SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 13:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i/D750i/W800i - upraveny FW - jazyky
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K750i/D750i/W800i - upraveny FW - jazyky  (Zobrazeno 2844 x)
FilipLudvik
Anonym
« v: 17. Leden 2006, 22:47 »

Byl jsem pozadan zda je mozne miti v telefonu cestinu a k tomu cinstinu. Odpoved zni ano. Prave tento fw pouzivam ve sve K750i jede uplne skvele..
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Leden 2006, 22:51 »

Byl jsem pozadan zda je mozne miti v telefonu cestinu a k tomu cinstinu. Odpoved zni ano. Prave tento fw pouzivam ve sve K750i jede uplne skvele..

mohl by jsi mi ji tam taky nahrat? mam tedy K750 s Fw W800,ale to ty jiste vis kdyz jsi mi ji tam sam daval,...
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Leden 2006, 22:56 »

tve prani je mi rozkazem Smajlík)
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Leden 2006, 23:00 »

tve prani je mi rozkazem Smajlík)

wau....tak to je bomba  Cheesy Mrknutí se tesim  Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 17. Leden 2006, 23:10 »

A co latina? Ta by, Filipe, nebyla...? Zavzpominal bych na sva studacka leta na humanitni vetvi kladenskeho gymnasia....  Mrknutí
uložena
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Leden 2006, 23:18 »

A co latina? Ta by, Filipe, nebyla...? Zavzpominal bych na sva studacka leta na humanitni vetvi kladenskeho gymnasia....  Mrknutí

jeste znakovou rec a je to bez chyby  Cheesy Grin
uložena
MW1611
Anonym
« Odpověď #6 v: 18. Leden 2006, 01:26 »

Ja jsem ten co chtel Japonstinu....rad bych se zminil ze jsem na to nezapomel....ale napsal jsem cinske podpore a ty mi obratem odpovedeli, ze jejich fw obsahuje vyhradne cinske znaky, nikoli japonske....takze mam asi utrum.......................toho cloveka s cinstinou jsem na Vas odkazal ja btw ,))

Mozna akorat nekdy v pristich dnech se s Vami pres mail domluvim a zkusim Vam na mail poslat mail v kodovani jap. mobilu....zda-li cinsky fw precijen neobsahuje vice kodovani...
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #7 v: 19. Leden 2006, 00:29 »

Ja jsem ten co chtel Japonstinu....rad bych se zminil ze jsem na to nezapomel....ale napsal jsem cinske podpore a ty mi obratem odpovedeli, ze jejich fw obsahuje vyhradne cinske znaky, nikoli japonske....takze mam asi utrum.......................toho cloveka s cinstinou jsem na Vas odkazal ja btw ,))

Mozna akorat nekdy v pristich dnech se s Vami pres mail domluvim a zkusim Vam na mail poslat mail v kodovani jap. mobilu....zda-li cinsky fw precijen neobsahuje vice kodovani...

muzeme to zkusit..resp. jsem udelal jednu verzi a moznosti je urcite vice. staci testovat.
uložena
popojan
Uzivatel
Telefon: SE D750i

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Listopad 2007, 11:53 »

Ja jsem prave do D750i dal cinsky firmware W800c a ted se chystam pridat ostatni jazyky.
Predpokladam, ze s nimi by problem byt nemel, navody jsem tu videl.

我不知道中文该怎么说。

-jP
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K750i/D750i/W800i - upraveny FW - jazyky
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.