SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 19:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Prosim o pomoc - Vymena dispalye na T630
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prosim o pomoc - Vymena dispalye na T630  (Zobrazeno 3228 x)
Michal Pirunda
Anonym
« v: 15. Prosinec 2005, 16:31 »

Prosim o radu, stala se mi takova neprijemna vec a to prasknuti displeye. Nemohl by ste mi nekdo poradit, kde by se dal sehnat novej za nejakou prijatelnou cenu+jestli bych ho zvladnul zapojit sam, nebo jestli si to mam nechat nekde udelat. Diky moc
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Prosinec 2005, 23:31 »

Tady je odkaz kde ho maj:   http://www.dilynamobily.cz/shop/kategorie.php?id=62&podkat=18&pageID=2
Esli to zvladnes opravit sam,to fakt nevim.
uložena

SEManiak Fire
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Prosinec 2005, 17:21 »

Zde je dalsi odkaz na displej pro T630: http://www.telel.cz/telel/velko.php?clanek=detailzbozi&p=468&c=teleldily&wey=3   pokud mas prostredky na vymenu displeje, tak to sam zvladnes   Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
HellBorn
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Prosinec 2005, 12:14 »

Tusim, ze originalni displaye se meni asi za 1700Kc a meli by ti to udelat na kazdym servisnim miste na pockani. No apokud chces neoriginal (chinu), tak zkus nejakej internetovej obchod nebo bazar, ale na kvalite to urcite poznas.
uložena
RadimT630
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Leden 2006, 21:04 »

Prosim o radu, stala se mi takova neprijemna vec a to prasknuti displeye. Nemohl by ste mi nekdo poradit, kde by se dal sehnat novej za nejakou prijatelnou cenu+jestli bych ho zvladnul zapojit sam, nebo jestli si to mam nechat nekde udelat. Diky moc
Displej vymenit zvladnes, stacia na to dve ruky a desat prstov. No a hlava  Smajlík Displej je k doske pripojeny len jednym tenkym "pasikom" s plieskami, ktory sa zasuva do konektora na doske. Ten ma specialny mechanizmus na zaklapnutie (take usko), staci ho len nadvihnut a ten pasik vytiahnut alebo vsunut. Len pri vkladani treba trochu trpezlivosti, lebo pasik je makky, tak aby sa ti nezohol. Ale ide to, nie je to az taka veda.
uložena
miLLs
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Leden 2006, 18:19 »

Tusim, ze originalni displaye se meni asi za 1700Kc a meli by ti to udelat na kazdym servisnim miste na pockani. No apokud chces neoriginal (chinu), tak zkus nejakej internetovej obchod nebo bazar, ale na kvalite to urcite poznas.
Podle me stoprocentne sezenes display z nejakeho nefunkcniho telefonu(odhadem 100-200,-Kc) a vyjde te to rozhodne levneji nez novy display a bude to lepsi nez nejaky neoriginalni.
uložena

_T 630_
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 21. Leden 2006, 19:15 »

Na Tvem miste bych brnknul Filipovi LUDVIKOVI ze zdejsi technicke podpory. Uz jsem si kdysi tez displej menil, ale nejsi-li zrucny a trpelivy a nemas-li patricny sroubovak (da se koupit i v OBI), doporucuji Ti nechat to na Filipovi... tel.: 775678055.  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Prosim o pomoc - Vymena dispalye na T630
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.