SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 21:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pouzdro na P910i
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: pouzdro na P910i  (Zobrazeno 14177 x)
miramax
Anonym
« Odpověď #15 v: 16. Květen 2005, 13:04 »

Ty ho mas? Ja o nem uz delsi dobu uvazuju. Jak jsi s nim spokojenej?

Ano to pouzdro mam a jsem s nim velice spokojen. Super dilenske zpracovani, kvalita taky vyborna. Snad jen jesli mas HPR-20 ( HF s radiem ), tak po zavreni pouzdra se nedostanes k systemovemu konektoru tudiz tam radio nelze pripojit. Jsou tam dve prihradky na pametovky + vzadu jedna vetsi, treba na penize atd. Ke vsemu je perfektni pristup a navic vypada velice elegantne. Je to prava kuze a rucni zpracovani. Asi pred necelim rokem me prislo cca na 2300,- s DPH a dopravnym.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #16 v: 16. Květen 2005, 13:29 »

Ano to pouzdro mam a jsem s nim velice spokojen. Super dilenske zpracovani, kvalita taky vyborna. Snad jen jesli mas HPR-20 ( HF s radiem ), tak po zavreni pouzdra se nedostanes k systemovemu konektoru tudiz tam radio nelze pripojit. Jsou tam dve prihradky na pametovky + vzadu jedna vetsi, treba na penize atd. Ke vsemu je perfektni pristup a navic vypada velice elegantne. Je to prava kuze a rucni zpracovani. Asi pred necelim rokem me prislo cca na 2300,- s DPH a dopravnym.

Me se na prvni pohled taky libi, ale jedna vec me zarazi - to ho musis pri kazdem telefonatu odepnout? Asi by se dalo prijimat hovory hlasove vytacet nebo prijimat jog-dialem, ale jak se to odrazi ve slysitelnosti?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #17 v: 16. Květen 2005, 14:03 »

No ja ho nepouzivam jako firemni, takze tolik telefonatu denne nemam, proto mne nevadi ho sem tam odepnout. Pri pouziti HFka se samozrejme daji pouzit hlasove povely, tak aby si byl schopen normalne telefonovat.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #18 v: 16. Květen 2005, 14:09 »

No ja ho nepouzivam jako firemni, takze tolik telefonatu denne nemam, proto mne nevadi ho sem tam odepnout. Pri pouziti HFka se samozrejme daji pouzit hlasove povely, tak aby si byl schopen normalne telefonovat.
Asi si ho koupim, ale primo od vyrobce - vyjde to levneji, stoji to 60 EUR, v tom jsou uz ale zapocitane DPH pro evropske zakazniky i doprava expresni sluzbou kdekoliv na svete. Diky za Tvuj nazor.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #19 v: 16. Květen 2005, 14:27 »

Asi si ho koupim, ale primo od vyrobce - vyjde to levneji, stoji to 60 EUR, v tom jsou uz ale zapocitane DPH pro evropske zakazniky i doprava expresni sluzbou kdekoliv na svete. Diky za Tvuj nazor.

nz  Mrknutí uvidis, ze budes spokojen.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #20 v: 16. Květen 2005, 19:46 »

Tak jsem ho dnes objednal primo ve Španelsku. Uz mi prislo i potvrzeni, ze ho budou zitra expedovat TNT expresem a do 3 dnu by tu melo byt. Tak jsem zvedav...
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #21 v: 16. Květen 2005, 19:59 »

Tak jsem ho dnes objednal primo ve Španelsku. Uz mi prislo i potvrzeni, ze ho budou zitra expedovat TNT expresem a do 3 dnu by tu melo byt. Tak jsem zvedav...

Shocked kurna ja na to cekal snad mesic  Angry  to se zrovna rusili ti celnici, ale i tak bych to tak brzo jako Ty nemel. To je super  Mrknutí
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #22 v: 17. Květen 2005, 07:39 »

No alespon na neco je ta EU dobra - volny pohyb zbozi je super vec (az k tomu pro nas nove pristoupivsi pribude i volny pohyb osob, to teprve bude parada). Ja si takhle loni objednaval u jedne nemecke firmy zimni pneumatiky a za tyden dorazily z Belgie. Samozrejme vysly PODSTATNI levneji, nez kdybych je kupoval tady. Moje doporuceni: lidicky, nebojte se kupovat pres net od unijnich firem, jsou to v 99,9 % solidni obchodnici (jinak by v te konkurenci neobstali). Snad to primeje nase "obchodniky" prehodnotit svou cenovou politiku - jen kdyz srovnam cenu elektroniky v Nemecku a tady....
uložena
W124/300D
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 17. Květen 2005, 10:26 »

Velice pekna pouzdra maji na http://shop.brando.com.hk , jejich zbozi prodava i ceska firma www.mobilni.cz
koupil sem si od nich hlinikove pouzdro, ktere zmeni 910i v hrozive pancerovane monstrum :-(, ale zase clovek nemusi mit strach kdyz jde nekam parit, nebo vyrazi do prirody :-)
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #24 v: 17. Květen 2005, 15:24 »

Velice pekna pouzdra maji na http://shop.brando.com.hk , jejich zbozi prodava i ceska firma www.mobilni.cz
koupil sem si od nich hlinikove pouzdro, ktere zmeni 910i v hrozive pancerovane monstrum :-(, ale zase clovek nemusi mit strach kdyz jde nekam parit, nebo vyrazi do prirody :-)
mas pravdu, tomuto pouzdru chybi uz jenom pasy a delo. Jeste, ze si kamarad koupil drive nez ja......
uložena
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 17. Květen 2005, 16:16 »

A jake pouzdro skutecne ochrani predni kryt P900 proti vymackani der od flipu? Myslim ze nejlepsi asi je flip odebrat.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #26 v: 17. Květen 2005, 17:35 »

A jake pouzdro skutecne ochrani predni kryt P900 proti vymackani der od flipu? Myslim ze nejlepsi asi je flip odebrat.

Ja osobne si myslim, ze nejlepsi by bylo zacit od te nejjednodusi a nejlevnejsi varianty a to je predevsim slusne zachazeni. Ja osobne drzim flip az do uplneho zavreni, tak mam telefon jako novy. Vydel jsem na vlastni oci na srazu, ze nekteri jedinci flip zavirali '' pomalu o stul '' , tak potom neni divu, ze maji praskly predni kryt ( tim samozrejme nemyslim, ze to tak delas i ty ) opravdu staci trocha slusneho zachazeni.
uložena
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 17. Květen 2005, 18:42 »

Ja osobne si myslim, ze nejlepsi by bylo zacit od te nejjednodusi a nejlevnejsi varianty a to je predevsim slusne zachazeni. Ja osobne drzim flip az do uplneho zavreni, tak mam telefon jako novy. Vydel jsem na vlastni oci na srazu, ze nekteri jedinci flip zavirali '' pomalu o stul '' , tak potom neni divu, ze maji praskly predni kryt ( tim samozrejme nemyslim, ze to tak delas i ty ) opravdu staci trocha slusneho zachazeni.
Ja ho uz bohuzel koupil uz praskly(dokonce i flip je nejaky vykloubeny) Cry Tak ted premyslim jestli po koupi noveho krytu mam radeji flip odebrat, nebo jestli koupit nejake pouzdro. Jeste uvidim.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #28 v: 18. Květen 2005, 08:51 »

Ja ho uz bohuzel koupil uz praskly(dokonce i flip je nejaky vykloubeny) Cry Tak ted premyslim jestli po koupi noveho krytu mam radeji flip odebrat, nebo jestli koupit nejake pouzdro. Jeste uvidim.

Zalezi na Tobe, jak hodne sis na ten flip zvykl. Ja jsem si ho me predesle P900 okamzite odstranil a pouzival jsem ten virtualni a taky to slo. Taky ale hraje roli, jak a kde telefon nosis, protoze po odstraneni flibu budes mit cely displej odkryty a i kdyz na nem mas folii, bude dostavat vic zabrat...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #29 v: 18. Květen 2005, 09:08 »

ja bych si pouzdro koupil v kazdem pripade, at uz budes s klipem neco delat, nebo ne, protoze ochrana pcka je fajn a nosit telefon porad v kapse taky neni ono. Jinak pokud treba pises ve FC modu smsky apod (treba hledani v telefonnim sezamu ve FC modu je lepsi), muze Ti virtualni flip pusobit problemy. Ja ho zkusil oddelat a hned jsem ho tam valil zpet, protoze mackat klavesy zobrazene na displeji misto fysickych neni zrovna muj salek kavy.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pouzdro na P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 14 dotazů.