SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Crystal case pro w800i
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Crystal case pro w800i  (Zobrazeno 9402 x)
MW1611
Anonym
« v: 02. Leden 2006, 01:09 »

Docela s ocekavanim cekam, jestli Pivot (pro mnohe z vas urcite znama firma delajici originalni kvalitni silikon obaly) udela take Crystal case pro w800i.....prozatim jsem nasel tento neznackovy kus......dle me docela elegantni poradna ochrana pro nase mazlicky.

uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 03. Leden 2006, 21:49 »

No, tak to vypada taky dobre. Porad premyslim nad nejakym podobnym obalem a tenhle nevypada vubec blbe. BTW kde se to da koupit?
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
MW1611
Anonym
« Odpověď #2 v: 03. Leden 2006, 22:01 »

No, tak to vypada taky dobre. Porad premyslim nad nejakym podobnym obalem a tenhle nevypada vubec blbe. BTW kde se to da koupit?

Tady... http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b4008802?u=%3akamwingso

Jednam ted z Pivot-em zda-li by to take nechtel zacit delat.......zatim se jim do toho moc nechce, protoze dle nich to rusi design telefonu....a boji se ze by o to nebyl zajem......dle me je to zatim nejmin rusici obal co jsem videl....takze zkusim jednat dal....ale nevim nevim....jak je presvedcit ze zajem by asi byl....
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 05. Leden 2006, 21:25 »

Ok, diky za tip... Mrknu na to...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Leden 2006, 02:20 »

Tak tenhle case je asi  nej ,co jsem kdy videl  Shocked Bylo prijemny kdyby se u nas dal sehnat   Smajlík
uložena

SEManiak Fire
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 06. Leden 2006, 10:44 »

2fireice: Prave, neni tak obludnej jako ty silikonovy hruzy co se tady u nas prodavaji... A dobry je i ten vyrez na klavesnici. Pujde-li to u nas sehnat, asi nebudu vahat a koupim to, protoze jsou situace, kdy se to vazne hodi...
uložena

fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 10. Leden 2006, 11:47 »

Idealni by bylo,kdyby ho udelali odolny proti UV zareni.Ja jsem nekurak a stejne to za par dni zezloutne  Sad Tahle barevna nestalost mi od techto case odrazuje.Foun v tom za par dni vypada jak sunka  Sad Jo kdyby to bylo stalobarevny ,to by byla jina  Roll Eyes
uložena

SEManiak Fire
bobesh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 10. Leden 2006, 11:50 »

Tak to si mel asi smulu na obaly,me nikdy nezezlout Huh
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 10. Leden 2006, 21:16 »

2fireice: Pokud vim, tak Pivot dela barevna pouzdra...Mrknutí Podivej se tady po foru, daval jsem sem fotky...
uložena

fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 11. Leden 2006, 10:45 »

2fireice: Pokud vim, tak Pivot dela barevna pouzdra...Mrknutí Podivej se tady po foru, daval jsem sem fotky...
Ja vim ze Pivot dela pouzdra barevna  Mrknutí O tech jsem ale nemluvil  Mrknutí Øec byla o tom co je vyfocenej na zacatku  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 11. Leden 2006, 18:40 »

2fireice: Ja vim...Mrknutí Myslel jsem to tak, ze kdyz se cire zabarvi, tak zkus barevne od Pivota...Mrknutí
uložena

MW1611
Anonym
« Odpověď #11 v: 11. Leden 2006, 18:56 »

2fireice: Ja vim...Mrknutí Myslel jsem to tak, ze kdyz se cire zabarvi, tak zkus barevne od Pivota...Mrknutí

Ja mam barevny od Pivota....ale tohle je crystal case, ne silicon case  Mrknutí

btw...konecne se to objevilo na eBay...takze je to dostupne i pro nas stredoevropany ,))

http://cgi.ebay.com/Crystal-Hard-Case-Clear-Skin-Flim-W800i-W800-D750i-D750_W0QQitemZ5850462196QQcategoryZ20345QQrdZ1QQcmdZViewItem
uložena
MW1611
Anonym
« Odpověď #12 v: 11. Leden 2006, 23:30 »

Tak prave mi svitla nadeje ze by se crystal case mohl prodavat i u nas......Brando je totiz prave zacal distribuovat...jak pro w800i, tak pro 750ky...

http://mobile.brando.com.hk/CrystalCaseW800i.php
http://mobile.brando.com.hk/CrystalCaseK750i.php

Tedy....nezkusi napsat nekdo mail http://obchod.mobilni.cz, kteryzto sem dovazi Brando prislusentvi, jestli by nechteli prodavat i toto...?......ja uz sotva drzim vika, tak ted psat mail nemuzu ,)

Kdyz uz se jich budete ptat, muzete pridat i toto...nova verze nejlepsi chranici folie ,)

http://mobile.brando.com.hk/UltraClearProtector.php
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 11. Leden 2006, 23:57 »

Sakra, to je bomba...skoda, ze se to neobevilo driv, takhle uz Klarka par malych jizvicek ma...ale i tak bych to bral.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 12. Leden 2006, 09:19 »

No tak to je super... Jestli se to zacne prodavat i u nas, tak asi nebudu vahat a jdu do toho. Uvidime jak se s tim popere mobilni.cz.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Crystal case pro w800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.