SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 12:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Muzete mi, prosim, pomoc ?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Muzete mi, prosim, pomoc ?  (Zobrazeno 6833 x)
Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 13. Leden 2006, 17:43 »

Mam telefon SE K700. Koupila jsem infraport, ale nevim si rady. Data z telefonu jdou stahnout bez problemu, ale zpet do telefonu to nejde. Prosim, dejte mi vedet, jak na to? Zkousela jsem program PhMgr a MyPhoneExplorer, ale nedari se mi. S jinym telefonem problem nemam. Prosim dobrou dusicku o radu. Dekuju moooc. Majka
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Leden 2006, 18:31 »

Doporucuji otestovat My Phone Explorer a taky DateiManager anebo FMA. Vsechny musi bez problemu chodit s K700i. Nejdrive spojit i infra a pak dat vyhledat zarizeni. Kdyz tak popis problem podrobneji...
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Leden 2006, 21:44 »

Klikni na soubor (obrazek atd.) pravim mysitkem ,dej odeslat ,pres Infra port,Ok a je to  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Leden 2006, 11:19 »

Doporucuji otestovat My Phone Explorer a taky DateiManager anebo FMA. Vsechny musi bez problemu chodit s K700i. Nejdrive spojit i infra a pak dat vyhledat zarizeni. Kdyz tak popis problem podrobneji...

Mockrat dekuji za odpoved. MyPhoneExplorer mi hlasi , ze nemuze zarizeni najit, ale nevim proc a Handset Manager mi vse stahne z telefonu , ale do telefonu zpet uz to nejde. Hlasi to , ze aktualizace na mobil uspesna, ale v mobilu nic neni ... a pak cely Handset Manager spadne a nacita znovu.
uložena
Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Leden 2006, 11:23 »

Klikni na soubor (obrazek atd.) pravim mysitkem ,dej odeslat ,pres Infra port,Ok a je to  Mrknutí

Dekuju za odpoved. To funguje jen u Handset Manager a jenom z telefonu do pocitace , ale naopak to nejde.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Leden 2006, 12:18 »

Vyzkousej FMA, tam je specialni polozka pripojeni jen pro infra, taky muzes napsat co to je za typ infraportu, vyrobce, jaky software k tomu je atd.
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 14. Leden 2006, 20:08 »

Pravdepodobne mas MA irda port kupeny spolu s Handset softwerom. MA-620 ci MA 660. Obrazok, ci inu aplikaciu by malo odoslat  do telefonu nasledovnym postupom, ako opisal fireice, teda 1. klikni na ten subor, file pravym  tlacitkom mysi, 2. vyber odoslat na druhy pocitac, a pokial telefon dany typ podporuje, vsetko sa odosle ok. Na monitore by ti mala po pripojeni irda svietit taka mala  ikonka - odoslat subory na druhy pc - alebo tak nejak. A v pravom dolnom rohu taka zeleno cervena ikonka zapnuteho irda. Pokial toto nenajdes je to bloknute sftwerom dodanym s irda nieco podobne som mal s bt BlueSoleil.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 16. Leden 2006, 15:07 »

Ja Vam vsem mnohokrat dekuju, jste moc mili, ale stale se mi nedari. Pouzivam spojeni pres infraport a zarizeni MA-660 / Omlouvam se , jestli to pisu neodborne, ale moc tomu nerozumim/. Tady spustim komunikaci s infraportem a spustim a :  1/HandsetManager . Potom kliknu tim mysitkem a dam stahnout do telefonu. Ukazuje mi to : Nahravani !!! a nazev toho , co stahuju a ...pak se mi ukaze , ze stazeni se nepovedlo a zmizi mi i komunikace s telefonem a znovu nacita data z telefonu
2/My Phone Explorer - to mi hlasi, ze testuje a pak, ze zarizeni nemuze nalezt
3/Handset Manager, ktery byl u infraportu. Te mi stahne cokoliv z mobilu , ale zpet uz ne - kliknu na obrazek, zadam aktualizovat v telefonu a po nazvu obrazku / zvuku.../ dam OK. Zacne to stahovat. Napise to, ze nahrani bylo uspesne, kliknu na OK a spojeni mezi tel. a PC spadne a nic neni nahrano.Za par vterin se komunikace znovu obnovi, ale soubor v telefonu neni.......asi delam neco spatne, ale nevim co....vsem Vam moc dekuji za pomoc
uložena
Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 16. Leden 2006, 15:10 »

Pravdepodobne mas MA irda port kupeny spolu s Handset softwerom. MA-620 ci MA 660. Obrazok, ci inu aplikaciu by malo odoslat  do telefonu nasledovnym postupom, ako opisal fireice, teda 1. klikni na ten subor, file pravym  tlacitkom mysi, 2. vyber odoslat na druhy pocitac, a pokial telefon dany typ podporuje, vsetko sa odosle ok. Na monitore by ti mala po pripojeni irda svietit taka mala  ikonka - odoslat subory na druhy pc - alebo tak nejak. A v pravom dolnom rohu taka zeleno cervena ikonka zapnuteho irda. Pokial toto nenajdes je to bloknute sftwerom dodanym s irda nieco podobne som mal s bt BlueSoleil.

Vsechno sviti presne tak, jak to popisujes, ale data jdou z telefonu do pocitace , ale zpet ani nahodou...dekuju Ti
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 16. Leden 2006, 20:21 »

A skus odinstalovat cely softwer Mobile Action, teda Handset Manager, a nainstalovat irda MA-660 len na W XP SP2, s ovladacmi len dannymi vo W XP. Teda neinstaluj nic z CD. Potom skus pripojit, ci to bude robit tak ako ma. Daj potom vediet.
uložena

Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 21. Leden 2006, 15:25 »

Tak jsem to vyzkousela, vsechno jako driv - z mobilu to stahne bez problemu , ale do mobilu to nejde. Moc za vsechno dekuju. Jestli muzu poprosit , zkuste mi nekdo poslat program na spojeni pocitace s mobilem na adresu  [email protected]. Treba tam mam neco spatne nebo ja uz nevim. Je mi divne, ze z mobilu to jde suprove ale zpatky uz ne. Moc dekuju.   Cry
uložena
Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 21. Leden 2006, 17:45 »

A skus odinstalovat cely softwer Mobile Action, teda Handset Manager, a nainstalovat irda MA-660 len na W XP SP2, s ovladacmi len dannymi vo W XP. Teda neinstaluj nic z CD. Potom skus pripojit, ci to bude robit tak ako ma. Daj potom vediet.

Tak jsem to zkusila vsechno jeste jednou, tak mi to do telefonu stahne data do maximalne 2Kb , ale jak je tam o desetinku vic, tak uz to nestahne, ale tak maly soubor je o nicem, da se s tim neco udelat? Pritom mi to ukazuje, ze muzu stahnout daleko vetsi soubory, ale bohuzel. Moc za vsechno dekuju.Majka
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 21. Leden 2006, 20:39 »

No skus pouzit nejaky program, ci uz Floats mobile agent, alebo Mobile Phone Explorer, najdes ich tu na strankach v sekcii download - link: http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,select/id,4/. Ak nepojde ani cez tieto programy tak potom neviem.
uložena

fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 22. Leden 2006, 17:26 »

Klikni na soubor (obrazek atd.) pravim mysitkem ,dej odeslat ,pres Infra port,Ok a je to  Mrknutí

Dekuju za odpoved. To funguje jen u Handset Manager a jenom z telefonu do pocitace , ale naopak to nejde.

Ten postup jsem myslel udelat primo ve Windows,ne v HM nebo podobnejch programech! Uprav si rozmerove  obrazek na displej  MT ,a uloz si ho treba na plochu.Pak udelej to co sem ti radil.Nezapomen si zapnout oba dva Infraky  Grin
uložena

SEManiak Fire
Majka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 22. Leden 2006, 21:22 »

Juuuu, uz mi to funguje, to je skveleeee.  Cheesy Moc Vam vsem dekuju za pomoc, jste moc miliiii. Dekuju moooc.
Mohli byste mi jeste poradit, kde si stahnu nejake hry s ceskym popisem? Jeste jednou velkee diik.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Muzete mi, prosim, pomoc ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 16 dotazů.