SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
16. Březen 2025, 19:00
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Ostatni modely
|
K700i/S700i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Dorucenka
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Dorucenka (Zobrazeno 10988 x)
Denny04
Uzivatel
Dorucenka
«
v:
03. Leden 2006, 18:26 »
Jsem cerstvym majitelem tohoto telefonku a zajimalo by me, jestli je mozne vypnout zvuk dorucenky, ale aby byla aktivni. Drive z Alcatelu jsem byl zvyklej, ze se zobrazila graficka znacka, ale tady se spusti zvuk, ktery mi nevyhovuje. Vypnout ale dorucenku nechci. Takze jde to nejak? Nebo jde priradit dorucence jiny zvuk nez defaultni nebo ho ztisit? Je to blbost, ale vite jak, zvyk je zelezna kosile.
Pak bych rad vedel, jestli jde nastavit zvukova uroven vyzvaneni a zvuku zprav nezavisle na sobe.
Diky za odpoved. D.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Re: Dorucenka
«
Odpověď #1 v:
03. Leden 2006, 19:04 »
Skus si v sprave aktivovat cvaknutie ako ton spravy a co sa tyka toho zvuku, skus tichy rezim.
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.
«
Odpověď #2 v:
03. Leden 2006, 19:11 »
2Denny04: Obavam se ze tvuj problem lze vyresit pouze zasahem do SW. Sam zhodnoÂť jestli tato malickost za to stoji. Jinak se obraÂť na nekoho z Technicke podpory.
2roxetak: Myslim ze tva rada Dennyho neuspokoji. Tichy rezim je jaksi jen nouzovka. Snad tichy rezim a sluchatka, ale pak by zase nezmizel ten zvuk. Takze Dennyho problem tu zustava.
uložena
Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #3 v:
03. Leden 2006, 19:20 »
to garfield: Je to zaciatocnik, tak to bolo vychodisko z nudze a rychle riesenie, mozno ak kupoval k-700i v t-mobile, tak tam ma nastavene nejake t-mobile zvonenie, mozno mu to bude stacit, ale ak chce moze sa obratit na technicku podporu, tam mu lepsie poradia, pomozu.
uložena
noXes17
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
04. Leden 2006, 14:12 »
Uživatel: garfield001 03. Leden 2006, 19:11
2Denny04: Obavam se ze tvuj problem lze vyresit pouze zasahem do SW. Sam zhodnoÂť jestli tato malickost za to stoji. Jinak se obraÂť na nekoho z Technicke podpory.
2roxetak: Myslim ze tva rada Dennyho neuspokoji. Tichy rezim je jaksi jen nouzovka. Snad tichy rezim a sluchatka, ale pak by zase nezmizel ten zvuk. Takze Dennyho problem tu zustava.
Garfielde souhlasim s tebou..Podle me ma garfield jednoznacne pravdu..
uložena
SE k700i R2AY004(T-mobile) by noXes17
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
«
Odpověď #5 v:
06. Leden 2006, 11:09 »
Jojo... nejde to jinak nez zasahen do FW telefon. Kontaktuj Technickou podporu SEManie, oni to umi...
uložena
Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Fester
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
06. Leden 2006, 11:12 »
Uživatel: MarekHajn 06. Leden 2006, 11:09
Jojo... nejde to jinak nez zasahen do FW telefon. Kontaktuj Technickou podporu SEManie, oni to umi...
MAM DOTAZ...TIM ÂE SE DORUEENKA ULOÂI DO ODESLANE SMS ZABIRA TIM PADEM ta sms jakoby 2sms?
uložena
uzivej dokaÂť zijes :-) K750i :-)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
06. Leden 2006, 11:25 »
2Fester: Ale dourcenka se neulozi do odeslane SMS.
Telefon odesle SMS a s ni zaroven do site pozadavek, aby mu ta vratila info, zda-li byla zprava dorucena. Pokud ano, siÂť vrati info v podobe dorucenky, kterou ti telefon zobrazi a nasledne k odeslane zprave prida ikonku, ze SMSbyla dorucena. To je vse. Ale nic se nikam neuklada...
Dorucenku muzes brat treba jako SMS, ktera je urcena jen pro zobrazeni na displeji. Prijde, zobrazi se, ty si ji prectes, ale v telefonu nikde nezustane.
uložena
Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Fester
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
06. Leden 2006, 11:42 »
Uživatel: MarekHajn 06. Leden 2006, 11:25
Telefon odesle SMS a s ni zaroven do site pozadavek, aby mu ta vratila info, zda-li byla zprava dorucena. Pokud ano, siÂť vrati info v podobe dorucenky, kterou ti telefon zobrazi a nasledne k odeslane zprave prida ikonku, ze SMSbyla dorucena. To je vse. Ale nic se nikam neuklada...
Dorucenku muzes brat treba jako SMS, ktera je urcena jen pro zobrazeni na displeji. Prijde, zobrazi se, ty si ji prectes, ale v telefonu nikde nezustane.
no jasne,ale logicky se neco maleho musi ulozit,ne? kdyz das odeslane sms a pak si vyberes jakoukoli sms a daz zobrazit stav, tak se ti jakoby ukaze ta dorucenka...tzn ze neco maleho se preci musi ulozit,nebo aspon tam je nejaka zmena...proc tedy pisou ze ma telefon pameÂť 200sms ale kdyz to v telefonu hlasi ze pamet skoro plna pri 110sms je divne...kdyz jsem si spocital odeslane sms jako ze 1 sms mela velikost 2sms tak mi vyslo ze tam mam asi nejakych 183sms a tudiz by to i vychazelo... jde mi jen o to ze to tu nikdo jeste neresil.. ( jo s pameti mluvim o svy K750...za to sorry ze jsem v jine sekci) ale je mi o princip,ktery by mel byt stejny...
jak mi vysvetlis ze mi to tedy hlasi plnou pamet pri 110 smsm a ma mit pamet 200...?
me to vyslo podle vypoctu jak jsem tu psal,a tudiz by to mohlo znamenat ze je pak odeslana sms za 2
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
08. Leden 2006, 19:38 »
Zaujimavy nazor
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
08. Leden 2006, 19:51 »
2Fester: Do telefonu by se melo vejit lehce pod 200 SMS. MyPhoneExplorer mi ukazuje 193. A aÂť pouzivam dorucenky nebo ne, tak se mi do telefonu vejde vzdy 193 SMS. To co pises ty je celkem logicke, ale podle me to tak neni. Nic se nikam neuklada, telefon jen vezme navedomi, ze zprava byla dorucena, zachova se podle toho a upravi danou odeslanou SMS.
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #11 v:
12. Leden 2006, 11:55 »
Uživatel: MarekHajn 08. Leden 2006, 19:51
2Fester: Do telefonu by se melo vejit lehce pod 200 SMS. MyPhoneExplorer mi ukazuje 193. A aÂť pouzivam dorucenky nebo ne, tak se mi do telefonu vejde vzdy 193 SMS. To co pises ty je celkem logicke, ale podle me to tak neni. Nic se nikam neuklada, telefon jen vezme navedomi, ze zprava byla dorucena, zachova se podle toho a upravi danou odeslanou SMS.
tobe sice ten program ukazuje 193sms ale s tim ze odeslane sms pocita za 2... on uz to rovnou pocita...koukni se kolik ti ukazuje program MPE a pak si je prepocitej rucne v telefonu...a uvidis...me to neukazuje stejna cisla
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
12. Leden 2006, 12:00 »
2Fester:
a s timhle podle mne nemas pravdu...kdyby to prislo jen na display tak by jsi se potom nemohl podivat v odeslanych sms ze zprava byla odeslana...ponevadz sms na display je jen na display a jen se ti zobrazi a pak uz ji nikde nenajdes, je to preci neco jineho!!!vim ze jsi to uvedl jen pro priklad,ale me to proste pripada jako spatny priklad...promin ja se nechci hadat,jen se mi to zda divny..s temi sms-kami
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #13 v:
12. Leden 2006, 19:46 »
2Fester: Ted jsem si tady s tim hral a MPE mi ukazuje pocet SMS dost divne. Posilal jsem zpravy bez dorucenek, s dorucenkami, mazal je, kontroloval cisla v telefonu a v MPE a MPE ukazoval vzdy spatne i kdyz jsem vzal v uvahu tvoji teorii. Takze fakt nevim jak to je a docela me to zajima. Ale aÂť pocitam jak pocitam, tak k tomu co pises se nemuzu dopocitat...
To, ze je to neco jineho nez jen SMS na displej neni tak docela pravda. Kde je psano, ze kdyz tobe se zobrazi na displeji, telefon si z ni nemuze vzit potrebne info? Na druhou stranu binarni SMS se ti nikde nezobrazi, nikde neulozi a taky si z ni telefon vezme co potrebuje.
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
12. Leden 2006, 21:18 »
Uživatel: Fester 06. Leden 2006, 11:42
no jasne,ale logicky se neco maleho musi ulozit,ne? kdyz das odeslane sms a pak si vyberes jakoukoli sms a daz zobrazit stav, tak se ti jakoby ukaze ta dorucenka...tzn ze neco maleho se preci musi ulozit,nebo aspon tam je nejaka zmena...proc tedy pisou ze ma telefon pameÂť 200sms ale kdyz to v telefonu hlasi ze pamet skoro plna pri 110sms je divne...kdyz jsem si spocital odeslane sms jako ze 1 sms mela velikost 2sms tak mi vyslo ze tam mam asi nejakych 183sms a tudiz by to i vychazelo... jde mi jen o to ze to tu nikdo jeste neresil.. ( jo s pameti mluvim o svy K750...za to sorry ze jsem v jine sekci) ale je mi o princip,ktery by mel byt stejny...
jak mi vysvetlis ze mi to tedy hlasi plnou pamet pri 110 smsm a ma mit pamet 200...?
me to vyslo podle vypoctu jak jsem tu psal,a tudiz by to mohlo znamenat ze je pak odeslana sms za 2
Je to tak, ze ti poslu zpravu o vice jak 160ti znacich treba jen 165. A ejhle ,telofon ti to ukaze jako jednu SMSku,ale ve skutecnosti je zabrana pamet pro 2SMSky!Pokud teda chcete pocitat sms v telefonu, musite s jistotou vedet,ktera je delsi nez 160 znaku.Jinak se skutecnych hodnot nedopocitate! To jen k tomu poctu SMS. Dal se musim vyjadrit k tem dorucenkam..Na displej prijde pouze flash SMS a SW telefonu pouze prepne stavajici informace k te dane zprave!Kdyz se kouknes na info o zprave,bude tam nedoruceno, a u zpravy ikonka jako ze nedoruceno.Pokud prijde info ze site (dorucenka) ,SW pouze prepne ty stavajici udaje z nedoruceno na doruceno a upravi se i ikona u zpravy. Tohle bylo driv na starejch Alcatelech ze ukladali dorucenky jako SMS. SE to nedela.
uložena
SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Ostatni modely
|
K700i/S700i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Dorucenka
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.