SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 21:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak casto si zalohujete svou Pxx0?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak casto si zalohujete svou Pxx0?  (Zobrazeno 5130 x)
kmozis
Anonym
« v: 18. Květen 2005, 08:07 »

Jak hodne se bojite, ze prijdete o sva data a zalohujete si pecko funkci Backup? Nebo backup vubec nevyuzivate a pouze synchronizujete? Co Vas vede k zalohovani?
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 18. Květen 2005, 15:38 »

ja teda nazalohuju vubec, vzdycky si jen pres syncML vsechno synchronizuju, nejak k te zaloze nemam zadnou duveru....

(a presun do threadu o Px00)
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #2 v: 18. Květen 2005, 15:55 »

Ja jsem si ihned po flashi nastavil zaklad (internetove ucty atd.) udelal zalohu a ted uz take jen synchronizuju.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 18. Květen 2005, 15:57 »

Zalohuju tak 1x za mesic. Synchronizace je pro mne nepouzitelna. Mam spousty kontaktu se stejnym druhem cisel (napr.mobilu), synchronizace je ale vsechny likviduje a prepisuje... Outlook bohuzel 60 let po valce nepocita s tim, ze by nekdo mohl mit vic nez 1 mobil. Problem je potom v P-cku, znehodnocuji se vam kontakty nebo se cisla radi pod jinym druhem (jine cislo, domu, zamestnani apod.) = nelze na ne zasilat zpravy (SMS a MMS)...a neustale upravovat kontakty v P-cku je blbost, ktera vydrzi jen do dalsi synchronizace, ted tedy synchronizuji vse s vyjimkou kontaktu... skoda, snad to novy soft od Billa doresi! Se zalohou jsem mel jediny problem. Zazalohoval jsem si telefon, dal ho do Britexu na flash (tu podle Filipa L.) provedli pres internet-sw update nikoli klasickou flashi pres box a kdyz jsem si P-cko donesl domu a chtel ho naplnit zalohou, nic... Jinak zalohy i obnovy byly vzdy v poho...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Květen 2005, 16:05 »

Ja nezalohuju vubec, protoze nemam kolebku Angry a taky ziju. I kdyz by se to obcas hodilo.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 18. Květen 2005, 17:40 »

tak jednou za mesic, synchronisuju kalendar, tasky a kontakty pri kazdym vlozeni do kolibky. Jinak zalohuju pred nejakyma experimentama s softikem, kdyz se sejdou nejake pochybne zdroje.
Proti notesum vice mobilu neni problem. V zasade jsem zalohu pouzil jednou, kdyz mi odesla baterka phone se zmasterresetil. Byl jsem moc rad, ze ji mam.
Pozn. po obnove ze zalohy nefungoval Magic Launcher, stacilo ho preinstalovat a jel, pamatoval si i registraci.
uložena
Didik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Květen 2005, 17:55 »

taky zalohuju jen pri vyjimecnych situacich, napriklad po instalaci a overeni funkcnosti zajimaveho softu... jinak to nemam zapotrebi.. i kdyz musim uznat, ze uz se mi zaloha parkrat hodila.... synchronizaci neprovadim, nemam s cim...  Tongue
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #7 v: 18. Květen 2005, 18:37 »

Proti notesum vice mobilu neni problem. V zasade jsem zalohu pouzil jednou, kdyz mi odesla baterka phone se zmasterresetil. Byl jsem moc rad, ze ji mam.

Martine, tomu nerozumim? Ty mas i po synchronizaci P9xx-notebook v P-cku zachovano vice cisel mobilnich telefonu?  Undecided
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 18. Květen 2005, 18:41 »

tak jednou za mesic, synchronisuju kalendar, tasky a kontakty pri kazdym vlozeni do kolibky. Jinak zalohuju pred nejakyma experimentama s softikem, kdyz se sejdou nejake pochybne zdroje.
Pozn. po obnove ze zalohy nefungoval Magic Launcher, stacilo ho preinstalovat a jel, pamatoval si i registraci.
To s tim MagicLauncherem - podle me zkusenosti je to jen problem toho prvniho spusteni po zalohovani. Nespusti se mi ani MagicProfiles. Neni potreba reinstalovat, staci jeste jednou restartovat telefon  Mrknutí
Ja jsem ted zalohoval kvuli tomu, ze jsem nahraval novej flash, jinak to taky skoro vubec nepouzivam a spis synchronizuju. Pri synchronizace s Notesama mi ale vadi, ze to nezaradi kontakty a polozky kalendare do kategorii, nechava je to jako nezarazene, i kdyz ty kategorie nastaveny mam...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #9 v: 18. Květen 2005, 19:21 »

Martine, tomu nerozumim? Ty mas i po synchronizaci P9xx-notebook v P-cku zachovano vice cisel mobilnich telefonu?  Undecided
jasne, notesovej klient totiz umi variabilni pole v kontaktu jako treba mobil, home mobil, work mobil, takze tri mobilni cisla np. Paranoiky, co maji vic mobilu bych stejne v kontaktech nechtel:o)
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 27. Srpen 2005, 01:01 »

Zase ozivujem staru temu s mojim blbymi otazkami Smajlík

Prestal niekomu fungovat backup po flashi P900->P910? U mna hej, pri kliknuti pravym tlacitkom na ikonu pecka v System tray je backup/restore vysedene, a pri spusteni so start menu sa javi, ze stale priradzuje IMEI k modelu P900 a odmieta teraz pouzivat P910. Reinstalacia softu PC Suite nepomohla, ani vymaz telefonu z Phone Monitor options. Co by sa s tym dalo este robit? Undecided
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 27. Srpen 2005, 12:13 »

Zase ozivujem staru temu s mojim blbymi otazkami Smajlík
Prestal niekomu fungovat backup po flashi P900->P910? U mna hej, pri kliknuti pravym tlacitkom na ikonu pecka v System tray je backup/restore vysedene, a pri spusteni so start menu sa javi, ze stale priradzuje IMEI k modelu P900 a odmieta teraz pouzivat P910. Reinstalacia softu PC Suite nepomohla, ani vymaz telefonu z Phone Monitor options. Co by sa s tym dalo este robit? Undecided

Muzes si ze zalohy vytahnout aspon kontakty, pokud jsi je nemel jinym zpusobem syncnute treba s utloukem

V pondeli sem flashoval jednu P900 na P910 a majitel si pak take stezoval, ze mu nejde zaloha nacpat zpatky...
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 27. Srpen 2005, 12:16 »

No problem je ze mne nejde ani backupovat, nedovoli to vobec nic, restore momentalne nepotrebujem...
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 27. Srpen 2005, 19:54 »

zalohu len ked ma na to comp upozorni (tak 1x za mesiac)
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #14 v: 29. Srpen 2005, 06:46 »

nezalohoju, jenom sychronisuju. Soubory mam na karte, obcasna preinstalace softu taky pcku neuskodi:o)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak casto si zalohujete svou Pxx0?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 15 dotazů.