SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 00:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nejde spustit video..
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nejde spustit video..  (Zobrazeno 1763 x)
deckard
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Prosinec 2005, 19:27 »

Mam novej d750i a chci si pustit video cervenyho trpaslika,ktery sem stahnul na netu(je to format pro 750i(mp4)) a prehraju to na tu kartu a kdyz to chci pustit v mobilu tak mi to pise prehrani se nezdarilo.. Nevite nekdo co s tim?  A nevim jestli sem to prehral tam kam sem mel.. Kdyztak prosim o navod.. Diky.
uložena
deckard
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Prosinec 2005, 21:00 »

ted sem si stahl vidoeo v 3gp formatu a to mi jede.. nevite proc mi nejde mp4??
uložena
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 08. Prosinec 2005, 07:40 »

jestli je to objemnejsi soubor, mohla se stat chyba pri kopirovani na kartu v telefonu, takze to smazni a zkopiruj to tam znova... no a nebo si z tebe nekde nekdo udelal srandu a ten soubor co jsi stahnul neni primo pro k750i a je treba uplne jinak konvertovanej...  Cool
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Prosinec 2005, 09:14 »

Mam novej d750i a chci si pustit video cervenyho trpaslika,ktery sem stahnul na netu(je to format pro 750i(mp4)) a prehraju to na tu kartu a kdyz to chci pustit v mobilu tak mi to pise prehrani se nezdarilo.. Nevite nekdo co s tim?  A nevim jestli sem to prehral tam kam sem mel.. Kdyztak prosim o navod.. Diky.

zkus si zkontrolovat rozliseni....pokud to nebude tim ze by rozliseni bylo moc velike a nebylo v rozliseni 176 × 220 bodu tak to v programu ImTOO MPEG Encoder udelej pro dane rozliseni a pak to zkus znovu... ale jak uz rikal  jvees69 tak se mohla jen stat chyba v kopirovani na kartu...zkus to a uvidis....
jednou jsem si nahral na kartu film Mr/Mrs Smith ktery mel velikost okolo 700Mb dal jsem to do formatu Mp4(vysledna velikost zhruba 60Mb) a kdyz jsem to pustil tak v pohode...ale jakmile jsem to pretacel tak se mi stalo, skoro vzdy, ze to napsalo ,,Prehravani se nezdarilo"  usoudil jsem ze to je kuli tomu ze je soubor moc veliky....
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 08. Prosinec 2005, 10:19 »

Tiez este nezabudajte, ze si mohl, to video na prd uz stiahnut z netu .... chybne downloady su tiez dost bezna vec, ak to taha z nejakeho http mirroru cez vsatvany download manager v prehliadaci ...
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nejde spustit video..
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 16 dotazů.