SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 03:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Navigace SW a GPS
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Navigace SW a GPS  (Zobrazeno 11650 x)
drag.racer
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 17. Prosinec 2005, 21:29 »

Zdravim,

potreboval bych vedet jaky je rozdil v navigaci TomTom a Route66, uvazuji o tom cim dal tim vice a ted uz jsem opravdu nakousnut na to neco takoveho poridit...

Druha otazka je BT GPS prijimac - bude fungovat s P900@910i ? Jaky volit - 12ti kanal, 20ti kanal ? Logicky mi prijde, ze cim vic tim lepe... Nekdo mi rikal , ze 20ti kanal ma samozrejme lepsi signal a hlavne umi spocitat polohu i kdyz zrovna nejsem pod sirym nebem a naprosto bez problemu funguje v centru mesta ... ?!? nevim, rad uslysim jakoukoliv radu
Volil bych mezi pouzitym BT 308 a asi novym 338, poradte klidne i jiny prijimac, pokud s nim mate zkusenost. Co se tyce cen novych prijimacu, vim jen o tomto shopu http://www.pdamapy.cz/samoobsluha/obchod/?setkat=8632 , pokud by byl nekde 338 levnejsi, dejte prosim vedet, predem dekuji mockrat
uložena

P900@910i new 1GB + 512 MB MS Pro
Pavel68
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 18. Prosinec 2005, 13:21 »

Zdravim,

potreboval bych vedet jaky je rozdil v navigaci TomTom a Route66, uvazuji o tom cim dal tim vice a ted uz jsem opravdu nakousnut na to neco takoveho poridit...

Druha otazka je BT GPS prijimac - bude fungovat s P900@910i ? Jaky volit - 12ti kanal, 20ti kanal ? Logicky mi prijde, ze cim vic tim lepe... Nekdo mi rikal , ze 20ti kanal ma samozrejme lepsi signal a hlavne umi spocitat polohu i kdyz zrovna nejsem pod sirym nebem a naprosto bez problemu funguje v centru mesta ... ?!? nevim, rad uslysim jakoukoliv radu
Volil bych mezi pouzitym BT 308 a asi novym 338, poradte klidne i jiny prijimac, pokud s nim mate zkusenost. Co se tyce cen novych prijimacu, vim jen o tomto shopu http://www.pdamapy.cz/samoobsluha/obchod/?setkat=8632 , pokud by byl nekde 338 levnejsi, dejte prosim vedet, predem dekuji mockrat

Volba je mezi Route66 a TomTom, GPS navigacni modul mam 16ti kanalovy a stejne to pri normalnim pouziti i s externi antenou najde maximalne 8 satelitu, jeste se mi nestalo aby jich to naslo vic. Nemam zkusenost s 12ti kanalovymi, ale pokud je to tak, ze kazdy satelit ma svuj urcity signal, ktery je schopen GPS modul identifikovat, tak pak cim vic tim lip. Route66 pouzivam, ale ma bohuzel slepa mista a treba nama vubec pokryta nektera uzemi, takze je klidne mozne, ze uzivatele bude honit zbytecnymi oklikami misty ktera zna. TomTom by podle me byla lepsi varianta, neb ma udajne lepsi pokryti a naviguje az podle popisneho cisla domu. Bohuzel nemam s timto softwarem zkusenost.
uložena

P910i & T610
MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 18. Prosinec 2005, 14:51 »

338 mi prinese jezisek pod stromecek. Myslim ze ma az 50x citlivejsi cip nez 308... Tady ji maj s DPH za necely 4 tisice http://www.expertshop.cz/Search.aspx?keyword=Sirf+star
uložena

Nokia N73
martinf
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 18. Prosinec 2005, 16:40 »

Pri volbe softwaru je treba myslet i na velikost RAM. P900 ji ma mensi nez P910i, a proto na ni TOMTOM casto pada. S route66 je to lepsi. Nekde jsem cetl, ze pry route66 bude mit casem lepsi mapu ER. Uvidime.
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
Pavel68
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 18. Prosinec 2005, 17:00 »

Pri volbe softwaru je treba myslet i na velikost RAM. P900 ji ma mensi nez P910i, a proto na ni TOMTOM casto pada. S route66 je to lepsi. Nekde jsem cetl, ze pry route66 bude mit casem lepsi mapu ER. Uvidime.
Neb jsem vlastnil P900 s Fw 910, tak musim po sve zkusenosti konstatovat, ze na P900 Route66 nebehal, neb potrebuje pro svuj chod mnohem vetsi pamet, nez ktera je k dispozici. S P910i zadnej problem. Pokud to nekomu behalo, tak nevim co jsem delal spatne. Jinak program R66 mi na P910i nepada a beha docela svizne. Na karte mam Evropu a jeste neco ani nevim co a zabira to 300Mb. Pri jizde po dalnici obcas zamrazi ve 130Km rychlosti hlaska a nyni odbocte ostre vlevo, ale pri pohledu na display je vse jak ma byt... Roll Eyes
uložena

P910i & T610
drag.racer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Prosinec 2005, 17:55 »

Zajimave a cenne infomace !

MartinSimon : Diky za odkaz, presne neco takoveho jsem hledal ! Dej vedet, jestli to chodi s P900@910i bez problemu !!!

Pavel68 : A jinak jsi s tim spokojeny ?? Nechci to na naprosto profesionalni pouziti , porad je to jen telefon, kdybych chtel primo navigaci, tak si koupim asi Beckera, Garmin nebo neco podobneho. Pouze ptz jezdim offroad a sem tam se objevim nekde, kde nejsou cesty a ani moc dobre nevim, kde jsem, tak by se to hodilo.

Jinak se snazim mit co nejvice mista v telefonu a vse cpu na kartu, telefon toho stiha pomerne dost, ale zkusenost s Route66 opravdu nemam, jeste to musim sehnat...

Udajne to ale chodi bez problemu se SMartmaps, ty mam nahrane na karte... Resp. s Autoatlasem CR ??
uložena

miramax
Anonym
« Odpověď #6 v: 18. Prosinec 2005, 18:11 »

R66 beha i na flesce, ale je potreba vsechno SManem pozavirat a nakonec nejlepe i jeho ( mam vyzkouseno ).
uložena
drag.racer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Prosinec 2005, 18:21 »

Miramax : diky, i ja si myslim, ze to pujde

Jinak tady je 338 jeste levneji http://mobile.itek.cz/k_141-GPS-GPS-moduly/p_322368-Navilock-GPS-Bluetooth-Receiver

Nevite jeste co je soucasti baleni ?? U 338 pisou jen nabijecky - do auta a normal , ale 308 mela treba i CD do pocitace... Co 338 tedy ??
uložena

MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 18. Prosinec 2005, 18:57 »

Hned druhej den po jezisku Cheesy sem postnu prvni zkusenosti:). Sam sem desne zvedavej
uložena

Nokia N73
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #9 v: 18. Prosinec 2005, 19:38 »

gps modul se da koupit jakykoli s minimalne 12 kanaly. Idealne s chipsetem SiRF star III (to je treba ten navilock 338, prip i-tec 339). Ce se tyce map, tak r66 ma dnes podstatne horsi pokryti, nez tomtom, ktery zase ukousne dost mista z pametovky ( na pulgigovku tak tak a nic dalsiho). Zajimavou alternativou je wayfinder, ktery sice potrebuje gprs konektivitu, ale neni to nijak zrave a del mych zkusenosti opravdu nejaktualnejsi dopravni situace.
uložena
drag.racer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Prosinec 2005, 19:41 »

no ja mam prave 512MB, coz jak je videt je jak rikas Jen tak tak ... No a kde sezenu tu TomTom ?? Nekdo to prodava i na annonci... Koupil bych to spis od nekoho od koho vim, ze mu to chodilo, nemate to nekdo ??
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #11 v: 18. Prosinec 2005, 19:46 »

jak koupil od nekoho? To nechapu, bud to koupis normal v kramu, prip inet obchode, nebo tady resime warez, coz je zakazano. Rozhodne bych nekupoval pulgigovku od nejakeho vycurky, co na ni za 3000kc prodava *****nuty tomtom, jeden takovy zoufalec inzeroval i tady v bazaru. Jestli Ti nezalezi zas az tak na vychytane grafice a chces to mit legalni, tak zkus ten wayfinder. Dozivotni licence prijde na nejake 3500.
uložena
drag.racer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 18. Prosinec 2005, 20:14 »

aha, tak to se omlouvam, zatim tomu prilis nerozumim... Pak nechapu, jaktoze to nekdo prodava...
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #13 v: 18. Prosinec 2005, 20:35 »

aha, tak to se omlouvam, zatim tomu prilis nerozumim... Pak nechapu, jaktoze to nekdo prodava...
pac to (tomtom)nove stoji treba sestku, on to stahne *****le a proda Ti treba za dva.....Lidi jsou proste potvory a hresi na to, ze stahnout tomtoma kazdy neumi.
uložena
Pavel68
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 18. Prosinec 2005, 20:45 »

no ja mam prave 512MB, coz jak je videt je jak rikas Jen tak tak ... No a kde sezenu tu TomTom ?? Nekdo to prodava i na annonci... Koupil bych to spis od nekoho od koho vim, ze mu to chodilo, nemate to nekdo ??

Kdyz budes chtit Route66,tak ti je klidne poslu.... Mrknutí
uložena

P910i & T610
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Navigace SW a GPS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.