SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 21:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pouzdro na P910i
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: pouzdro na P910i  (Zobrazeno 14176 x)
kmozis
Anonym
« Odpověď #30 v: 18. Květen 2005, 09:28 »

... Jinak pokud treba pises ve FC modu smsky apod (treba hledani v telefonnim sezamu ve FC modu je lepsi), muze Ti virtualni flip pusobit problemy. Ja ho zkusil oddelat a hned jsem ho tam valil zpet, protoze mackat klavesy zobrazene na displeji misto fysickych neni zrovna muj salek kavy.

No, muzu potvrdit, ze na cvakani SMS to zrovna neni, ale ty stejne pisu stylusem i na sve soucasne P910i, na ktere jsem si flip nechal...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #31 v: 18. Květen 2005, 09:55 »

ale kdyz mas jenom jednu ruku, tak toho stylusem moc nenaskrabes, ze jo:o). Me se navic ten telefon bez klipu ani nelibi.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #32 v: 18. Květen 2005, 18:47 »

Pred vcerejskem jsem pouzdro PielFrama objednal primo pres shop na strankach vyrobce. Zaplatil jsem kreditkou. Chvili na to mi prislo potvrzni, ze mou objednavku prijali a ze druhy den budou expedovat TNTeckem. Dnes, kdyz jsem prisel z prace domu, cekalo me mile prekvapeni.... - Klobouk dolu.
Pouzdro je moc pekne. I system pridelani pusobi pomerne bytelne, pouzivat to vsak nebudu, na to nejsem zvykly. Sloty na MS karticky se mi hodi, do dalsi kapsicky jsem si uz dal vizitky. Celkove z nej tedy mam velkou radost, kterou mi jen malinko zkazila manzelka, kdyz mi za nej uvarila drzkovou (nesezrala mi, ze me tahle kozena srandicka stala petikilco  Smajlík).
Nechci tedy delat negativni reklamu firme PDAPlanet, od nichz se da pouzdro zakoupit, ale me stalo v prepoctu 1803 CZK a za dva dny bylo doma  Cheesy
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #33 v: 18. Květen 2005, 19:06 »

Pred vcerejskem jsem pouzdro PielFrama objednal primo pres shop na strankach vyrobce. Zaplatil jsem kreditkou. Chvili na to mi prislo potvrzni, ze mou objednavku prijali a ze druhy den budou expedovat TNTeckem. Dnes, kdyz jsem prisel z prace domu, cekalo me mile prekvapeni.... - Klobouk dolu.
Pouzdro je moc pekne. I system pridelani pusobi pomerne bytelne, pouzivat to vsak nebudu, na to nejsem zvykly. Sloty na MS karticky se mi hodi, do dalsi kapsicky jsem si uz dal vizitky. Celkove z nej tedy mam velkou radost, kterou mi jen malinko zkazila manzelka, kdyz mi za nej uvarila drzkovou (nesezrala mi, ze me tahle kozena srandicka stala petikilco  Smajlík).
Nechci tedy delat negativni reklamu firme PDAPlanet, od nichz se da pouzdro zakoupit, ale me stalo v prepoctu 1803 CZK a za dva dny bylo doma  Cheesy

Jsem rad, ze si rad Mrknutí to je opravdu fofr Cheesy a jak ho tedy budes nosit, kdyz ne na pasku ?  Undecided Mnam, drzkovku bych si dal  Tongue muzu prijet ?  Grin
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #34 v: 18. Květen 2005, 19:20 »

Nejcasteji ho budu nosit asi v naprsni kapse. Bracha takhle vlaci emdeacko, tak proc bych ja nemohl mensi, lehci (hezci, lepsi....) pedevetsetdesitku.
PS: tu drzkovou si budu muset vyzrat sam, takovou vari jen u nas doma  Grin

Aktualizuji: Jelikoz se oteplilo, sako nebo bundu s naprsni kapsou nemam vzdy po ruce, takze jsem prisel na chuÂť i tomu noseni za opaskem. A taky to jde  Smajlík
« Poslední úprava: 25. Květen 2005, 07:21 od kmozis » uložena
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 26. Květen 2005, 16:32 »

Tak jsem si koupil kovove pouzdro. Maximalni spokojenost, jen je skoda ze na tlacitka 1,2,3 se nejak neda dostat-pouzivam je casto. No ale to bude asi tim, ze je moje P900 urcite slabsi(tloustka) nez P910i-tam je to jiste v poho.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #36 v: 26. Květen 2005, 20:17 »

Nejcasteji ho budu nosit asi v naprsni kapse. Bracha takhle vlaci emdeacko, tak proc bych ja nemohl mensi, lehci (hezci, lepsi....) pedevetsetdesitku.
PS: tu drzkovou si budu muset vyzrat sam, takovou vari jen u nas doma  Grin

Aktualizuji: Jelikoz se oteplilo, sako nebo bundu s naprsni kapsou nemam vzdy po ruce, takze jsem prisel na chuÂť i tomu noseni za opaskem. A taky to jde  Smajlík

jj presne tak, da se pohodlne posunout i natocit, jsem s nim taky spokojenej.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pouzdro na P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.