SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 15:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vsetko o nastupcovi SE K750i >> SE K800i
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vsetko o nastupcovi SE K750i >> SE K800i  (Zobrazeno 76822 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 15. Leden 2006, 16:28 »

Ja si myslim, ze letosek bude ve znameni 3,2 Mpix u high-end modelu... Nakonec Nokia v nekterych svych pripravovanych modelech toto rozliseni ma, takze predpokladam, ze ostatni ji budou nasledovat. A myslim si, ze je dost dobre mozne, ze toto rozliseni se objevi prave v nastupci K750i...
No uvidime...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #61 v: 15. Leden 2006, 17:19 »

Nechcem nijako nadavat na sony ericsson , sam som vlastnikom D750 ,ale co sa tyka fotaku je samsung o riadny kus vpredu ,

http://mobil.sme.sk/c/1967227/Samsung-na-CeBITe-predstavil-sedemmegapixelovy-mobil.html

no ono i kdyby jsi nadaval, bylo by to uplne zcestne... Vem si, jak dlouho uz k750 je na trhu...  Mrknutí
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #62 v: 15. Leden 2006, 19:07 »

2MartinVagner: Vsak jo... zivot je zmena, ne? Kcko se mi fakt nelibilo a bylo jsem hotovej z Wcka, ale casy se meni a hodnoty taky a nakonec se mi Wcko okoukalo a zacalo se mi libit Kcko... A jsem si jistej, ze casem se mi okouka Kcko a budu honit nejakej jinej kousek...Mrknutí Ja uz jinej nebudu...Cheesy

K tomu foÂťaku... Obavam se, ze pokud do telefonu nacpou poradny foÂťak, bude to znamenat lepsi optiku, lepsi cip a to zvetsi rozmery telefonu. Nedejboze, aby tam placli optisky zoom... Radsi tohle vsechno ozelim, jen aby se mi telefon dal vesel v pohode do kapsy...

Marku zmena je zivot, tak to ma byt, jen kdyby jsi par mesicu pred tim netvrdil, ze ten telefon ma sileny design. Chapu, ze se te nelibi v danem momente, ale mozna by nebylo od veci si pro pristi mesice si radeji nechat otevrena vratka :-). Ale o nic nejde, to jen tak aby rec nestala  Smajlík
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #63 v: 15. Leden 2006, 20:52 »

Tanto rok mozme naozaj cakat zlomenie hranice 3Mpx v nasich hrackach lebo minimalne Nokia pride zo zaujimavou N80(symbian,vysuvacia konstrukcia a 3Mpx) Shocked
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 15. Leden 2006, 21:19 »

No mas recht rozhodne se na nastupce k750 tesim ale na druhou stranu doufam ze mi moje d750->w800 vydrzi tak dva roky Mrknutí

tak tohle jsem si pral u kazdeho telefonu ktery jsem mel....a po pul roce jsem ho prodal protoze prisla novinka ktera se mi libila vic...stacilo jit parkrat na brigadu a bylo to  Mrknutí
a myslim ze moje kacko(o kterem mam vizi ze mi vydrzi take tak 2roky) , budu mit tak pul roku a zas si koupim neco jineho  Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 15. Leden 2006, 21:23 »

hmm. taky tak Wcko mam mesic ale za chvily to bude jiny nazor a zacnu se divat zas po nejakym novim! ale za nokiu bych SE nikdy nevimenil!!
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 15. Leden 2006, 21:34 »

Ja som mal tiez taky nazor ze Nokia nikdy ze su to tuctove a o nicom masiny ale potom som si uvedomil ze som europan a nokia je posledny cisto europsky producent a kebyze nepodporujem Nokiu(aj ked menej ako SE!!!) tak o chvilu by tu bolo vsetko posamsungovane! Tongue A to su telefony(aj LG) ktore viem ze si nikdy nekupim!Este stastie ze SE je Svedsko-japonsky vyrobca zo sidlom v anglicku takze je dost europsky! SE nadovsetko a Nokia iba nad ostatne okrem SE! Grin
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #67 v: 15. Leden 2006, 21:36 »

Este pozrite sa ako dopadol Sagem (cina) Cry Alcatel (cina) Cry Siemens (thajwan)  :'(a to fakt nechcem aby takto dopadli Europske firmy. Angry
uložena

Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 15. Leden 2006, 21:47 »

ZA chvily je to tu vsechno "made in china" Cry
Podivejte se treba na nabijecku co si myslite ze tam je napsano? no prece "made in china" Cry
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 15. Leden 2006, 21:53 »

I kdyby byla sebelepsi tak bych do nokie nesel! Grin I love Sony-ericsson W800i Cheesy

souhlasim...mam K750 s FW W800 a za nokii bych to nikdy nevymenil  Mrknutí ani kdyby me k tomu nutilo milion lidicek....Proste ne...Nikdy uz nepujdu do nokie...mel jsem ji hodnekrat ale na SE nema..ma blbe pripojitelny telefon k PC,nejak jim ta nokie PC suite nefahci...SE je nej Mrknutí
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #70 v: 15. Leden 2006, 21:55 »

2Davidtichy:Kebyze nemas moje oblubene auta ako ikonku tak tento prispevok by bol neslusnesi!
SE ma perfektne funkcie vo svojich telefonoch jedny z najlepsich na trhu!Ale ten design ide takou cestou ako isiel BMW pred prichodom Chrisa Bangla takze triezvy a konzervatyvny design ale ajtak velmi pekny.Take odvaznejsie kreacie u SE su S700,Z200 a W900 celkom aj ostatne Wcka lebo meju nezvycajnu orangeovu na sebe! Ale Nokia si moze dovolit robyt telefonu ktore su specifikovane iba na urcitu skupinu ludi ako 7280,7380,7610,7200 a nakoniec 8910 a 8800.Samozrejme na aj taku diviziu "M" v podobe Vertu! Smajlík
uložena

Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 15. Leden 2006, 22:01 »

Ano nokia si muze dovolit telefon prourcitou skupinu lidi ktery ale prdrazi!A designove vystrelky SE i BMW se mi libi!!! zatim co designove vystrelky se mi teda moc nelibi ale mozna je to jen muj nazor! tak me za nej nezezerte! Smajlík
« Poslední úprava: 15. Leden 2006, 22:47 od Davidtichy » uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #72 v: 15. Leden 2006, 22:07 »

Nikto ta nezere!Len skus jednu myslienku dat do jedneho topicu lebo takto mi niektore prispevky pripadaju ako RH! Mrknutí
« Poslední úprava: 15. Leden 2006, 23:08 od KoCuR » uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #73 v: 15. Leden 2006, 22:17 »

Ano nokia si muze dovolit telefon prourcitou skupinu lidi ktery ale prdrazi!A designove vystrelky SE i BMW se mi liby!!! zatim co designove vystrelky se mi teda moc neliby ale mozna je to jen muj nazor! tak me za nej nezezerte! Smajlík

Davide, Davide... liby s tvrdym y!!! Palacky by se v hrobe obracel, kdyby to videl... Sorry za muj OT...
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 15. Leden 2006, 23:28 »

vse co nebylo k tematu smazano pro jistotu...
tak a ted k tematu...
ten nastupce kacka je nadhernej,strasne se mi libi a to jsem jeste nevidel zadni cast  Mrknutí
no uz abych ji videl a mohl si ho zamilovat naporad Mrknutí
na cenu jsem opravdu moc zvedavy...tipuji tak 13400,-
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vsetko o nastupcovi SE K750i >> SE K800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.