SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 17:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: dalkove ovladani pocitace u k750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: dalkove ovladani pocitace u k750i  (Zobrazeno 2237 x)
Mark314
Anonym
« v: 10. Prosinec 2005, 20:29 »

Zdravim... mam k750i a mam takovy problem s dalkovym ovladanim pocitace... kdyz si telefon pripojim z pocitace (u Widcomu pomoci Quick Connect) tak v pohode, ale kdyz nechci pripojovat z pocitace a dam rovnou na telefonu vzdalene ovladani, tak mi to rekne, ze zarizeni neni dostupny, nebo neni zapnuty... nevite jako na to???
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 11. Prosinec 2005, 22:04 »

nevim jak na to,ale mam podobny zkusenosti,sice nepouzivam stejnej soft ale taky mi to nebeha
mam pocit ze to nejde,zkus kouknout po foru,neni vsem dnum konec
uložena
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Prosinec 2005, 23:20 »

Ja myslim, ze tohle je vseobecny problem a nema jednoznacne reseni. Proste musis zkouset a zkouset  Undecided. Mas pravdu, ze se to tu resilo snad milionkrat, ale vesmes se vlastne vsude doslo k zaveru, ze kazdemu to funguje s jinymi ovladaci. Me s Widdcomackymi fungovalo vsechno, krome HIDu, tak jsem po reinstal Win XP SP2 zkusil ty jejich vlastni ovladace a tam mi HIDy funguji, ale pro zmenu jsou na tom dost bidne s odesilanim/prijimanim primo do/z telefonu (vsechno se musi potvrzovat po jednom souboru  Angry) Jeste, ze tu mame MPE ci novy Dateimanager  Smajlík.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Prosinec 2005, 12:58 »

S ovladacema BT ve Windows XP SP2 mi taky behaly HIDy bez problemu, ale kvuli tomu opruz potvrzovani jsem tam hodil drivery od Widcommu. Ted nepotvrzuju, HIDy a vsechno ostatni mi beha taky. Ale ze to dalo prace rozbehat:-) Jen se mi obcas stane, ze se dalkove ovladani nespoji hned napoprve (zarizeni neni dostupne bla bla bla...) ale napodruhy uz to frci. Fakt to chce asi zkouset...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: dalkove ovladani pocitace u k750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.