SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 15:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstranenie Orange-ovho nastavenia joisticku k700i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Odstranenie Orange-ovho nastavenia joisticku k700i  (Zobrazeno 2460 x)
Krtinko
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 25. Prosinec 2005, 14:31 »

Ako na to??? Neda sa to nejako obisÂť a pridaÂť tomu inu funkciu. :olebo pri pohybe hore ma hodi na Orange world Cry......a ak hej, nestratim zaruku?Huh ???viete, je to novy mobil Mrknutí
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 26. Prosinec 2005, 10:54 »

No, pomoze len prehratie firmware, bez kastimizacie pre operatora, ako Or ci T. No pravdepodobne o tu zaruku prides. Aj mna rozculuje umiestnenie t-zones, ak som rychlejsi a tak mi tam preskoci ukazovatel a tak sa namiesto do organizeru dostanem do t-zones.
Mozno skus priradit pohybu hore inu funkciu, postup najdes v bozure, mozno ti to vyjde.
 http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/Databaze/Manualy/SonyEricssonK700.pdf
strana 11
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Krtinko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Prosinec 2005, 10:57 »

Iakujem....aj ked pochybujem ze to pojde, ale aj tak je super ze sa mi aspon niekto ozval..... Cheesy
uložena
RadimT630
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Prosinec 2005, 17:28 »

Podla vsetkeho sa ti to nepodarilo, vsak? Ale decustomizacie by som sa nebal. Ja som K700-ku kupil pred mesiacom (Orange) a hned na druhy den som sa bol zbavit vsetkych Orange-ackych nastaveni, nahrat najnovsi soft a vsetko funguje absolutne bez problemov. Takze sa usmievam a som spokojny  Cool
uložena
mikullas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 27. Prosinec 2005, 19:26 »

Ako na to??? Neda sa to nejako obisÂť a pridaÂť tomu inu funkciu. :olebo pri pohybe hore ma hodi na Orange world Cry......a ak hej, nestratim zaruku?Huh ???viete, je to novy mobil Mrknutí
Huh  Grin Grin Grin mas vobec k700, ved to je total blbost. Orange hodil hned na hlavnu obrazovku tri mini ikonky (tel.zoznam, spravy a OrangeWorld, ktore maju este svoje podmenu), medzi ktorymi sa preklikavas joistikom. Preto nechapem tuto temu Cheesy
uložena

Sagem ?, Siemens A35, Trium Aria(ukradnuty), A35, Ericsson T20e, T20s, A35(doteraz funguje!), SE T230+Nokia 5110, SE K700i (R2AY004 orange_gen)+Nokia 8850+Ericsson T20s
mikullas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 27. Prosinec 2005, 22:30 »

Nechal som sa vyssie trochu uniest, takze takto: Nemozes odstranit jeden smer pohybu po tych troch ikonkach ( to ako keby si chcel odstranit v menu s 12 ikonkami smery napr hore a vlavo), ved to da rozum Mrknutí Radsej si sa mal spytat ci sa neda ta ikonka zamenit za druhu - ale hned ti aj odpoviem ze sa neda Smajlík

Inak podla mna je to dost unikatne riesenie s tymi 3 mini ikonkami, nikde inde okrem Orange som to este nevidel a vyzera to dost efektne (okrem toho kazdy na to cumi jak puk Cool ), za to ma u mna Orange velke plus, len keby s tym pohol dalej a dovolil aby sa tie ikonky dali menit (nevadilo by mi keby tam musela byt ikonka OrangeWorld dana napevno).

Inak, uz ma stve ako kazdy nadava na Orange ze k700 pokazil, ze okresal skratky joistiku a podobne, mal som sancu skusat aj od T-mobilu a da sa polemizovat co je horsie. No najviac sa mi paci ked ukazem ludom ktori nemaju a nikdy ju nevideli, tie tri ikonky tak onemeju a padaju na rit (v dobrom slova zmysle) Cool
« Poslední úprava: 27. Prosinec 2005, 22:39 od mikullas » uložena

Sagem ?, Siemens A35, Trium Aria(ukradnuty), A35, Ericsson T20e, T20s, A35(doteraz funguje!), SE T230+Nokia 5110, SE K700i (R2AY004 orange_gen)+Nokia 8850+Ericsson T20s
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Odstranenie Orange-ovho nastavenia joisticku k700i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 16 dotazů.