SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 00:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatek pamet
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nedostatek pamet  (Zobrazeno 5948 x)
Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 04. Leden 2006, 12:44 »

Dobry den Mam dotaz Nekdy se mi stava ze pri otvirani nejake aplikace nebo i emailu mi vyskoci hlaska "pro tuto operaci neni dostatek pameti" V Smanu pritom nic jineho nebezi Dole to ukazuje neco kolem 33% Pamet v tel. zaplnena tak cca z 45% a karta 128 Mb tak z 30% Kde delam chybu jako uplny zacatecnik? Diky moc
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 04. Leden 2006, 13:17 »

a mas p900 alebo p910i?
uložena

Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Leden 2006, 13:49 »

Mam P900 flash na 910 Nejspis teda Koupil jsem ho nedavno a jsem opravdu v zacatcich
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 04. Leden 2006, 14:09 »

a ked si ho dostal do ruky urobil si master reset?
uložena

Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Leden 2006, 14:36 »

Ne nic Nevim poradne jak a  jestli bych neprisel o cestinu atd.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 04. Leden 2006, 15:06 »

o cestinu by si prisiel, skus si nainstalovat magic launchera, ci ti ten nepovie nieco ine ako sman
uložena

Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 04. Leden 2006, 15:16 »

Diky Zkusim se po tom podivat a vyzkousim V smanu jsem nasel polozku neco jako sryte soubory ktere bezi nekde na pozadi ale asi budou nejake systemove a nejdou ukocit V pripade nouze by to asi musel byt ten master reset Taky mi  zustala na plose ikona ze hry doom a nejde odstranit Asi tam neco bude! Jeste dotaz V tom smanovi ty procenta Kolik to ma asi tak ukazovat? ?l
uložena
Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 04. Leden 2006, 20:53 »

Tak jsem si stahnul toho magic launchera a asi jedine pro me srozumitelne co jsem zde nasel a mohlo by byt nejake divne je ze po zavreni vsech aplikaci je RAM zatizena vic jak z poloviny  Presne tam je RAM 9,50M/16M Free 6,50M   Na C je to 7,22M/15,60M   a D 10.73M/123,69M Undecided Tak nevim ? Kdyz udelam zalohu tel. a udelam master reset co vsechno se da vratit zalohou zpet? Co treba Sman atd. ? Diky  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #8 v: 04. Leden 2006, 21:09 »

no, free 6,5M na flashnute p900 je celkem normalni hodnota po restartu. Nezbyva Ti nic jineho, nez si to hlidat, protoze spousta aplikaci ma pomerne znacne naroky na ramku, treba opera apod. Misto na c: se da usetrit instalaci na kartu, kterou si muzes na flashnute p900 poridit az dvougigovou. Ccko a ramku si proste musis hlidat, na p900 jina rada neni.
Po obnove ze zalohy se Ti vrati vsechna data, ktera jsi mel na C: v case provedeni zalohy s vyjimkou zaznamu pro hlasove vytaceni, ty se nezalohuji. Na ram to tim padem nebude mit zadny vliv, toho muzes dosahnout jenom vypnutim rezidentnich programu typu tracker, handy day, atd. a ty po obnove stejne pojedou jako pred ni.
uložena
Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 04. Leden 2006, 21:14 »

Aha Snazim se cpat vsechno na kartu Teda vsschno...? Moc tam toho zatim nemam Jen me mrzi ze si nemuzu precist email protoze mi to hned napise nedostatek pameti!  Cry Zkusim se v tom jeste pohrabat. Kazdopadne moooc dekuji  Mrknutí
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #10 v: 04. Leden 2006, 21:19 »

porid si profimail a dej ukladat maily na kartu, to by taky mohlo trochu pomoci. Pozn. i aplikace messages se da ukoncit. Pokud si jenom pres apps pustis dalsi, ta predchozi zustava na pozadi. Je fajn mit treba na tlacitko namapovane ukonceni aktualni aplikace (sman to umi), taky se mi osvedcilo nastaveni ukonceni aplikaci pri zavirani a otevirani flipu. Umi to taky sman.
uložena
Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 04. Leden 2006, 21:30 »

No pane jo tam toho je  Sad Nejsem zase takovy anglan a tak si s tim budu muset pohrat asi se slovnikem  Undecided Diky moc  Mrknutí
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #12 v: 05. Leden 2006, 00:32 »

kdyz telefon zapinas a vypinas vidis animaci Sony Ericsson?
uložena
Floyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 05. Leden 2006, 05:47 »

Jo to funguje normlne
uložena
blackman_82
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 05. Leden 2006, 14:07 »

Pokud pouzivas standartni e-mail tak ten na flashnuty P900 nechodi, musis si nainstalovat jinou app, nejlepe profimail.
uložena

P900@P910 by Filip Ludvik, SanDisk 512MB
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatek pamet
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 15 dotazů.