SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 16:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W550i - E-Mail ????
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W550i - E-Mail ????  (Zobrazeno 7814 x)
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 04. Leden 2006, 17:14 »

Potreboval bych poradit od nekoho kdo uziva W550i - OSKARTA-E-Mail a jde mu jak to mam sakra nastavit aÂť to konecne funguje.Kdyz dam odeslat tak zobrazi ikonku email odesila a po chvilce vypise,ze se nezdarilo spojeni. Nastavoval jsem to rucne i pomoci SMS-ky a NEJDETO !!!
Typ uctu:GPRS
Jmeno: Oskar Internet
APN:ointernet
E-Mail:Pripojit pomoci:Oskar Internet
POP3
Prichozi:pop3.seznam.cz (110)
odchozi:smtp.seznam.cz (25)
uzivatelske jmeno+heslo: tak jak mam nastaveno v seznamu.cz
emailova adresa ze seznamu.cz
stahnout pouze hlavicky
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 05. Leden 2006, 12:22 »

To tady opravdu zadny majitel W550i nepouziva E-Mail pres OSKARTU Huh To je fakt ŠUPA !!!! Embarrassed Lips sealed Undecided
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 05. Leden 2006, 13:25 »

Potreboval bych poradit od nekoho kdo uziva W550i - OSKARTA-E-Mail a jde mu jak to mam sakra nastavit aÂť to konecne funguje.Kdyz dam odeslat tak zobrazi ikonku email odesila a po chvilce vypise,ze se nezdarilo spojeni. Nastavoval jsem to rucne i pomoci SMS-ky a NEJDETO !!!
Typ uctu:GPRS
APN:ointernet
E-Mail:Pripojit pomoci:Oskar Internet
POP3
Prichozi:pop3.seznam.cz (110)
odchozi:smtp.seznam.cz (25)
uzivatelske jmeno+heslo: tak jak mam nastaveno v seznamu.cz
emailova adresa ze seznamu.cz
stahnout pouze hlavicky

Oskartu sice nemam, ale zmenil bych smtp na smtp:mujoskar.cz (tak je to alespon u pausalu, Oskarty nevim, ale mozna to bude stejne...)
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Leden 2006, 13:30 »

No to stejne opravdu NENI !!!  Embarrassed Lips sealed Undecided
Ale vyzkousel jsem i tuhle variantu !!!  Angry
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 05. Leden 2006, 14:05 »

No to stejne opravdu NENI !!!  Embarrassed Lips sealed Undecided
Ale vyzkousel jsem i tuhle variantu !!!  Angry

Sakrys, to se musi zprovoznit!  Angry

Jen rekapituluju.

1. Musis mit od operatora aktivovany GPRS,
2. Nastaveny datove ucty (pripojeni-datova komunikace-datove ucty-tak nejake pojmenovani a adresu APN ointernet, pak preferovane sluzby GPRS a GSM, nastaveni internetu-profil internetu a vybrat vyse vytvoreny a nastavit proud dat a opet vybrat vytvoreny datovy ucet)
3. Nastaveny e-mail skutecne plati smtp.mujoskar.cz (overoval jsem si...)

Pak by vse melo chodit v poho...  Huh

zkus se kdyztak jeste kouknout sem:
http://www.mobilnaut.cz/?inc=jakna&kat=5/1/nastaveni_datovych_sluzeb
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Leden 2006, 22:12 »

Zkousel jsem i smtp.mujoskar.cz , ale je to nesmysl protoze  tenhle smtp maji jenom tarifni zakaznici a to nastaveni co je dane  v odkazu je absulutni nesmysl v Datovem uctu pro Oskartu se uvadi v APN jen ointernet a nic jineho se nenastavuje !!! jsem z toho uz magor a psal jsem jeste do OSKARENY o pomoc,ale jeste mi neodepsaly,ale i tak dik za kazdy napad vsechno vyzkousim. Nejlepe by bylo kdybych navazal nejaky kontakt s nekym komu to na W550i - OSKARTA funguje !!!! Embarrassed Tongue Huh
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Leden 2006, 22:40 »

OSKARENA :
E-Mail @ SonyEricsson W550i
Zvolte Menu -> Nastaveni -> zalozka Pripojeni -> Dat. komunikace -> Datove ucty -> Novy ucet -> Pridat
Zadejte
Typ uctu: GPRS
Adresa APN: internet (pro Oskartu: ointernet)
Uzivatelske jmeno: nevyplnujte
Heslo: nevyplnujte
Potvrdte klavesou Ulozit
Vyberte ucet Oskar Internet a zvolte Upravit
Zkontrolujte
Adresa APN: internet (pro Oskartu: ointernet)
Uzivatelske jmeno: nevyplnujte
Heslo: nevyplnujte
Vyzadani hesla: Vypnuto
Povolit hovory: Automaticky
Adresa IP: nevyplnujte
Adresa DNS: nevyplnujte
Overeni: zaskrtnete: Bez overeni, PAP, CHAP
Komprese dat: Vypnuto
Komprese hlavicky: Vypnuto

Zvolte Menu -> Nastaveni -> zalozka Pripojeni -> Dat. komunikace -> Prefer. sluzba -> GPRS a GSM (Vybrat)
Zvolte Menu -> Nastaveni -> zalozka Pripojeni -> Nastav. Internetu -> Profily Internetu -> Novy profil (Pridat)
Zadejte
Nazev: Oskar Internet
Pripojit pomoci: Oskar Internet
Potvrdte klavesou Ulozit
Vyberte nove vytvoreny profil "Oskar Internet" a zvotle Dalsi -> Nastaveni
Zadejte
Pripojit pomoci: Oskar Internet
Rezim prohlizece: HTTP
Pouzit proxy: ne
Potvrdte klavesou Ulozit

Zvolte Menu -> Nastaveni -> zalozka Pripojeni -> Nastav. Internetu -> Profily Internetu -> Oskar Internet, zvolte Dalsi -> Upresnit
Zadejte
Zmenit dom. str.
Nazev: Oskar Internet
Adresa: zadejte svoji vychozi WWW stranku (hodi se pro WWW prohlizec)
Potvrdte klavesou Ulozit

Zvolte Menu -> Zpravy -> E-mail - Nastaveni
Zvolte Nastaveni uctu -> Novy ucet
Pripojit pomoci: Oskar internet
Podle typu Vasi postovni schranky zadejte nize uvedene, napr. pro Seznam
Protokol: POP3
Server prich. zpr.: pop3.seznam.cz
Port prich zprav: 110
Šifrovani: Bez sifrovani
Schranka: novak (pro [email protected])
Heslo:
Server odch. zprav: smtp.mujoskar.cz (pouze pro tarifni zakazniky)
Port odchoz. zprav: 25
E-mailova adresa: [email protected]
Stahnout: Hlavicky a text/Pouze hlavicky
Odesilatel: Josef Novak
Podpis:
Kopirovat odchozi: vypnuto/zapnuto (zadat e-mail, kam bude zaslana kopie)
Interval kontroly: vypnuto (prip. jine)
Potvrdte klavesou Hotovo.
A KDY TO PØESNI PODLE TOHO NASTAVIM TAK TO VYPIŠE ( spojeni nelze navazat) !!!!! To je k placi.  Cry Cry Cry
« Poslední úprava: 05. Leden 2006, 22:42 od rebelmajkl » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #7 v: 05. Leden 2006, 23:04 »

Tak to je nejaky americky. Undecided Na Tvym miste bych zasel do nejblizsiho Oskara-Vodafona a zkusil bych nechat to nastavit je... jinak prijdes o spoustu casu a nejspis i o nervy.  Mam Oskaruv pausal a vse chodi absolutne v poho... jak na Qteku tak na W800i...  Undecided
uložena
tele.kom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 05. Leden 2006, 23:13 »

ja mel podobny problem u mms a wapu u eurotelu.. nechal sem si poslat nastavovaci smsku od operatora ale nic moc se nenastavilo  Tongue skus si to nechat poslat pres sonyericsson.com - ta nastavovaci sms od nich mi to nastavila  a uz mi to beha Cool
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 05. Leden 2006, 23:42 »

Diky moc,ale pres sonyericsson.com jsem to zkousel asi pet krat a ani Âťuk !!! Do prodejny Oskar zatim nejdu protoze po informaci kdyz uz jsem tam byl mi poradily zavolat na jejich servisni stredisko a domluvit se co a jak ! Jsem opravdu bezradnej a premyslim jestli to nemuze byt chyba i v mobilu,ale firmware mam upgradovanej pres SEUS2 na ten uplne nejnovejsi co SEUS2 nabizi. Embarrassed Tongue
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 05. Leden 2006, 23:50 »

Uvazuji uz i nad tim jestli neni neco spatne nastavene i v postovnim klientu na seznam.cz,protoze kdyz jsem se tam registroval tak jsem mnel pripojeni pres modem(telefonni linku) a ted mam siÂť Huh? Moc tomu nerozumim proto nad tim premyslim jestli i tam neni neco spatne nastavene Huh  Embarrassed Tongue Undecided
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #11 v: 07. Leden 2006, 14:25 »

Pokud se nepletu tak Oskarta neumela pracovat se smtp.mujoskar.cz, proste Oskar neumoznoval odesilat posty pomoci Oskaret....nevim ale jestli se dnes neco nezmenilo, ale myslim, ze ne, dle tvych prispevku...
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 07. Leden 2006, 16:15 »

Ano OSKARTA nepracuje se smtp.mujoskar.cz,ale smtp.seznam.cz. Pouzival jsem z OSKARTOU N6600,Siemens SX1 a vse fungovalo jak ma. E-Mail pracoval spravne. Jeste jsem chtel vyzkouset nejaky E-Mail v JAVI. Nevite o nejakem javovem emailu,ale hlavne v CZ !!! Embarrassed Tongue Lips sealed
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #13 v: 07. Leden 2006, 20:05 »

Ano OSKARTA nepracuje se smtp.mujoskar.cz,ale smtp.seznam.cz. Pouzival jsem z OSKARTOU N6600,Siemens SX1 a vse fungovalo jak ma. E-Mail pracoval spravne. Jeste jsem chtel vyzkouset nejaky E-Mail v JAVI. Nevite o nejakem javovem emailu,ale hlavne v CZ !!! Embarrassed Tongue Lips sealed

http://www.mobilmania.cz/kapesni/AR.asp?ARI=107849
uložena
rebelmajkl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 14. Leden 2006, 18:50 »

Tak uz jsem to vyresil !!!!  Cheesy Opravdu na OSKARTI u tohoto founu  E-Mail NEPRACUJE !!! Potvrdilo mi to SERVISNI stredisko OSKARA. Vyjadrili se , ze nekdy to jde a nekdy NE. Je to i podle typu founu. Smiril jsem se stim,ze nebudu E-maily klasiciky odesilat a prijmat,ale narazil jsem na SUPR aplikaci : GIBO SMS. je to opravdu supa. Javova aplikace nahrana do founu,registrace na danych strankach a 100 Kc rocni poplatek a vsechno funguje jak ma a jeste levneji-hodne levneji ! Jsem moc rad,ze mam e-mail v provozu a jeste o dost levne SMS-ky. Cheesy Mrknutí Smajlík
S pozdravem Majkl-Ostrava.
« Poslední úprava: 14. Leden 2006, 18:53 od rebelmajkl » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 176 x 220 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W550i - E-Mail ????
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.