SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 08:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pls jak instalovat update servis
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pls jak instalovat update servis  (Zobrazeno 5833 x)
jA
Anonym
« v: 17. Prosinec 2005, 15:02 »

Jsem asi ***** ale podle kroku na instalaci ze sonyericsson.cz

* 1. Stahnete si soubor na plochu vaseho PC.
    * 2. SpusÂťte stazeny soubor a postupujte podle zobrazenych pokynu.
      Poznamka: Pokud pouzivate stolni stojan DSS-25, prejdete na krok 6.
    * 3. Pokud pouzivate kabel USB DCU-60, za behu aplikace se automaticky spusti instalace ovladace USB Flash.
    * 4. Spusti se Pruvodce nove rozpoznanym hardwarem. postupujte podle pokynu pro instalaci ovladace USB Flash.
    * 5. Po instalaci restartujte Aktualizacni sluzbu.
    * 6. Po dokonceni instalace restartujte pocitac.

se mi nespusti zadny ovladace USB flash ani pruvodce nove rozpoznanym hardwarem fakt nevim co ale kdyz normalne nainstaluju ten update servis tak kdyz ho chci spustit tak mi pise:
Incompatible Macromedia version. Required verision available from http://www.macromedia.com. Application will terminate.
Pri tom mam nainstalovany flash player tak nevim
uložena
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 17. Prosinec 2005, 15:07 »

mozna to po tobe chce novejsi verzi toho macromedia (playeru), jinak mozna ze nesplnujes nejaky z rtech podminek... jinak problemy s updatem fw se resi jinde, takze jsi nemusel zbytecne zakladat novy tema...  Huh
uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Prosinec 2005, 15:52 »

http://www.w4tch0.net/?page_id=7
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Prosinec 2005, 09:52 »

to je dobry,,..udelal jsem vse podle pokynu a pise mi to : ,,Server busy,too many users. Please try again later."
nevim co s tim Sad
jo a pred tydnem mi to psalo s tim macromedia taky... Sad
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Prosinec 2005, 11:06 »

Uz se to tu o tom taky pise vsude, jestli se nemuzes pripojit na server, zkousej to nekolikrat za sebou, me se to podarolo na po4, nekomu na po7, proste to chce ztratit nervy a zkouset  Mrknutí
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Prosinec 2005, 11:59 »

Uz se to tu o tom taky pise vsude, jestli se nemuzes pripojit na server, zkousej to nekolikrat za sebou, me se to podarolo na po4, nekomu na po7, proste to chce ztratit nervy a zkouset  Mrknutí

jasny taky jsem to cetl...mam toto tema dat do kose a budem pokracovat na tom starsim tematu???
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
jan 123
Anonym
« Odpověď #6 v: 31. Prosinec 2007, 19:43 »

Pomoc!!!!!!!!!!!!!Chci  si nainstalovat do sveho SE k700i nejaky ten novy FIREWARE a mam k tomu vse co je potreba hlavne datovy kabel s kterym si vymenuji ruzna data z pc do mobilu apod...A pro aktuaizaci pozivam program SEUS 2 UpdateService_Inst_2.7.12.4 Ale jediny na co vtom programu narazim jso chybove hlasky ktere me znemoznji postupovat dale Ty hlasky sou :STOLNI STOJAN nebyl pripojen!!!A ja vubec nevim co to jako znamena a co ja stim mam delat abych to uspesne aktualizoval coz je zatim pro me nerealisticke protoze nechapu proc mi to nefunguje co bych jeste potrebooval?Ja si myslim ze mam vse postacujici ale nejaky problem v tom urcite bude tak se ptam kde?A neni jiny zpusob jak uspesne si mam updatovat svuj mobil? A uvital bych nejake reseni por.mi poslali to reseni emailem zatim va dekuji a tesim se na vasi spolupraci Sad 
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #7 v: 31. Prosinec 2007, 21:50 »

protoze nemate vse potrebne. je nutna kolebka dss-20 nebo dss-25, kdyz vlastnite K700.
uložena
Jan 123
Anonym
« Odpověď #8 v: 01. Leden 2008, 10:52 »

To sem moch cekat,ale je tu jeste jedna otazka kde to mohu sehnat?VzdyÂť ja nemam ani predstavu jak to vypada.
A nemate nejaky extra typ kde bych to moch koupit co nejlevneji treba na internetu?Ale musi mi to jit stou K700i.A oba tyhle typy jak jste uvedl te kolebky jsou pro tenhle typ telefonu vhodne?   Huh
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #9 v: 01. Leden 2008, 14:41 »

co pouzit google a hledani Smajlík

jiste..obe jsou kompatibilni
uložena
Jan 123
Anonym
« Odpověď #10 v: 01. Leden 2008, 16:49 »

No koukal sem na to je to i cenove dostupne,ale kdybych to vedel ze pres ten muj kabel s nazvem MA-8910P to nepujde tak sem si ho ani nekupoval dal sem za nej zbytecnych 700,- a uz ho mam asi 1,5 roku ale to sem jeste netusil ze budu potrebovat nejaky ten novy fireware a nevedel sem ze je to takhel slozity a nepujde mi to updatovat,ale vzdyÂť je to skoro uplne to samy akorat to ma jenom stojanek a vtom je jako rozdil?Nebo vyrobce umyslne udelal vice druhu nesmyslnych kabelu aby si zakaznik vice priplatil?Je vtom pomerne dost velky gulas kolik toho prislusenstvi jeste neni.A navic take c tom neni zadna zaruka pri tom update muze se pri ty instalaci neco podelat a pak ten telefon bude urcite nefunkcni a budu muset tamdle platit jako by za obnoveni nejakych stupidnich 1500Kc mozna i vice,to uz bych si koupil novej,a nevis jestli je nejaky program co by mi zalohoval cely operacni system celeho mobilu (SE k700i nema zadny OS)Ale zkratka ten system pres kterej to vsechno funguje a zaloha dalsich dulezitych dat.
Zatim sem nenarazil na zadny,doufam ze nejakej bude existovat,a pokud mozno prosim uved mi nejakou adresu kde bych sehnal Diky
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 01. Leden 2008, 17:03 »

ÂŽe se tak zeptam, vzhledem k dotazum co zde pises:
jak jsi zjistil, ze potrebujes novy FW?
uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 01. Leden 2008, 18:30 »

-> Jan 123: nechtel bys laskave prestat brecet? Kdo ma cist ty romany. Jestli u MA-8910P je napsany, ze podporuje SEUS, budiz, mas narok se vztekat. Jenze to neni. Pro SEUS je nutna kolebka. Proc? Nevim. Ale je. Kuprikladu: pro jizdu s dehtem je nutna nafta, benzin nepomuze.. Divne ze, ale je to tak.
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
brians
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson K 700i,K300i,K800i+1GB M2,W910i+1GB M2

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 02. Leden 2008, 09:52 »

Nejnovejsi fireware,je mit potreba nainstalovany ve svem mobilu aby bylo mozno vyzdimat maximum s techto starsich mobilu jako k700i ja ho mam.Nejhorsi na to je ze to ma uplne ten prvni fireware takze nastava znama chyba pri foceni porad to jenom cvaka i kdyz se vypne zvuk.A pry se take zvedne vykon grafiky v mobilu,u me se to stasne skube jako kdyby to uz dodelavalo.Tak myslite ze se skutecne zvedne vykon mobilu a opravi se nektere nedostatky?A jeste by me zajimalo jestli neni potreba mit v mobilu nainstalovany z nekterych poslednich FW pokud bych chtel ten nejnovejsi.
uložena
brians
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson K 700i,K300i,K800i+1GB M2,W910i+1GB M2

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 04. Leden 2008, 11:35 »

Sehnal sem stolni stojan dss 25 ale bez instalacniho cd.Chci se zeptat jestli nikdo nema toto instalacni cd?Bez nej nenainstaluji vse potrebne jako jsou ovladace , a vse potrebne ke spousteni mezi pc a mobilem.Na strankach sony erissconu sou tyto ovladace nedostupne a jinde sem je nesehnal.Jestli mohu poprosit o poslani duleziteho CD obsahu emailem ci na icq:377-368-367 .Dekuji (specha to)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pls jak instalovat update servis
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.