SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 17:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: "tvrdy" joystick smerem dolu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: "tvrdy" joystick smerem dolu  (Zobrazeno 5303 x)
ED
Anonym
« v: 15. Leden 2006, 20:23 »

Ihned po koupi telefonu (ted ho mam necely mesic a je to porad stejne) kladl joystick smerem dolu vetsi odpor a cvaknul. Funguje v pohode, nevynechava apod., ale zajima mne, jestli to je normalni a je to treba "predimenzovane" proto, ze dolu se macka nejcasteji, nebo to je zmtek. Diky za odpoved.
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Leden 2006, 23:04 »

Nejspis zmetek, ale neresil bych to!
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Leden 2006, 23:06 »

Ihned po koupi telefonu (ted ho mam necely mesic a je to porad stejne) kladl joystick smerem dolu vetsi odpor a cvaknul. Funguje v pohode, nevynechava apod., ale zajima mne, jestli to je normalni a je to treba "predimenzovane" proto, ze dolu se macka nejcasteji, nebo to je zmtek. Diky za odpoved.

stalo se mi to taky ale asi tak na hodinu..pak to prestalo...tak nevim no...zkus to reklamovat Mrknutí a uvidis co ti reknou... je divny kdyz se joy nechova do vsech smeru zpravne ne? za zkousku nic nedas...tak to reklamuj a pak napis jakjsi dopadl Mrknutí drzim palce
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Leden 2006, 23:10 »

Ale reklamaci o nej prijdes na nejakou dobu a nejsem si jisty ze takova blbost stoji za to
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 15. Leden 2006, 23:16 »

Ale reklamaci o nej prijdes na nejakou dobu a nejsem si jisty ze takova blbost stoji za to

prijdes sice na chvilku o telefon...ale je to lepsi nez aby ti en joy prestal za par tydnu fungovat uplne,ne?
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Leden 2006, 23:18 »

ne, neni to lepsi, protoze my nevime jestli se pokazi uplne a tak muze navstevu odlozit a treba se to nikdy nestane. pokud ano tak o nej prijde stejne.
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Leden 2006, 23:34 »

ne, neni to lepsi, protoze my nevime jestli se pokazi uplne a tak muze navstevu odlozit a treba se to nikdy nestane. pokud ano tak o nej prijde stejne.

tak si vem ze pojedes na hory...me by teda vadilo kdyby mi tam prestal fungovat joy...a moc... nerikej mi ze kdyz joy cvaka jednim smerem ze je v poradku...asi neni ze? neco brani normalnimu pohybu!!!!!!!!!
uložena

jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Leden 2006, 23:39 »

no, pokud tam bude rok, tak to chapu, ale pokud na vikend tak to se smerem nahoru prezije.Jinak mi prijde jako blbst ze se tady preme my dva a majitel prosblemu si stejne udela co bude chtit. Takze FESTRE toto je muj posledni prispevek zde, pokud se nezmani nejake podminky diskuze.
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 15. Leden 2006, 23:42 »

no, pokud tam bude rok, tak to chapu, ale pokud na vikend tak to se smerem nahoru prezije.Jinak mi prijde jako blbst ze se tady preme my dva a majitel prosblemu si stejne udela co bude chtit. Takze FESTRE toto je muj posledni prispevek zde, pokud se nezmani nejake podminky diskuze.

je to fakt mas pravdu... taky pisu naposledy...jen jsem tim chtel rict ze me by to vadilo u telefonu za 10.000,-
hoj Mrknutí
uložena

bobesh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 16. Leden 2006, 10:32 »

No ja bych treba obcas ocenil kdyby ten joy nebyl tak citlivej Mrknutí
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
ED
Anonym
« Odpověď #10 v: 16. Leden 2006, 10:52 »

Diky za odpovedi. Asi tedy pockam. Stejne jak to tady tak ctu, tak je zazrak najit majitele 750 nebo 700 ktery nebyl kvuli joysticku v servisu, takz asi par mesicu pockam a vezmu to pri jednom.  Cheesy   Nerikam, ze to je nejaky zasadni problem, ale jak tu zaznelo u telefonu za desitku (i kdyz ja ho mel od T-Mobile s upsanim za 2500) to zarazi. Doufam, ze nebudu litovat, ze jsem sel po X letech se znackou Nokia do SE.  Sad
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: "tvrdy" joystick smerem dolu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 18 dotazů.