØIZENI - NOVE ZAØIZENI, pockat, az telefon najde pocitac, potom PØIDAT, zvolit nejaky pin-kod (je to jedno jaky, potrebujete ho jen jednou) a pak uz by se mel spustit wizard v PC a tam znovu zadat ten pin-kod a je to.
Snad se vam to povede. Preji hodne stesti!
uložena
TheFlyingman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Květen 2005, 18:17 »

Hele, a mas XPcka se SP2? SP2 ma s ovladacema od MSI problemy
uložena

Anar kaluva tielyanna
Pokud je nepritel na kolenou......musite ho dorazit
To, co vas nezabije.......se vas pokusi zabit znovu
happy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 19. Květen 2005, 07:29 »

Panove vsem jeste jednou dekuji.Uz se mi to povedlo.Ale reknu vam,ze MSI Bluetooth uz mi nesmi do baraku.Pri kazdem spusteni SW(tedy pri instalaci) se chova vzdy jinak(vyzkouseno i na jinem PC).Je to hruza.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #10 v: 19. Květen 2005, 07:35 »

Panove vsem jeste jednou dekuji.Uz se mi to povedlo.Ale reknu vam,ze MSI Bluetooth uz mi nesmi do baraku.Pri kazdem spusteni SW(tedy pri instalaci) se chova vzdy jinak(vyzkouseno i na jinem PC).Je to hruza.

1.Gratuluju! Dej si velkou cokoladu s oriskama, to prej je dobry na nervy... a ty si ji rozhodne zaslouzis!!!  Grin Grin Grin
2. O mem vztahu k MSI USB BT cajku jsem ti psal hned v 1.prispevku a vidim, ze jsi dospel ke stejnemu nazoru... Shocked Shocked Shocked
uložena
Mil_Da
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Květen 2005, 09:28 »

Nazdarek!
Mam T610 a BT Btoes od MSI. Zkusennost je takova, ze pokud uz vis "o co jde", pak je instalace ve Win98SE a WinXP SP1 naprosto bez problemu. Ty zacnou az po instalaci SP2 do XPcek. To jsem proste nerozchodil ani s "podporou" MSI na netu.
Ovsem prvni instalace pro me byl taky "porod" a proto taky blahopreji, vim jake to bylo  Angry! Odmena se ale dostavi v komfortu komunikace, je to proste parada  Cheesy
uložena

Elovek se cely zivot uci a stejne nakonec umre hloupy.
GD-30->GD-50->909 Dual S->M35i->SE-T610 & BToes
TheFlyingman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Květen 2005, 20:30 »

Ja si taky uzil poradny muka (proto gratuluju), nakonec jsem na XP SP2 rezingnoval a naistalovat to na comp s Milleinama, kde to facha v pohode...
uložena

Anar kaluva tielyanna
Pokud je nepritel na kolenou......musite ho dorazit
To, co vas nezabije.......se vas pokusi zabit znovu
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: T630+BToes pomoc
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.