SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 07:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750 a prenos foto pres bluetooth do PC
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: D750 a prenos foto pres bluetooth do PC  (Zobrazeno 3475 x)
Petr Schinzel
Anonym
« v: 21. Leden 2006, 11:29 »

Dobry den,prosim o radu s timto problemem.Mam SE D750 od T-Mobilu a v nem nekolik fotek ktere potrebuju dostat do noÂťasu pres bt a nedari se mi to.Obracene z noÂťasu do telefonu hry,pozadi dostanu,ale z tel do noÂťasu ne.Tel mi vzdy zahlasi ze nejsou zadna bluetooth zarizeni nalezena.Zkousel sem mobiledit,ale ten taky tel. nenajde.Bohuzel nemam datovy kabel ani ctecku karet,takze jinak nez pres bt to nepujde.Neporadi mi nekdo v cem delam chybu?Dekuji.Petr
uložena
gabikh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 21. Leden 2006, 12:18 »

je to jednoduche - v nastaveniech bluetooth na notebooku musis zapnuÂť - povoliÂť zariadeniam bluetooth pripojiÂť k tomuto PC a je to Mrknutí Cheesy
uložena
Petr Schinzel
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Leden 2006, 12:29 »

V tom to bohuzel neni,to povoleny mam Sad
uložena
gabikh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 21. Leden 2006, 12:38 »

tak skus nainstalovaÂť iny ovladac na bluetooth alebo este to moze byÂť v tom:daj na notebooku cez bluetooth vyhœadaÂť  mobil a potom ho pridaj do zoznamu zariadeni bluetooth tak ako to mas v mobile a to  by potom malo isÂť ked ho bude maÂť notebook ako zname zariadenie Mrknutí,mne to na notebooku ide v poho tak ak nepojde ani po tychto krokoch tak potom fakt neviem Undecided
uložena
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 21. Leden 2006, 12:46 »

Mno, ja bych videl asi problem spis jinde. Pisete, ze z notebooku do telefonu soubury dostanete, ale nepisete, jak. pouzivate nejaky komunikacni SW, nebo odesilate pomoci kontextoveho menu (prave tl. mysi -> odeslat)? A jaky ovladac mate nainstalovany?
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 21. Leden 2006, 12:55 »

Jestli mas v ntb nativni ovladace BT od Microsoftu, tak je potreba kliknout pravym tlacitkem na ikonu BT na liste a zvolit "Prijmout soubor". Tim se pocitac uvede do rezimu kdy "posloucha", jestli mu nekdo neco neposila. Pak jen staci odeslat z telefonu a je to...

Pokud to neni ani timhle, tak nevim...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Randall
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 21. Leden 2006, 13:06 »

Zkus program FMA mam s nim velmi dobre zkusenosti pri prenosu dat pres bluetooth aÂť smerem  Mobil-PC nebo PC-Mobil jak na T630 tak na D750i. Stahnes ho tady na SEmanii.

Randall
uložena
Petr Schinzel
Anonym
« Odpověď #7 v: 21. Leden 2006, 17:27 »

Tak uz sem si s tim poradi a to tak ze sem si nakonec musel pujcit ctecku od kamarada.Ale presto vsem dekuji za ochotu poradit.Dekuji.Petr Schinzel
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750 a prenos foto pres bluetooth do PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 16 dotazů.