SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 10:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: barva w800i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: barva w800i  (Zobrazeno 3756 x)
air
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 19. Leden 2006, 17:40 »

Cau chtel jsem se zeptat - W800i koupeny primo od T-mobile je v jinych barvach nez oranzovych? Na jejich strankach to vypada, ze je zbarveny do ruzova.
Ale dnes mi prisel novej W800i od gsmtelefony.cz a je oranzovy a k memu nemilemu prekvapeni ma v menu dve ikonky T-mobile. Ja pouzivam Oskara, takze jsem sel na jeho web a nechal si poslat nastavovaci SMS, takze doufam, ze uz budou blbinky jako MMS a Wap prenastaveny a kdyz bych to nekdy vyuzil, tak nebudu platit za T-mobile pripojeni...
Kazdopadne jsem byl dost prekvapeny... foun je sice neblokovany, ale presto to tam ta customizace. Doufam, ze krome tech ikon a mozna i nejakych melodii je to vse co je na tom customizovane.
Asi ted nepujde aktualizovat firmware pres web, ze? Napada me, ze kdybych rekl v servisu ze mi blbne karta a mizi soubory, tak mi asi stejne nahrajou jenom stary FW a ne ten novy...
uložena
Davidtichy
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Leden 2006, 17:48 »

Tohle vse uz se tu probiralo a ne jednou!! soft si muzes nehrat dome sam! Smajlík
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Leden 2006, 17:49 »

hmmm. to ako naco si zalozil tu istu temu dvakrat?
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Leden 2006, 17:50 »

Tobude nejakej kouzelnik!! Grin Grin
uložena
air
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Leden 2006, 17:51 »

hmmm. to ako naco si zalozil tu istu temu dvakrat?
Sorry, ale nezobrazilo se mi to v prohlizeci. Nejak to nechapu. Omlouvam se  Tongue
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Leden 2006, 17:53 »

ok Smajlík tak jednu teraz mozes smazat.
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
air
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 19. Leden 2006, 17:53 »

Tohle vse uz se tu probiralo a ne jednou!! soft si muzes nehrat dome sam! Smajlík
Jo, vsechno uz se tu probiralo a nekomu to jelo a nekomu nee   Huh
Promin, ale vyhledavani nefunguje vzhledem k obrovskemu poctu prispevku zrovna optimalne...
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 19. Leden 2006, 17:54 »

Cau chtel jsem se zeptat - W800i koupeny primo od T-mobile je v jinych barvach nez oranzovych? Na jejich strankach to vypada, ze je zbarveny do ruzova.
Ale dnes mi prisel novej W800i od gsmtelefony.cz a je oranzovy a k memu nemilemu prekvapeni ma v menu dve ikonky T-mobile. Ja pouzivam Oskara, takze jsem sel na jeho web a nechal si poslat nastavovaci SMS, takze doufam, ze uz budou blbinky jako MMS a Wap prenastaveny a kdyz bych to nekdy vyuzil, tak nebudu platit za T-mobile pripojeni...
Kazdopadne jsem byl dost prekvapeny... foun je sice neblokovany, ale presto to tam ta customizace. Doufam, ze krome tech ikon a mozna i nejakych melodii je to vse co je na tom customizovane.
Asi ted nepujde aktualizovat firmware pres web, ze? Napada me, ze kdybych rekl v servisu ze mi blbne karta a mizi soubory, tak mi asi stejne nahrajou jenom stary FW a ne ten novy...
s barvou je to tu uz vysvetleno snad 100x , staci vice heldat...
a s tim Fw to by ti meli prehrat treba v GSM telefony na pockani... a zadarmo... a nemeli by ti nahrat stary FW kdyz uz je novy R1A008... a uz je novy pekne dlouho. zatim hoj...  a priste vice hledej...na tve otazky tu urcite odpovedi najdes Mrknutí nebo si to doma nahraj sam prez aktualizacni sluzbu SE
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 18:35 od Fester » uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Leden 2006, 17:56 »

V pohode! ale priste radsi zkus hledat nez zalozis tema! ale ze ti to nejde! mam W800i od T-mobilu a soft sem si bez problemu prehral!
uložena
air
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 19. Leden 2006, 17:58 »

ok Smajlík tak jednu teraz mozes smazat.
Uz je smazana  Mrknutí
Hele mohl bys mi jen rict, k cemu je ta ikonka vlevo nahore? Tedy u t-mobile customizace ta s notou? Da se to nejak preprogramovat, jestli je to vubec vyuzitelne?

Opravdu uprimne dekuju za uprimnou odpoved.

TO ALL: Myslim, ze casto by bylo jednodussi odpovedet nekolika slovy nez psat, ze uz to tu bylo. To vyhledavani je opravdu des. Sedim tu na netu dva dny a uz mi z toho jde hlava kolem. Kdyz chci neco zjistit musim procitat tuny zbytecnych informaci a listovat jak uchyl 35 zalozkama, nez najdu ve ktere to "slovo" je.
uložena
air
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Leden 2006, 18:02 »

s barvou je to tu uz vysvetleno snad 100x , staci vice heldat...
a s tim Fw to by ti meli prehrat treba v GSM telefony na pockani... a zadarmo... a nemeli by ti nahrat stary FW kdyz uz je novy R1A008... a uz je novy pekne dlouho. zatim hoj...  a priste vice hledej...na tve otazky tu urcite odpovedi najdes Mrknutí nebo si to doma nahraj sam prez aktualizacni sluzbu SE
No, kazdopadne tam mam R1N035. Do Prahy to mam bohuzel pres celou republiku, takze jedine posta - a cekat... to se mi nechce. Spis bych si vymyslel tu vymluvu, ze mi sem tam mizi soubory z karty a tak by mi to prehrali v region. servisu.
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 18:36 od Fester » uložena
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Leden 2006, 18:09 »

tak ta ikona je na h*vno!!je tam uplne zbytecne nevimco to jesnad nejaky melodieMP3 nebo tak neco! a ten soft si prehrajes vpohodoma! na semanii jei navod jak aktualizovat. Mrknutí
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Leden 2006, 18:36 »

spletl jsem se sorry... upravil jsem to Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 21. Leden 2006, 12:28 »

Klidne me za to sezerte, ale tohle se tu resilo tolikrat, ze odmitnam nechat bezet dalsi thread na toto tema.
Staci hledat v tehle sekci a clovek narazi na co potrebuje...

ZAMYKAM!!!
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: barva w800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.