SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 17:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zpovednica
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zpovednica  (Zobrazeno 3925 x)
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 23. Prosinec 2005, 18:51 »

Dnes som bezal na autobus,nestihal som lebo som rano Skypoval!Na opasku som mal v povodnom puzdre na P910 svoju P910.To po... puzdro sa vyvlieklo z opaska a telefon mi padol (v puzdre) na zem.Akoby to nestacilo tak mi padol pod nohu a ja som ho pristupil.Chvilu som to rozdychaval a potom som ho opatrne zdvihol,najviac som sa bal o displej lebo kebyze praskne tak oprava by bola dost draha(v kanade este draksie tu P910 predavaju za 1 000Cad)a zapol.Nastastie displeju nic nieje!! Myslel som ze som mal stastie a nic sa mu nestalo(telefonu) ale teraz na hodine som si vsimol ze som ho riadne na jednej strane oskrel a schytala to aj klavesnica!Takze teraz mozem zhanat novy kryt.Vydel som rozne cierne a tak ale myslim si ze su neoriginalne(99 percent).Myslite ze si to mam kupit?
« Poslední úprava: 25. Červen 2006, 05:49 od KoCuR » uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 23. Prosinec 2005, 19:10 »

nemusis si kupovat neoriginalny kryt, kup si original, nieje az taky drahy
daj do vyhladavaca slovo "kryt" a uvidis ze sa tu o krytoch popisalo uz vela
uložena

drobec713
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Prosinec 2005, 09:17 »

ja by som nikdy nepouzil puzdro od SE. Mne sa toto iste stalo s T610. Cele puzdro mi odpadlo z opasku.
uložena

MAKAK 4EVER
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 24. Prosinec 2005, 13:07 »

mel jsem p910 prvni den, nacpal ho do origos pouzdra a pri vystupovani z auta mi upadlo na zem. Dva rozky otlucene, myslel jsem, ze me picne......
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 24. Prosinec 2005, 19:10 »

To je uz druhy krat co mi v tom puzdre padla z opaska.predtym som mal K700 a tiez som ju nosil v origos puzdre a v pohode lebo to puzdro sa drzalo aj zo spodku opaska ale toto nie a tak vzdy ked vstavam alebo beham tak sa vyvlieka.
uložena

ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Prosinec 2005, 08:32 »

Ja si pamatuji, ze kdyz jsem mel P900, tak jednou pri vystupovani z auta mi spadla na silnici, vsude byla v poho az na jednom rohu, ve kterym byla slaba dirka. P910i mi zatim nespadla.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Neso
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 27. Prosinec 2005, 11:46 »

Ja som si pre istotu precital fora a hned som vedel ze to puzdro je zle.  Cool Kupil som si ine znackove a je ovela lepsie. Odporucam!
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 27. Prosinec 2005, 12:16 »

sranda ze ja som moje pecko este ani raz nemal v ziadnim puzdre...   a je v celkom dobrom stave
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #8 v: 27. Prosinec 2005, 12:51 »

no jo Ronoxi, ale Ty furt sedis doma a smrdlas neco ve photoshopu, na letiste jedes taxikem, v letadle si s pckem nesmis hrat, tak kde by jsi ho podrel:o)
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 27. Prosinec 2005, 14:02 »

...telefon mam v pouzdru (PielFrama) prakticky od zacatku. Pouzdro ho sice uchranilo od skrabancu a mozna i prasklin atd. pri ruznych padech, ale vzdau je od nej odrene to kolecko kolem cocky foÂťaku a ve predu je osoupana stribrenka na horni hrane flipu klavesnice. Jinak je telefon ve velmi dobrem stavu, a to se s nim moc nemazlim...
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 27. Prosinec 2005, 16:03 »

no jo Ronoxi, ale Ty furt sedis doma a smrdlas neco ve photoshopu, na letiste jedes taxikem, v letadle si s pckem nesmis hrat, tak kde by jsi ho podrel:o)
ty ma nejako veeeeelmi dobre poznas!!!!!  Shocked
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 27. Prosinec 2005, 23:24 »

Prestavam nosit to sproste puzdro ale kde mam potom nosit telefon nosim rifle a tam su iba 4 vrecka:jedno penazenka,druhe vreckovky,tretie kluce a mince a v poslednom mam Nokiu 6225. Skusal som ci sa zmestia spolu do vrecka a zmestia ale to vyzarovanie SAR ma dost stve lebo kto vie co to spravi... Embarrassed
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zpovednica
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 19 dotazů.