SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 09:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Do stojanku, nebo ne?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Do stojanku, nebo ne?  (Zobrazeno 8224 x)
assbest
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 19. Leden 2006, 00:27 »

zkousel jsem hledat, ale nenasel...

zajima me, jaky vliv na vydrz baterie ma zpusob dobijeni...jde me o tohle, v kanclu, nebo doma automaticky davam pecko do stojanku, delal jsem to tak i s P800 a baterie a za cele ty roky jsem baterku nemenil a stale ma slusnou vydrz...

takze:
- stalym dobijenim se baterie v P910 nedegraduje
- je lepsi telefon co nejvice vybijet a pak dobijet
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #1 v: 19. Leden 2006, 00:38 »

neresim to...
baterky mam za par korun, takze mi to nevadi Smajlík
uložena
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 19. Leden 2006, 02:23 »

2FL:tak to bola rada naozaj k veci a na osoh ostatnym  Angry ...Aspon su to originalme baterky?
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 19. Leden 2006, 07:20 »

mival jsem pcko ve stojanku cely den v praci a vyndaval jenom na hovory, pres vikend nedobijel (pokud se teda neco nedelo, kolem ceho by bylo extra moc volani), takze telefon se skoro vybil, takovy bych rekl normalni pracovni rezim telefonu a baterka i po roce a ctvrt v pohode jako nova.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Leden 2006, 07:47 »

Asi bude nejlepsi ji vzdy co nejvic vybit, ale posledni dobou P910i dobijim jiz kdyz tam mam cca 40% a baterie je porad v pohode. Hlavne se mi ted vydrz baterie zlepsila po tom, co P910i nepouzivam jako modem......
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #5 v: 19. Leden 2006, 09:31 »

2FL:tak to bola rada naozaj k veci a na osoh ostatnym  Angry ...Aspon su to originalme baterky?

to melo znamenat ze li-pol baterky uz to tolik resit nemusis. baterka sama odejde za 2roky a tak dlouho mit stejne jeden telefon pravdepodobne nebudes. a i kdybych mel, tak me 500,- originalni baterku (standardne stoji pres 1000,-) opravdu nevytrhne, kdyz jsem kupoval P910i loni v lednu za "plnou cenu".
a na zaver nemam opravdu naladu a cas sledovat kdy je baterku mozno optimalne nabijet. zkratka telefon pouzivam...
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 19. Leden 2006, 09:33 »

Eetl jsem, ze Li-Pol a Li-Ion by se vybijet nemely, ze se tim nici, snizuje zivotnost.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #7 v: 19. Leden 2006, 09:34 »

vsak na to podle mne LiPolky jsou. Prvni dve nabiti vybiti udelas z plna do prazdna (mi se to osvedcilo, i kdyz papirove to neni potreba) a pak uz neni potreba resit nic jineho, nez aspon sem tam z nabijecky sundat:o) To s tim nevybijenim je nesmysl. Druha vec ovsem je, kdo nechava telefon vybijet do mrte? To si normalni clovek nedovoli, pze pak je venku s peti procenty a za par minut hovoru je po zizalkach.
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 09:35 od JecminekMaselnik » uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 19. Leden 2006, 09:42 »

vsak na to podle mne LiPolky jsou. Prvni dve nabiti vybiti udelas z plna do prazdna (mi se to osvedcilo, i kdyz papirove to neni potreba) a pak uz neni potreba resit nic jineho, nez aspon sem tam z nabijecky sundat:o) To s tim nevybijenim je nesmysl. Druha vec ovsem je, kdo nechava telefon vybijet do mrte? To si normalni clovek nedovoli, pze pak je venku s peti procenty a za par minut hovoru je po zizalkach.

to mam na mysli..kdo telefon potrebuje aktivne pouzivat, tak to resit nebude..
btw.. lezi mi na stoje uplne vybita baterka z P910i a je uz tuha - nejde nabit.
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 19. Leden 2006, 10:01 »

http://www.zdroje.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=61#optimalizacia

je to sice pisane o notebook bateriach ale to je v podstate jednoo...
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #10 v: 19. Leden 2006, 10:15 »

clanek je plny bludu, jako napr. pokud mozno udrzovat notebook stale na adapteru (vlastni zkusenost: do firmy se nakoupily notebooky i pro lidi, co je nepotrebuji, taxe vrazili do docka station a lezely tam treba mesic, dva nez je dotycny vytahl a baterky jsou na vyhozeni, pac notas na ne vydrzi tak 10 minut a zadne nabijeni, vybijeni nepomuze. I v navodu v k p910 se pise, ze dlouhodobe ponechavani na nabijecce neni dobre), nebo ze NiMh clanky nemaji pametovy efekt......O LiPol, coz je technologie pouzita v pcku tam nepisi vubec.....
Proste jak pise Filip: kdo ma cas resit nejakou baterku, stejne kdyz je po ni, musi se koupit nova. Ale kdyby nekdo z vas vedel o treba 2500mAh do pcka, tak tu bych resil rad:o)
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Leden 2006, 17:35 »

Myslim, ze neni az tak dulezity toto resit, proste davejte svoje pecko do nabijecky jak chcete a uvidite jak dlouho vydrzi baterka....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Leden 2006, 20:14 »

Myslim, ze neni az tak dulezity toto resit, proste davejte svoje pecko do nabijecky jak chcete a uvidite jak dlouho vydrzi baterka....

Presne tak, myslim ze snad proto byly vyvinuty baterie typu Li-Pol a Li-ION aby jsme to prestali resit, nabijet si kdy se nam zachce a jak se nam zachce narozdil od Ni-Mh. Je pravdou ze vybijeni do uplne nuly Li-Pol a Li-ION nesvedci, ale kdo to taky dela... navic jak rikal FilipLudvik, ceny baterek uz sly tak nizko, ze nas to nemusi trapit.
uložena

Sie Me45 a SE P910i
RiKy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 19. Leden 2006, 21:31 »

Ja nevim jestli ma smysl resit baterku u zarizeni typu a ceny P910. Cena telefonu je (byla) k 20000 kc
tak si myslim ze takovou polozku jako je baterka nema vyznam resit.
uložena

SE W900i + MBW-100 + HBH-IV835
SE P990i

Jak VY k MY tak MY k VY
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #14 v: 19. Leden 2006, 22:01 »

jenze dnes uz je hodne lidi, co koupili p910 kolem osmi tisic a ty uz jiste baterka za 1200 trapi, me teda 1200 zajima vzdycky:o)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Do stojanku, nebo ne?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.