SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Květen 2025, 07:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nabijeni
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nabijeni  (Zobrazeno 7588 x)
borek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« v: 04. Leden 2006, 23:41 »

tad sem udelal takovej malej poznatek a doufam ze to tady uz nekde neni, kdyz dam nabijet telefon vypnutej tak me to napise "provadi se jen nabijeni baterie", a kdyz nabijim tel zaplej tak to hlasi "optimalizovane nabijeni...", znamena to ze pri vypnutim founu se to nabiji spatne?
uložena

my precious je c905
ailurus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Leden 2006, 23:50 »

Uz to tu bylo: pri vypnutem ("jen nabijeni") se nabije baterka rychleji a na 100%, zatimco pri "optimalizovanem" pomaleji a maximalne (aspon mne) na 96%. Pripadne pohledej po foru.
Jiny rozdil fakt asi neni  Undecided
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Leden 2006, 00:25 »

Uz to tu bylo: pri vypnutem ("jen nabijeni") se nabije baterka rychleji a na 100%, zatimco pri "optimalizovanem" pomaleji a maximalne (aspon mne) na 96%. Pripadne pohledej po foru.
Jiny rozdil fakt asi neni  Undecided

me se to nabije pri obojim na 100% ...  Mrknutí
no nevim,asi se to nabiji jak to zrovna samo chce Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Leden 2006, 05:17 »

Neni v tom rozdil. Kdyz je vyplej tak se nabije trochu rychlejs protoze to  jde vsechno do baterky ,a ne do podsviceni,vysilaci casti, atd.
uložena

SEManiak Fire
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 05. Leden 2006, 16:20 »

Neni v tom rozdil. Kdyz je vyplej tak se nabije trochu rychlejs protoze to  jde vsechno do baterky ,a ne do podsviceni,vysilaci casti, atd.

to je jasne,ale preci i zaply a i vyply tel by se mel nabit na 100%....pokud vim .. Mrknutí takze je v tom nejay hacek...ale co jsem ja zjistil tak se to nabije do 100% a v tu chvili prestava nabijcka nabijet a byterie ubyva,ale jakmile odpojite kabel nabijecky a opet pripojite tak se tel . zacne znova nabijet a nabije se do 100%... tak to funguje u me K750-ky... Mrknutí
uložena

stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Leden 2006, 16:24 »

tak u mna to funguje tak ze ked sa mi dobije baterka tak s nim sa  mozem hrat non stop vzdycky mam 100% a ked ho vypojim tak mam tiez 100% az tak po 5 minutach mi to klesne na 99%.
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 06. Leden 2006, 00:14 »

To co tu popisujete je naprosto normalni, a neni se nad cim pozastavovat. Baterie se nabiji do te doby, nez ji SW odpoji od nabijecky. A SW ji odpoji tehdy,kdyz ma info o dobiti na 100%. Problem je v tom ze baterie se nedobije temer nikdy na 100%.Ona dosahne max. odporu tak ji SW odpoji.Ale okamzite po ukonceni nabijeni odpor malinko klesa, a to sou ty vase %!  Tongue  2-6%. Muzete to vyzkouset tak, ze plne nabitej foun nechate cca. pet minut odlezet a znovu ho date na nabijecku.Nabijeni zacne normalne probihat.(muzete zkouset nekolikrat za sebou) Chci tim jen rict, ze kdyz to ma jeden na 100 a druhej na 96% nehraje to zadnou roli. Je to jen informativni udaj kterej udava SW telefonu. Staci nahrat jinej SW a muze to bejt zas jinak.Mate to OK,uz bych to asi neresil  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Leden 2006, 00:18 »

To co tu popisujete je naprosto normalni, a neni se nad cim pozastavovat. Baterie se nabiji do te doby, nez ji SW odpoji od nabijecky. A SW ji odpoji tehdy,kdyz ma info o dobiti na 100%. Problem je v tom ze baterie se nedobije temer nikdy na 100%.Ona dosahne max. odporu tak ji SW odpoji.Ale okamzite po ukonceni nabijeni odpor malinko klesa, a to sou ty vase %!  Tongue  2-6%. Muzete to vyzkouset tak, ze plne nabitej foun nechate cca. pet minut odlezet a znovu ho date na nabijecku.Nabijeni zacne normalne probihat.(muzete zkouset nekolikrat za sebou) Chci tim jen rict, ze kdyz to ma jeden na 100 a druhej na 96% nehraje to zadnou roli. Je to jen informativni udaj kterej udava SW telefonu. Staci nahrat jinej SW a muze to bejt zas jinak.Mate to OK,uz bych to asi neresil  Mrknutí

podtate jsem to myslel stejne jako ty ... akorat jsme to oba okomentovali po svem  Mrknutí
 Grin Grin
« Poslední úprava: 06. Leden 2006, 00:20 od Fester » uložena

MadMax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 06. Leden 2006, 03:22 »

Zdravim  Smajlík
Dotaz: "Jak dlouho vam vydrzi nabitej mob kdyz ho vyuzivate tak akorat. Me asi 3 dny maximalne! neni to malo? Angry"
uložena

SE K750i (Crystal Case protect him) & MS Pro Duo 1GB SanDisk & Sennheiser MX 350     ^^
Jorge
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 06. Leden 2006, 09:42 »

Normalne ma vydrzet 2-5 dni podle toho co s nim delas. Ale u me je standard asi ty tri dny a to kazdy den posloucham asi hodinu dve  MP3 a obcas neco vyfotim. Nejake to volani sms a tak.... Jestli ho mas novej a hrajes si s nim tak se nediv Shocked
uložena

<-------------SE W810i------------->
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #10 v: 06. Leden 2006, 22:03 »

Normalne ma vydrzet 2-5 dni podle toho co s nim delas. Ale u me je standard asi ty tri dny a to kazdy den posloucham asi hodinu dve  MP3 a obcas neco vyfotim. Nejake to volani sms a tak.... Jestli ho mas novej a hrajes si s nim tak se nediv Shocked

me vydrzi kazdy telefon maximalne jeden den
samozrejme hry nehraju a nedatuju pres nej.  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 08. Leden 2006, 17:41 »

To co je tu popisovano je uz od dob starych Ericssonu...Mrknutí To jen pro upresneni...Mrknutí

Jinak telefon mi ted pri takovym normalnim pouzivani vydrzi 4-5 dni, coz je parada...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MadMax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 08. Leden 2006, 23:54 »

Jinak sem mel na mysli SE k750i samozrejmne Smajlík)
uložena

SE K750i (Crystal Case protect him) & MS Pro Duo 1GB SanDisk & Sennheiser MX 350     ^^
duranduran
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 26. Březen 2006, 13:01 »

Nevim jestli to tu jiz bylo.Chci se zeptat za jak dlouho muzu nechat nabit telefon, jetli musim cekat az je baterka vybita, nebo to muzu dat do nabijecky i kdyz je kapacita trebas 70%. Jedna se mi hlavne o to, ze kdyz mam kapacitu cca 70% a pripojim se k pocitaci, treba i trikrat za den, tak se mi baterkla samocinne zacne vzdy nabijet.Neskodi to te baterce
uložena

SE Xperia Neo, android 4.0.4
peetrs
Uzivatel
Telefon: D750i

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 27. Březen 2006, 07:32 »

Nevim jestli to tu jiz bylo.Chci se zeptat za jak dlouho muzu nechat nabit telefon, jetli musim cekat az je baterka vybita, nebo to muzu dat do nabijecky i kdyz je kapacita trebas 70%. Jedna se mi hlavne o to, ze kdyz mam kapacitu cca 70% a pripojim se k pocitaci, treba i trikrat za den, tak se mi baterkla samocinne zacne vzdy nabijet.Neskodi to te baterce

Eim driv das baterii nabijet, tim lepe! Dokonce by podle nazoru odborniku mela vydrzet vic nabijecich cyklu...  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nabijeni
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 15 dotazů.