SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 09:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jede vam aktualizacni sluzba???
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jede vam aktualizacni sluzba???  (Zobrazeno 2280 x)
bekman
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 23. Leden 2006, 17:44 »

Lidi, chci si updatovat firmware, ale nejede mi aktualizacni sluzba. Nevim, jestli je to serverem, nebo programem. Spusti se uvodni logo a melodie, ale pak se mi ukaze obrazovka nacitani a nic.... zkousel jsem i klasicku pres prohlizec, ale tam mi zas haze nejaky Fatal Error... Jak jste na tom vy? Jo, ten update service se mi myslim updatoval...
uložena
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 23. Leden 2006, 17:51 »

Co takhle tady na foru trochu hledat,nez neco napises.Zamknete to nekdo.
uložena

K800i (Vodafone)
bekman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Leden 2006, 14:39 »

No, to ja jsem hledal, ale nenasel....  Embarrassed
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 24. Leden 2006, 14:48 »

achjo, takhle ti ale malokdo pomuze.. spis zkousej sam, preinstaluj treba co se da, a snaz se porad dokola.. takhle ti nikdo neporadi.. a vzhledem k tomu ze spousta lidi upgradla tak na serveru to asi nebude..
uložena

XPERIA X10i 2.2
bekman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Leden 2006, 15:23 »

Zkousim to uz asi treti den a nic. Ja jestli nekdo nemel podobny problem a nevi cim to je. Preinstaloval jsem co se da.... Nic i tak dik...
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 24. Leden 2006, 19:04 »

Uživatel: 1138112600 link=topic=4412.msg42483#msg42483 date=Zkousim to uz asi treti den a nic. Ja jestli nekdo nemel podobny problem a nevi cim to je. Preinstaloval jsem co se da.... Nic i tak dik...
4412

zkouni forum , kdyz rikas, ze nemuzes najit, pouzij funkci hledat... pak uz nebudes moct rict, ze jsi nic nenasel... nekde tu bude popsane presne co mas jak udelat, nic na tom neni, takze v tom taky nic nehledej, je to jednoduchy, ale jak rikam, skoukni si, co vsechno mas jak udelat, co nainstalovat a tak..., jinak tenhle problem jsi mohl klidne resit uplne jinde na foru a nezakladat kvuli tomu hned novej topic
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 25. Leden 2006, 12:23 »

Lidi, chci si updatovat firmware, ale nejede mi aktualizacni sluzba. Nevim, jestli je to serverem, nebo programem. Spusti se uvodni logo a melodie, ale pak se mi ukaze obrazovka nacitani a nic.... zkousel jsem i klasicku pres prohlizec, ale tam mi zas haze nejaky Fatal Error... Jak jste na tom vy? Jo, ten update service se mi myslim updatoval...

A ake mas pripojenie? moze trvat kludne i 20min pri prvom spusteni ... tiez to zavisi od vytazenia SEUS servera. Aplikacia si v tej fazi stahuje aktualizacie seba samej. Installlacka co sa stahuje z webu je vo verzii 2.2.11b, ale posldna verzia je 2.2.12 (alebo tak nejak) ... takze tak.
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jede vam aktualizacni sluzba???
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.