SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 10:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i a opakovany budik
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K700i a opakovany budik  (Zobrazeno 1806 x)
Radula
Anonym
« v: 04. Leden 2006, 17:56 »

Zdravim,
mam dotaz stran opakovaneho budiku.Nestava se Vam,ze proste rano nezazvoni?Mi se to stalo vcera podruhe a dost me to nastvalo pac mi zdrhl bus do prace,Budik proste nezvoni.Kdyz potom stisknu nejakou klavesu,tak mi to prehraje animaci co je nastavena jako shutdown a vypne se.Neresili jste nekdo tento problem?
OLIN
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 04. Leden 2006, 20:14 »

Zdravim,
mam dotaz stran opakovaneho budiku.Nestava se Vam,ze proste rano nezazvoni?Mi se to stalo vcera podruhe a dost me to nastvalo pac mi zdrhl bus do prace,Budik proste nezvoni.Kdyz potom stisknu nejakou klavesu,tak mi to prehraje animaci co je nastavena jako shutdown a vypne se.Neresili jste nekdo tento problem?
OLIN
Obrat sa na tech. podporu na semanii vypada to na chybu softweru - firmweru.  Cool Ozaj skontrolovala sisi nastavene dni zvonenia a hodinu na budiku,  Grin Cheesy ale podla mna to bude asi ten prvy problem, teda chybny firmwer.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Leden 2006, 03:33 »

Napred deaktivuj vsechny budiky. Po te ,zkus nastavit budik normalni, na druhej den rano.To potvrd  a najed do budiku opakovanejch. Tam si zadej cas a opakovani. (Samozrejmne totoznej cas jako budik obycejnej) potvrd a je to. Mel jsem ten samej problem , a tohle mi fungovalo  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i a opakovany budik
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.