SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Březen 2025, 21:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s d750i
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s d750i  (Zobrazeno 4754 x)
bedanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 30. Prosinec 2005, 02:15 »

potreboval bych pomoc,zniceho nic me vypla ma d750i a po nastartovani se mi objevi tak na 2 vteriny bila obrazovka a pak zase vypne,telefon nejde ani nabit,nevite nekdo nahodou co s tim,odnesl bych ho klidne na reklamacku,ale bohuzel jsem dlouhodobe v zahranici,tak bych uvital jakoukoliv pomoc Diky moc
uložena
bobesh
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 30. Prosinec 2005, 07:58 »

No pokud ti telefon nespadl na zem nebo do vody tak je to firmware a vyresi to jedine servis nebo online uopdate Undecided
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Prosinec 2005, 14:07 »

Zkus ho nechat dlouho (treba pres noc) bez baterky.Pokud bude bez baterie,tak zkus jednou za cas zmacknout tlacitko na zapinani,aby se vybili kondiky.
uložena

SEManiak Fire
Stene
Anonym
« Odpověď #3 v: 30. Prosinec 2005, 21:32 »

Bohuzel u me nastal stejny problem akorat mam k750i), mam jej od Vanoc - spadl mi jen jednou, ale to uz je 3 dny dozadu. Dneska mi nespadl, mel jsem ho chvilu npojenej na synchronizacni kabel, pak jsem ho odpojil a musel resetovat PC, najednou mi k750i vypadla a uz nenabehne a poblikava ji display ...
uložena
Stene
Anonym
« Odpověď #4 v: 30. Prosinec 2005, 23:47 »

Jeste dodam, ze online update nic bohuzel nevyresil, aktualizace softwaru se sekne priblizne na 90% a je konec. Snad pomuze ten napad s baterkou, protoze do servisu se mi to davat nechce ...
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 31. Prosinec 2005, 08:27 »

Jeste dodam, ze online update nic bohuzel nevyresil, aktualizace softwaru se sekne priblizne na 90% a je konec. Snad pomuze ten napad s baterkou, protoze do servisu se mi to davat nechce ...
Potom jedine kompletne preflashovat, ale na to by jsi musel kontaktovat nekoho z technicke podpory....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 31. Prosinec 2005, 18:54 »

Technicka podpora SEMania pomuze na pockani...staci se jen sejit.
uložena
vikicek
Anonym
« Odpověď #7 v: 31. Prosinec 2005, 20:29 »

To se mi stalo vcera vecer,tak sem si rekl ze se rano poradim na foru,ale kdyz sem se probudil a zapl phone tak normalne fachal...sem z toho jelen  Shocked Shocked
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 31. Prosinec 2005, 20:33 »

To se mi stalo vcera vecer,tak sem si rekl ze se rano poradim na foru,ale kdyz sem se probudil a zapl phone tak normalne fachal...sem z toho jelen  Shocked Shocked
Nekdy taky na telefon plati, ze vydelas baterii na nejakou dobu a potom zase jede jako nic.....
uložena

bedanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 01. Leden 2006, 12:31 »

Bohuzel muj telefon je totalne v hajzlu,vubec mi nespadl nic jsem s nim neudelal,jenom jsem ho proste jednou zapnul a uz nenabehl,ach jo, a vzhledem tomu,ze jsem 20000KM od domova mam od Tmobilu peknou hracku,ktera mi je tak na e veci na h... a na nic,ach jo,kazdopadne diky vsem za rady,jeste se chci zeptat,nevite nahodou nekdo jestli ho muzu sam nejak preflashovat,on se me totiz neobjevi ani na pocitaci.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 01. Leden 2006, 12:52 »

Bohuzel muj telefon je totalne v hajzlu,vubec mi nespadl nic jsem s nim neudelal,jenom jsem ho proste jednou zapnul a uz nenabehl,ach jo, a vzhledem tomu,ze jsem 20000KM od domova mam od Tmobilu peknou hracku,ktera mi je tak na e veci na h... a na nic,ach jo,kazdopadne diky vsem za rady,jeste se chci zeptat,nevite nahodou nekdo jestli ho muzu sam nejak preflashovat,on se me totiz neobjevi ani na pocitaci.
Bohuzel, preflashuje ti ho nekdo z nasi technicke podpory, doma to neudelas a potom jeste jedine jit na reklamaci.......
uložena

pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 02. Leden 2006, 12:48 »

skus cez davinciho, stoji to myslim 10EUR, ale spravis si to z domu  Cheesy
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 02. Leden 2006, 15:44 »

tak ja myslim ze nejdriv bys mel zkusit reklamaci, aspon nevyhodis 300-400 za neco co pak stejne nemusi fungovat a pak az Decustomizaci.
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 03. Leden 2006, 08:52 »

tak ja myslim ze nejdriv bys mel zkusit reklamaci, aspon nevyhodis 300-400 za neco co pak stejne nemusi fungovat a pak az Decustomizaci.

to je sice dobry napad, ale co ma vyhodit 10 000(som si isty ze cena by bola vyssia) za letenku aby sa dostal domov a skusil reklamovat? To sa mi zda jednoduchsie to skusit najprv cez toho davinciho...  Cheesy
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
bedanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 03. Leden 2006, 13:43 »

chlapi je to bez,jsem v australii a tohle jsem fakt necekal,ze se mi stane s novym telefonome,je to takova neprijemna vec,navic tady  jsou s telefonama 100 let za opicema,koupil bych si novej,ale je to k smichu,nabizeji tady telefony,ktery se v cechach davno neprodavaji,jsou to proste krupani,my muzeme bejt radi,ze jsme v evrope,no jo ale zase na druhou stranu jejich ekonomika je 4x lepsi nez nase,tak ono na neco je to tady dobry a na neco spatny.Kazdopadne diky vsem za rady,asi si moji d750i vystavim,je to docela skoda,priste asi pujdu koupit telefon ke konkurenci,no uvidime Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s d750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 17 dotazů.