SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 09:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uz Vam spadl Vas milacek ? Jak dopadl
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Uz Vam spadl Vas milacek ? Jak dopadl  (Zobrazeno 19460 x)
morki
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 25. Prosinec 2005, 06:23 »

Me jo vyndaval sem ho z pouzdra a mrdho na dlazdicky. Padal od pasu dolu. bal sem se ze je po nem zucha jak svin. Nevim jak spadl ale mam jen malou tupku ze predu na boku. Myslel sem ze je po nem. Padal na plochu fotaku ale tam ani tecka jen ta pidi ve predu. Jo a jeste se jakoby uvolnil kryt nahore nad displejem stacilo jen zacvaknout za patku co drzi ten predni kryt a to uprostred stribrny a jako by nic BUCH EXISTUJE   Cheesy
uložena

SonyEricsson K800i
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 25. Prosinec 2005, 07:12 »

Pozri sa do spovednice v sekcii P!Tam je o pade tiez nieco Cry.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Prosinec 2005, 08:25 »

Mam jednoho kamarada, kterej se o svou K750i stara spickove, jeste mu nespadla, ale vypada jak po padu. Po pul roce ma prohlou krytku foÂťaku a joistick uz skoro vubec nereaguje. To je ta kvalita zpracovani......
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
TomasZmuda
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 25. Prosinec 2005, 08:31 »

no ja mam klarku od zari a nikdy mi nespadla do tvrdyho. joy funguje bez problemu, ale tu prohluben v krytce foÂťaku mam taky. vcera venku sem fotil zimni krajinu a spadla mi cela do snehu. hned sem ji otrel a v poho;)
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 25. Prosinec 2005, 10:39 »

musim rict, ze me uz parkrat spadla pri hodine pod lavici, je to pekna rana, ale musi prece neco vydrzet... kdyby se pri prvnim narazu rozsypal, kdo by si ho koupil, ze?,,  Cool
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 26. Prosinec 2005, 17:47 »

mne uz tolko krat spadol ze ani spocitat sa to uz nedaa. Cheesy
zatial je vsetko v poho. Mrknutí
len je trosku citlivy na vodu.
ked som mal s55 tak ten mi spadol do malinovky a jeden den nesiel ale potom v pohode akurat trosku tlacidla blbli, ale najlepsie je na tom ze mi ho reklamovali. Cheesy Grin.

ked poznate este foon motorola t180 tak to bol na .... fon ale odolny. nechtiac si ho moja mama vyprala a bol v prasku a vo vode asi hodinu. ale o dva dni uz siel. Grin
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
geforcemaniac
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 27. Prosinec 2005, 06:14 »

Ja sem mel siemensa cf62 byl trochu vodrenej. displej byl odrenej od klaves (upadly mi tam ty gumy) ale jinak v dobrym stavu Bracha si ho vzal koupil sem si c70 ale on ho za 2 mesice tak dorasoval ze by nebylo poznat ze je to mobil,no neco hroznyho. Cry
vnejsi displej-kaput Undecided
vnitrni displej-kaput Undecided
kryt(v servisu za 500 kc)- byla z nej oloupana guma Angry

Øekl sem si bracha to opravi a bude jako novej ale pak sem zjistil ze je hodne dlouho zrasovanej zevnitr a tak ho bracha rozpajel a ja dodnes nevim co s tema soucastkama udelal... Angry

Potom sem mel pucenej od bratrance t630 ale ten sem ztratil v lete v rybniku Embarrassed a ted mam furt c70 a setrim na w800i snad ho zlevnijou Cool
uložena

Siemens cf62 -> Siemens c70 -> Huh
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 27. Prosinec 2005, 06:22 »

Ja sem mel siemensa cf62 byl trochu vodrenej. displej byl odrenej od klaves (upadly mi tam ty gumy) ale jinak v dobrym stavu Bracha si ho vzal koupil sem si c70 ale on ho za 2 mesice tak dorasoval ze by nebylo poznat ze je to mobil,no neco hroznyho. Cry
vnejsi displej-kaput Undecided
vnitrni displej-kaput Undecided
kryt(v servisu za 500 kc)- byla z nej oloupana guma Angry

Øekl sem si bracha to opravi a bude jako novej ale pak sem zjistil ze je hodne dlouho zrasovanej zevnitr a tak ho bracha rozpajel a ja dodnes nevim co s tema soucastkama udelal... Angry

Potom sem mel pucenej od bratrance t630 ale ten sem ztratil v lete v rybniku Embarrassed a ted mam furt c70 a setrim na w800i snad ho zlevnijou Cool
tak sme sa dozvedeli ake si mal fony ale ze by ti nejaky padol si nenapisal
mne raz padla p900, pukol displej a bolo....
uložena

pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Prosinec 2005, 11:25 »

to RONOX: aaaaauuuu!!! to nepotesi Undecided ja som mal vzdy take stresy ked mi padlo P-cko, vzdy  Shocked ale nastastie sa mu nikdy nic nestalo Cheesy
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 27. Prosinec 2005, 12:17 »

mne uz tolko krat spadol ze ani spocitat sa to uz nedaa. Cheesy
zatial je vsetko v poho. Mrknutí
len je trosku citlivy na vodu.
ked som mal s55 tak ten mi spadol do malinovky a jeden den nesiel ale potom v pohode akurat trosku tlacidla blbli, ale najlepsie je na tom ze mi ho reklamovali. Cheesy Grin.

ked poznate este foon motorola t180 tak to bol na .... fon ale odolny. nechtiac si ho moja mama vyprala a bol v prasku a vo vode asi hodinu. ale o dva dni uz siel. Grin

reklamovali ti ho??? co si jim proboha rekl HuhShocked Shocked  Cheesy Smajlík
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 27. Prosinec 2005, 12:20 »

to RONOX: aaaaauuuu!!! to nepotesi Undecided ja som mal vzdy take stresy ked mi padlo P-cko, vzdy  Shocked ale nastastie sa mu nikdy nic nestalo Cheesy
a to som ho mal asi dva tyzdne, cisto novy, ani skrabancek
tak som musel kupovat novy displej, nastastie sa mi ho podarilo zohnat za 3500sk co je myslim dobra cena
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #11 v: 27. Prosinec 2005, 12:24 »

mne upadl jak sem ho daval do kapse, odskocilo vse co je sundavaci, dokonce aj simka vyskocila, slozil sem ho, zapnul a nic az mne polil studeny pot, to sem ho mel asi tri mesice, po tretim zapnuti naskocil a fachci v pohode  Mrknutí
uložena
bobesh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 27. Prosinec 2005, 12:30 »

Musim rict ze muj d750i prezil i pad do napustene vany stacilo jen nechat uschnout,docela me to prekvapilo je to proste vodnik Undecided Grin
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 27. Prosinec 2005, 12:44 »

Musim rict ze muj d750i prezil i pad do napustene vany stacilo jen nechat uschnout,docela me to prekvapilo je to proste vodnik Undecided Grin

to si delas kozy, ne??? dyÂť se musel kompletne prochcat vodou.... aaaaa.... to snad neni ani mozny...  Shocked  Cry
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 27. Prosinec 2005, 14:25 »

to RONOX: aaaaauuuu!!! to nepotesi Undecided ja som mal vzdy take stresy ked mi padlo P-cko, vzdy  Shocked ale nastastie sa mu nikdy nic nestalo Cheesy
a to som ho mal asi dva tyzdne, cisto novy, ani skrabancek
tak som musel kupovat novy displej, nastastie sa mi ho podarilo zohnat za 3500sk co je myslim dobra cena

dobra cena, co som ja videl asi pred 4 mesiacmi cenu displeja tak to bolo 3000 ale neviem ci na P900 alebo P910, to uz si nepamatam... takze urcite dobra cena Cheesy
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uz Vam spadl Vas milacek ? Jak dopadl
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 15 dotazů.