SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 20:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kde ted po vanocich sehnat neblokovany K700i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kde ted po vanocich sehnat neblokovany K700i  (Zobrazeno 3234 x)
Lanta
Anonym
« v: 28. Prosinec 2005, 15:40 »

Potrebuji sehnat rychle neblokovanou K700i,ale nechci se zdrzovat obednavanim na netu.Da se nekde v Praze ted po vanocich koupit?
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 28. Prosinec 2005, 16:06 »

Jedine jit napr. do mobilpohotovosti, prodavaj cz distribuci neblokovanou za 4890 Kc a tam je urcite mit budou.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Lanta
Anonym
« Odpověď #2 v: 28. Prosinec 2005, 16:22 »

Dik moc.Telefon kupuju po cca 3 letech a tak nemam moc prehled o prodejnach.Rychle ho potrebuju,protoze se mi stary Ericsson rozbil a po silvestru jedu na dovcu.Na K700 jsem dostal tip od znamyho.kterej ho ma jako super pomer mezi cenou a vybavou.Tak jeste jednou dik.
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Prosinec 2005, 17:08 »

Dik moc.Telefon kupuju po cca 3 letech a tak nemam moc prehled o prodejnach.Rychle ho potrebuju,protoze se mi stary Ericsson rozbil a po silvestru jedu na dovcu.Na K700 jsem dostal tip od znamyho.kterej ho ma jako super pomer mezi cenou a vybavou.Tak jeste jednou dik.
Myslim, ze s K700i budes spokojen, ale na netu by se dal jeste o par stovek sehnat levneji, ale myslim, ze s mobilpohotovosti budes spokojen....
uložena

Lanta
Anonym
« Odpověď #4 v: 29. Prosinec 2005, 12:17 »

Tak v ty Mobilpohotovosti ho nemeli Undecided . Nakonec jsem celkem rad,protoze pristup prodavacky byl dost des.Na otazku kdy ho dostanou?,mi ani neodpovedela a dal jsem ji evidentne nezajimal. :oKoupil jsem ho v Oskaru za 4.577,- Cheesy.Sice mi ho nejdriv nechteli prodat,protoze ho pry davaji jen jejich zakaznikum k tarifu,ale nakonec jsem prodavace ukecal a mam ho. Roll Eyes
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 29. Prosinec 2005, 18:42 »

Tak v ty Mobilpohotovosti ho nemeli Undecided . Nakonec jsem celkem rad,protoze pristup prodavacky byl dost des.Na otazku kdy ho dostanou?,mi ani neodpovedela a dal jsem ji evidentne nezajimal. :oKoupil jsem ho v Oskaru za 4.577,- Cheesy.Sice mi ho nejdriv nechteli prodat,protoze ho pry davaji jen jejich zakaznikum k tarifu,ale nakonec jsem prodavace ukecal a mam ho. Roll Eyes
No vidis, nakonec ho mas za bezva cenu a jeste necustomizovanej.....
uložena

DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 29. Prosinec 2005, 19:21 »

Tak to nevim, co to bylo za kravu. Oskar telefony prodava uplne normalne solo. K tarifu ovsem davaji lepsi ceny na telefony, to je jasny.
Jinak, me jsi vzit K750i. Vsichni co znam a maji K700i si ted rvou vlasy, ze pul roku (az rok, jak kdo) nepockali.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 29. Prosinec 2005, 23:33 »

Ja to jen doplnim k tomu Oskarovi:
Ono vubec nemuselo jit o kra.. jelikoz operatori to tak casto delaji.
Proste ve chvily, kdy je neceho malo to setri pro pausalni zakazniky.
Koupis-li u nich mobil za plnou cenu tak jsi pro ne nezajimavej.
U pausalnich zakazniku novych ci stavajicich to je jinak.
Daji ti klidne posledni kus
uložena
DoomHammer
Uzivatel
Telefon: W910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 10. Leden 2006, 14:34 »

Tak to nevim, co to bylo za kravu. Oskar telefony prodava uplne normalne solo. K tarifu ovsem davaji lepsi ceny na telefony, to je jasny.
Jinak, me jsi vzit K750i. Vsichni co znam a maji K700i si ted rvou vlasy, ze pul roku (az rok, jak kdo) nepockali.

ja si vlasy nervu, telefon je na telefonovani a vyfikundace typu 2mpix foÂťak nebo slot na memorystyk  Cry jsou mi k nicemu  Grin ; K700i me bohate staci  Cheesy
uložena

Doom  bloguje, posloucha muziku, vlastni 29er bika a koupil si SE W910i
noXes17
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 11. Leden 2006, 10:27 »

ja si vlasy nervu, telefon je na telefonovani a vyfikundace typu 2mpix foÂťak nebo slot na memorystyk  Cry jsou mi k nicemu  Grin ; K700i me bohate staci  Cheesy

moje slova...az na ten slot Undecided ten kdyby mela k700i  tak to je mobil hodne cool!! Cheesy
uložena

SE k700i   R2AY004(T-mobile)                  by noXes17
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 11. Leden 2006, 10:29 »

Proc sis nekoupil SE 230tku, kdyz chces jen telefonovat?
 Grin
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
noXes17
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 11. Leden 2006, 10:39 »

Proc sis nekoupil SE 230tku, kdyz chces jen telefonovat?
 Grin

to jo  Cheesy Mrknutí
uložena

SE k700i   R2AY004(T-mobile)                  by noXes17
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kde ted po vanocich sehnat neblokovany K700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.