SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 07:04
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Problem s pameÂťovkou
Strana: [
1
]
« předchozí
další »
Autor
Téma: Problem s pameÂťovkou (Zobrazeno 3715 x)
D.U.K.E.
Uzivatel
Problem s pameÂťovkou
«
v:
11. Prosinec 2005, 18:41 »
Zdravim,
koupil jsem si original sony memory stick pro duo, bez adapteru na vetsi velikost. Problem nastal, kdyz jsem tuto kartu vlozil do toho adapteru, kterej je v baleni u D750i k te 64 mb karte, tak se to proste ve ctecce seka, a pise to chybu I//O.....myslite si, ze ta original karta sony proste nebude fungovat v "neznackovym adapteru" sandisk? Kdyz foun pripjim pres kabel, tak prenos na kartu funguje bezproblemu.
uložena
bobesh
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Problem s pameÂťovkou
«
Odpověď #1 v:
12. Prosinec 2005, 09:40 »
S tim adapterem je to mozny ale nepravdepodobny..no i kdyz ;)jinak se to tady uz resilo,hledej!
uložena
SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
D.U.K.E.
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
12. Prosinec 2005, 14:45 »
Tak "zahada" je vyresena - ta karta ktera je v orig. baleni je memory stick duo, tu 512 sony kterou jsem si koupil je memory stick PRO duo, takze karta PRO duo nebude fungovat v adapteru Duo........
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
12. Prosinec 2005, 16:22 »
Uživatel: D.U.K.E. 12. Prosinec 2005, 14:45
Tak "zahada" je vyresena - ta karta ktera je v orig. baleni je memory stick duo, tu 512 sony kterou jsem si koupil je memory stick PRO duo, takze karta PRO duo nebude fungovat v adapteru Duo........
hm co ? ku PRO DUO som dostal adapter na konverziu a mam tam napsany jenom DUO a jede mi to normalne
uložena
Sony Ericsson Arc
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
12. Prosinec 2005, 16:58 »
Naviac, vsak ten adapter nieje nic viac nez puzdro v ktorom su vyvedene kontakty na kartu smerom von z puzdra ... taka redukcia v podstate ... ziadna elektronika, nic zahadne ...
uložena
SE
K750i
FW:
R1CA021
... zazrakom, este stale plne funkcny
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
D.U.K.E.
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
12. Prosinec 2005, 20:55 »
to co jsem napsal mi rekli do telefonu pracovnici SE, proste je to tak, ta verze PRO ma rychlejsi datovy prenos a nekde tam prej doslo k chybe, jiste, kdybych pouzil adapter sony, s i bez PRO, tak to asi pojede....
uložena
romanxx
Anonym
«
Odpověď #6 v:
12. Prosinec 2005, 21:08 »
Ten adapter nemoze sposobovat tu chybu.... problem podla mna bude v tom, ze tvoja
citacka
(napr. v pocitaci) nepodporuje rychlejsi prenos, cize karty PRO. Ja som vlozil MS PRO do fotaku ktory podporuje len klasicku MS a ani to neceklo..! Problem bude asi podobny..!
uložena
Dude
Anonym
«
Odpověď #7 v:
02. Květen 2006, 15:57 »
Neviem co mam robit mam SE w800i a ked si davam mp3 cez pocitac tim nemyslim cez disc2phone ale priamo tak mi blbne karta.NAPR.:Dam si zkopirovat 17 pesniciek odpojim telefon od datoveho kabla otvorim priecinok z pesnickami a mam ta pesnicky cislo 1. 2. 3. 4. 16. ...Ostatne pesnicky chybaju!!!Ale to nieje vsetko v pocitaci mi pisal ze su tam vsetky pesnicky po dalsom pripojeni usb kabla uz pisal len tich 5 co mi zkopiroval.A to este stale nieje vsetko dokonca mi niektore pesnicky sekaju alebo mi z jednej pesnicky hodi 10 sec do druhej a z tej zase spet.Jednoducho si to vymenia ... nechapem
!!!! Ak by mi vedel niekto poradit tak by som bol rad THANKS!!!
uložena
Point
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
03. Květen 2006, 21:26 »
na 100% mas stary FW R1N035 hladaj .. tento problem so stratou dat je veeela krat rieseny
uložena
Alky
Anonym
«
Odpověď #9 v:
04. Květen 2006, 17:51 »
hej aj mne nieco podobne robi a mam aj ten spominany firmware  ale ked si dam telefon aktualizovat tak mi vypisuje, ze mam aktualnu verziu kua
uložena
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
05. Květen 2006, 00:47 »
Uživatel: Alky 04. Květen 2006, 17:51
hej aj mne nieco podobne robi a mam aj ten spominany firmware ale ked si dam telefon aktualizovat tak mi vypisuje, ze mam aktualnu verziu kua
V tom pripade navstivit servis (zdarma, ale ai to nejakej ten tyden potrva nez ti to udelaji), alebo technicku podporu SEmanie (trochu treba priplatit, ale jde to na pockani
) oni ti problem vyriesia.
uložena
SE
K750i
FW:
R1CA021
HPM-70 Sluchatka
Irca
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
05. Květen 2006, 09:10 »
No ja mam take stale problem s pameÂťovkou ... kdyz davam MP3 do founu ... mam w800i a pokud to nedavam pres ten jejich programek, tak mi ty pisnicky nejdou prehravat ... pres interpreta to najdu, je tam vse, ale napise mi to ze jsem to tam nedala tim jejich programkem a ze to nejde prehrat ... nevite jak to obejit, aby vse fungovalo jak ma
uložena
SepiaX
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
05. Květen 2006, 10:23 »
To Dude: mam podobny problem s P910i, kdyz importiji mp3 na kartu pres totalcomander tak maji vetsinou tech 5 sekund jak uvadis, zatim jsem to vyresil (nez poridim ctecku) tak ze mp3 importuji pres klasicky win. pruzkumnik a vse je O.K. snad to bude fungovat i ve tvem pripade.
uložena
SEManiaky darovana P910i,HBH 200, 1GB MS Pro DUO
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #13 v:
05. Květen 2006, 14:03 »
Uživatel: Irca 05. Květen 2006, 09:10
No ja mam take stale problem s pameÂťovkou ... kdyz davam MP3 do founu ... mam w800i a pokud to nedavam pres ten jejich programek, tak mi ty pisnicky nejdou prehravat ... pres interpreta to najdu, je tam vse, ale napise mi to ze jsem to tam nedala tim jejich programkem a ze to nejde prehrat ... nevite jak to obejit, aby vse fungovalo jak ma
Mozem sa sice totalne pliest, ale toto vyzera na nejaky ten problemik s tymi digitalnymi ochranami autorskych orav a podobne. Viem, ze niektore verzie FW (napr. tie vodafone myslim, aspon ten anglicky) prehravali len mp3 s DRM (digital rights management, ci ako sa to vola ...), no a klasickym kopirovanim na kartu sa tam tie prava do telefonu neprenesu. Iba kopirovanim cez D2P.
No ale to je len odhad podla opisu problemu.
uložena
SE
K750i
FW:
R1CA021
HPM-70 Sluchatka
Irca
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
12. Květen 2006, 09:52 »
No asi to neco takoveho bude ... protoze kdyz do toho vjedu jako vyzvaneni founu, tak ty melodie prehraju ...ale pres klasicky prehravac ve W800i to nejde a pise to stale hlasku ze je to stazeno spatnym softem ...
Zkousela jsem to obejit i tim ze mi tady bylo radeno aÂť na karte udelam novou slozku MP3 ...ale bud jsem ji udelala blbe a nebo to fakt nejde ... zkousela jsem to i pres ctecku a stale stejny problem ....
Vse ostatni funguje suprove, jen tohle mi trosku vadi :-(
Uživatel: w4tch0 05. Květen 2006, 14:03
Uživatel: Irca 05. Květen 2006, 09:10
Mozem sa sice totalne pliest, ale toto vyzera na nejaky ten problemik s tymi digitalnymi ochranami autorskych orav a podobne. Viem, ze niektore verzie FW (napr. tie vodafone myslim, aspon ten anglicky) prehravali len mp3 s DRM (digital rights management, ci ako sa to vola ...), no a klasickym kopirovanim na kartu sa tam tie prava do telefonu neprenesu. Iba kopirovanim cez D2P.
No ale to je len odhad podla opisu problemu.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Problem s pameÂťovkou
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.053 sekund, 18 dotazů.