SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Červen 2025, 15:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICQ pro P800
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ICQ pro P800  (Zobrazeno 8022 x)
Kuzbic
Anonym
« v: 16. Květen 2005, 12:40 »

Zdravim, nevite nekdo o nejakem dobrem a spolehlivem programku na ICQ pro P800? Diky za pomoc
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 16. Květen 2005, 12:44 »

co tak zkusit napsat do googlu icq uiq? Zkus agile messenger (zadarmo), cmessenger (zadarmo s registraci), verichat za prachy. Klientu je dost.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #2 v: 16. Květen 2005, 12:46 »

U AgileMessengeru me ste, ze neuchovava kontakty ani nema zadny adresar. Takze kdyz ho vypnu a spustim znovu, musim tam chteny kontakt rucne zadat, coz je docela na nic (ta ICQ cisla nejsou zrovna dobre zapamatovatelna)...
uložena
kuzbik
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 16. Květen 2005, 12:47 »

Coz o to, vygooglit to neni zadny problem. Øikal jsem si, jestli by mohl nekdo neco doporucit, nerad bych testoval xxx klientu Smajlík
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #4 v: 16. Květen 2005, 12:55 »

Coz o to, vygooglit to neni zadny problem. Øikal jsem si, jestli by mohl nekdo neco doporucit, nerad bych testoval xxx klientu Smajlík
Ono jich zase tolik neni, kdyz vyzkousis ty 3, o kterych tady psal MartinH, tak si udelas brzy obrazek, ktery Ti vyhovuje lepe. Me asi VeriChat, ale ten je legalni cestou pouze za penize...
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 16. Květen 2005, 13:09 »

U AgileMessengeru me ste, ze neuchovava kontakty ani nema zadny adresar. Takze kdyz ho vypnu a spustim znovu, musim tam chteny kontakt rucne zadat, coz je docela na nic (ta ICQ cisla nejsou zrovna dobre zapamatovatelna)...
Agile si kontakty stahuje pri kazdem pripojeni ze serveru ICQ, takze pokud je tam nemas napr. autorizovane (tim ze na PC pouzivas alternativniho klienta, ktery autorizaci nevyzaduje) tak se ti v Agile nezobrazi...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 16. Květen 2005, 13:11 »

kdyz si ty kontakty nabusis primo v icq na velkym PC, taxi je agile vzdycky stahne, ja tak normal funguju: koho chci mit, toho zadam na go.icq.com ve webovem klientovi a po prihlasen do agile jej mam mezi kontakty take. Je vyzkousene, ze kdys si kontakt pridam v Mirande, kterou na PC pouzivam, taxe v AM neukaze.......
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #7 v: 16. Květen 2005, 13:23 »

2Kaprik a MartinH: Diky za radu, nejak to vyzkousim. Ja doposud na desktopu ICQ nepouzival - pres notes to v terenu nepotrebuju (mam pecko) a v praci pres den me na to nase podnikova siÂť nepusti (ICQ se pripojuje pres jiny port, ktery je u nas blokovan). Tak se pripojim pres notes a GPRSko a nabusim si tam ty kontakty dle Vasich rad.  Mrknutí
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #8 v: 16. Květen 2005, 13:37 »

2Kaprik a MartinH: Diky za radu, nejak to vyzkousim. Ja doposud na desktopu ICQ nepouzival - pres notes to v terenu nepotrebuju (mam pecko) a v praci pres den me na to nase podnikova siÂť nepusti (ICQ se pripojuje pres jiny port, ktery je u nas blokovan). Tak se pripojim pres notes a GPRSko a nabusim si tam ty kontakty dle Vasich rad.  Mrknutí
no, webovej klient, co o nem pisu na go.icq.com chodi via http. Me taky z prace na normal icq nikdo nepusti. Je to vykouseno i proxovane a jede to.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 16. Květen 2005, 13:40 »

no, webovej klient, co o nem pisu na go.icq.com chodi via http. Me taky z prace na normal icq nikdo nepusti. Je to vykouseno i proxovane a jede to.

Tak to je fajn, vyzkousim toho web klienta, aspon to budu mit s rychlym pripojenim. Diky
uložena
kuzbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 16. Květen 2005, 13:51 »

tak jsem nainstaloval AgileMessenger a nabidl mi i kontakty, ktere jsem mel zadane v Mirande na Pecku. Funguje to lip, nez jsem cekal.
Diky za pomoc!
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 16. Květen 2005, 14:29 »

tak jsem nainstaloval AgileMessenger a nabidl mi i kontakty, ktere jsem mel zadane v Mirande na Pecku. Funguje to lip, nez jsem cekal.
Diky za pomoc!
jenom bacha na prenasena data jestli nemas nejaka neomezena data. AM celkem dost komunikuje.
uložena
kuzbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 17. Květen 2005, 12:43 »

Diky za pomoc!
jenom bacha na prenasena data jestli nemas nejaka neomezena data. AM celkem dost komunikuje.
Mam data nonstop od Errortelu. Myslel jsi na objem prenesenych dat, nebo aby mi neodeslal i neco vic, nez chci? Diky
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #13 v: 17. Květen 2005, 13:20 »

Mam data nonstop od Errortelu. Myslel jsi na objem prenesenych dat, nebo aby mi neodeslal i neco vic, nez chci? Diky

Mysleno bylo na objem dat. Kdyz porovnas objem prenesenych dat v AgileMessengeru a v jinych klientech, u Agile je to o neco vic, ale pokud mas DataNonstop, nemusi Te to trapit...
uložena
Manas
Anonym
« Odpověď #14 v: 20. Květen 2005, 20:30 »

Ja jsem pouzival jimm 0.4 - gpl java aplikace na "http://prdownloads.sourceforge.net/jimm/jimm-0.4.0.zip?download" pro T910i je v zip souboru slozka default. Nebo slusna aplikace je myBuddies 0.75 "http://my-symbian.com/uiq/download/sendfile.php4?DownloadID=44" skoro zadna spotreba.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICQ pro P800
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 17 dotazů.