SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 10:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pozeranie programov cez GPRS I NEED HELP...pls
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pozeranie programov cez GPRS I NEED HELP...pls  (Zobrazeno 14827 x)
pastynko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 27. Prosinec 2005, 14:12 »

to o tevh novych mobilech jsem tu napsal asi ja, ale to uz je nejakej ten de, mozna uz i tyden, no ale jde to nekomu na oskarovi??? je to zdarma???  Shocked

ja som odpovedal krtkovi, pretoze z jeho odpovede som mal pocit ze necital cely thread, tak som tu chcel len ozrejmit Grin
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 27. Prosinec 2005, 21:45 »

ted jsem vyzkousel to JoJ a beha to . Chce to ale vybrat vyssi kvalitu a jde na to i koukat pres cely displej. Jo mam Eurotel

Jak jsi to rozbehal,me to u JOJ napsalo ze nemam opravneni(pry jen SK operatori)??
uložena

K800i (Vodafone)
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 28. Prosinec 2005, 09:12 »

ted jsem vyzkousel to JoJ a beha to . Chce to ale vybrat vyssi kvalitu a jde na to i koukat pres cely displej. Jo mam Eurotel

Jak jsi to rozbehal,me to u JOJ napsalo ze nemam opravneni(pry jen SK operatori)??

uf, to je celkom divne, pretoze to vlastne s operatormi nic nema, ziadne poplatky zato ze sledujes JOJ im neplatis, iba stiahnute data, tak neviem teraz Shocked zeby mali nejaku dohodu Huh celkom ma to zaujima Roll Eyes
uložena

Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 28. Prosinec 2005, 09:44 »

Tak me napadlo,popis pls.podrobne,jak mas nastaveny ucty,nastaveni internetu,proudy dat.........atd,mozna mam neco spatne,diky Mrknutí
uložena

K800i (Vodafone)
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 28. Prosinec 2005, 12:30 »

lidi, je to sledovani televize zdarma??? Bo se tam plati za ty preneseny data kotel penez...?  Huh  Huh  Huh
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 28. Prosinec 2005, 12:42 »

pozeranie je zdarma, ale prenesene data samozrejme zaplatit musis Roll Eyes
uložena

jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 28. Prosinec 2005, 12:53 »

takze to stejnak vyjde na poradnej ranec, co???  Tongue
uložena
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 28. Prosinec 2005, 12:56 »

takze to stejnak vyjde na poradnej ranec, co???  Tongue

Bez datovyho tarifu to nema cenu  Mrknutí
uložena

K800i (Vodafone)
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 28. Prosinec 2005, 14:04 »

priznam sa ze nemam prehlad v cenach ani u nas v SR nie to este v CR, takze neviem Huh

ale celovecerny film by asi lacny nebol Grin

avsak take spravy raz za cas by sa mali dat uniest Mrknutí
uložena

jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 28. Prosinec 2005, 18:41 »

takze nej by bylo mit nejakej poradnej datovej tarif, tak to je pene na.... zkousel jsem nedavno pripojeni k netu u oskara a ty 2 kila, ktery byly v aktivaci nadlouho jsem prejel hned, no a dalsi 2 kila byly do 40MB, no a to bylo taky hned fuc... a to jsem nic nestahoval, jen jsem projizdel net, dokonce jsem si vypnul i zobrazovani obrazku a tak... proste hruza... no a ty data tam pekne naskakujou i pri odesilani mmsek, no a co teprve kdybych pres mobil jel televizi...   Tongue  Lips sealed
uložena
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 28. Prosinec 2005, 18:59 »

takze nej by bylo mit nejakej poradnej datovej tarif, tak to je pene na.... zkousel jsem nedavno pripojeni k netu u oskara a ty 2 kila, ktery byly v aktivaci nadlouho jsem prejel hned, no a dalsi 2 kila byly do 40MB, no a to bylo taky hned fuc... a to jsem nic nestahoval, jen jsem projizdel net, dokonce jsem si vypnul i zobrazovani obrazku a tak... proste hruza... no a ty data tam pekne naskakujou i pri odesilani mmsek, no a co teprve kdybych pres mobil jel televizi...   Tongue  Lips sealed

No ale o tom uz se tady debatuje od zacatku,ze bez datovyho tarifu to nema cenu Roll Eyes
uložena

K800i (Vodafone)
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 31. Leden 2006, 17:41 »

Tak se mi podarilo rozjet  TV Ocko,ale mel jsem pujcenou SIMku(Eurotel),na moji T-Mobile se mi to nepodarilo rozjet.Na vyssi kvalitu je obraz celkem dobrej,ale musim rict,ze data "papa" pekne.Podarilo se nekomu rozjet Ocko,nebo TA3,nebo JOJ s kartou od T-Mobile?
uložena

K800i (Vodafone)
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 19. Únor 2009, 19:35 »

Televize jede normalne jako streamovane video pres GPRS nebo EDGE pres WAP. Staci mit O2 a predplatit si "mobilni televizi"  1 den 20,-  1 tyden 75,- a 1 mesic stoji 150kc,- v nabidce maji 7 ceskych televizi  Staci si ve founu vytvorit novej datovej profil, kde je pouze u APN , nastaveno video  (napsat : video) . Loni jsem to vyuzival jeste na svem starickem K500i. Ten ale nemel EDGE, a tak se to pres GPRS obcas seklo. Displej s nizkym rozlisenim taky nic moc,nicmene na zpravy nebo jen tak orientacne to stacilo. Dokonce jsem pres to v praci koukal na hokej. U novejch founu s vysokym rozlisenim a daleko lepsim HW se o kvalitu vubec nebojim.Zkousel jsem rozchodit T- Mobile, ale ty ubozaci nemaj nic, jen videozonu kde si muzete predplatit stream nejakejch videoklipu  Angry  Jelikoz TV v mobilu zase chci, a to neomezene (za 150,- u O2) budu si muset sehnat adapter na dve sim do meho C 702. Mam totiz T-mobile  Sad  Nevite o nejakem sikovnem  Lips sealed
uložena

SEManiak Fire
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pozeranie programov cez GPRS I NEED HELP...pls
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 17 dotazů.