SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Květen 2025, 23:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nemuzu se nijak pripojit pres FMA
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nemuzu se nijak pripojit pres FMA  (Zobrazeno 3529 x)
blablabla
Anonym
« v: 17. Prosinec 2005, 13:40 »

kdo mi poradi jak se mam pripojit pres FMA? Kdyz chci infra nebo bluetooth, tak to napise, ze mi chybi nejake ovladace a pres kabel se to chce jen pripojit k portu COM1. a ja mam USB.
uložena
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 17. Prosinec 2005, 15:20 »

kdo mi poradi jak se mam pripojit pres FMA? Kdyz chci infra nebo bluetooth, tak to napise, ze mi chybi nejake ovladace a pres kabel se to chce jen pripojit k portu COM1. a ja mam USB.

rad bych ti poradil, ale uz je to davno, co jsem fma pouzival u sve k700i a pripojoval se pres bluetooth... jinak myslim, ze to tam musis mit do mrte presne nastaveny... jinak jestli to hodlas pouzivat jen k praci se soubory, prenaseni a tak, pouzivej jinej program... SEFM - sony ericsson file manager...  Mrknutí
uložena
majkl.lowec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Prosinec 2005, 17:09 »

Nevim jetli to pomuze ale ja pro zjisteni COM potru pouzivam http://k700.hitziger.net/index.php?id=downloads&language=en, skoro nikdy se bezne nejde pripojit ale pomoci tehle utilitky, se to podari, snad ti to pomuze.
uložena
Matrix44
Uzivatel
Telefon: HTC TyTN ~ Orange SPV M3100

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Prosinec 2005, 17:15 »

jinak jestli to hodlas pouzivat jen k praci se soubory, prenaseni a tak, pouzivej jinej program... SEFM - sony ericsson file manager...  Mrknutí

pouzivam "floAt's Mobile Agent" od cias K700i a som bol s nim vzdy spokojny, ale urcite si necham poradit. Takze ak mas cas, tak v com je pre teba "sony ericsson file manager" lepsi.

Dik  Mrknutí
uložena

HTC TyTN ~ Orange SPV M3100 | SanDisk MicroSD 2GB | BT HF SonyEricsson HBH-GV435 | BoxWave ClearTouch Anti-Glare™
ROM: TNT 2.0 WM6 Professional 4MB PagePool | Radio: 1.51.00.10 | IPL: 1.04 | SPL: 2.10 Olipro
GPS: Garmin nuvi 250W
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 17. Prosinec 2005, 18:01 »

jinak jestli to hodlas pouzivat jen k praci se soubory, prenaseni a tak, pouzivej jinej program... SEFM - sony ericsson file manager...  Mrknutí

pouzivam "floAt's Mobile Agent" od cias K700i a som bol s nim vzdy spokojny, ale urcite si necham poradit. Takze ak mas cas, tak v com je pre teba "sony ericsson file manager" lepsi.

Dik  Mrknutí

aha, jasne no... koukam, ze mas k750i, takze ten program SEFM je normalne na CD, ktere jsi dostal k tomu founu, to jsi ale urcite uz zjistil... Nereknu Ti, v cem je tenhle program lepsi, ale fakt jestli to pouzivas jen pro prenos souboru do integrovane pameti telefonu, bohate to staci... Soubory, ktere chces ukladat na pameÂťovou kartu tam muzes nahazet normalne pres (novy disk)... Asi jsem ti moc neporadil, ale... Mej se  Cool
uložena
Matrix44
Uzivatel
Telefon: HTC TyTN ~ Orange SPV M3100

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Prosinec 2005, 21:49 »

aha, jasne no... koukam, ze mas k750i, takze ten program SEFM je normalne na CD, ktere jsi dostal k tomu founu, to jsi ale urcite uz zjistil... Nereknu Ti, v cem je tenhle program lepsi, ale fakt jestli to pouzivas jen pro prenos souboru do integrovane pameti telefonu, bohate to staci... Soubory, ktere chces ukladat na pameÂťovou kartu tam muzes nahazet normalne pres (novy disk)... Asi jsem ti moc neporadil, ale... Mej se  Cool

Dik, tak to zostanem asi pri mojom oblubenom FMA  Mrknutí
uložena

HTC TyTN ~ Orange SPV M3100 | SanDisk MicroSD 2GB | BT HF SonyEricsson HBH-GV435 | BoxWave ClearTouch Anti-Glare™
ROM: TNT 2.0 WM6 Professional 4MB PagePool | Radio: 1.51.00.10 | IPL: 1.04 | SPL: 2.10 Olipro
GPS: Garmin nuvi 250W
blablabla
Anonym
« Odpověď #6 v: 18. Prosinec 2005, 02:10 »

no sice tu mluvite o SEFM, ten mam, dokonce mam i MyPhoneExplorer, ale rad bych vedel jak tedy pripojim mobil pres FMA? co mam nastavit aby mi port komunikoval s USB kabelem? kdyz uz jsem si ten program stahnul a mluvite o nem jako o nejlepsim, tak bych ho rad rozchodil.
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 18. Prosinec 2005, 02:21 »

Tak zkus vsechny ty porty co ti to nabizi, jeden po druhem vyber a zkus to, mozna to pomuze. I kdyz ja nevim na co ten program potrebujes.
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 18. Prosinec 2005, 02:46 »

No ja nevim, ale mam ten pocit ze v FMA je i takovej wizard, co dokaze postupne vsechny porty oskenovat a nasavy to automaticky  Roll Eyes
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 18. Prosinec 2005, 13:09 »

No ja nevim, ale mam ten pocit ze v FMA je i takovej wizard, co dokaze postupne vsechny porty oskenovat a nasavy to automaticky  Roll Eyes

majkl.lowec psal: Nevim jetli to pomuze ale ja pro zjisteni COM potru pouzivam http://k700.hitziger.net/index.php?id=downloads&language=en, skoro nikdy se bezne nejde pripojit ale pomoci tehle utilitky, se to podari, snad ti to pomuze.

to ti vracim to, jak jsi me minule osocil ty (w4tch0) kvuli tomu ze nectu to, co uz se psalo a davam to jako prispevek znovu... Mrknutí

no a jinak jonza ma pravdu... na co ten program potrebujes??? (blablabla........) ??  Huh
« Poslední úprava: 18. Prosinec 2005, 13:12 od jvees69 » uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 18. Prosinec 2005, 14:00 »

tak teraz vazne neviem, co si tym myslel ... a uz vobec neviem, co ma nejaka utilita spolocneho s wizardom co je vstavany v FMA ?

A naviac, zaujimave, ze me sa zatial podarilo FMA pripojit vzdy na troch roznych kompoch, z toho na jednom cez BT (widcomm), na jednom cez BT (windows driver) a aj kabel a na jednom kabel a aj IrDA ... co su mylsim vsetky moznosti co pre fma existuju. Takze argument, "nejde pripojit skoro nikdy" povazujem za dost zvlastny  Huh

Skor by som hladal chybu u administratora systemu ktory sa stara o pocitac na ktorom su problemy s com portami ... blbe je len ked to je uzivatel sam  Shocked
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 22. Prosinec 2005, 13:32 »

no ja mam trosku iny problem s FMA, pripojit sa pripojim, vsetko vyzera ok, ale ked si chcem pozriet napr. sms, alebo hocico ine ako pozerat sa na uvodnu obrazovku, tak program zacne pracovat, pracuje, pracuje, procesor je pri tejto "praci" vytazeni na 100% a nic sa nedeje a ani po cakani sa nic neudeje...  Shocked

vie niekto poradit???
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Saker
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 28. Prosinec 2005, 16:31 »

no ja mam trosku iny problem s FMA, pripojit sa pripojim, vsetko vyzera ok, ale ked si chcem pozriet napr. sms, alebo hocico ine ako pozerat sa na uvodnu obrazovku, tak program zacne pracovat, pracuje, pracuje, procesor je pri tejto "praci" vytazeni na 100% a nic sa nedeje a ani po cakani sa nic neudeje...  Shocked

vie niekto poradit???

Presne toto sa deje aj mne. Vsetci FMA dost ospevuju a vyzera dobre, ale co z toho ked nefunguje  Undecided
uložena

D750i od T-Mobile SK, 64MB MSDUO a k tomu USB Bluetooth MSI BToes
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nemuzu se nijak pripojit pres FMA
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.