SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Květen 2025, 20:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 750i email client trouble - unsupported character set
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 750i email client trouble - unsupported character set  (Zobrazeno 12349 x)
martiniiiiiiiiiiiiiii
Anonym
« v: 06. Prosinec 2005, 11:39 »

klient nezobrazuje text tela zpravy z Centrumu, zobrazi hlavicku a misto zpravy je "unsupported character set", pismo ve zdrojovem kodu zpravy z Centrumu je Content-Type: text/plain; charset="windows-1250", Content-Transfer-Encoding: 8bit.
Z Outlooku se zprava zobrazuje, zdrojovy kod je Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2". Firmware mam asi R1J002.
Co s tim? Resi neco novy firmware, existuje?
Na internetu jsem zjistil, ze jsou problemy i s jinymi kodovanimi.
diky za pomoc
uložena
Yarda_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Prosinec 2005, 19:02 »

Taky mi uz prisel email, a kdyz sem ho chtel zobrazit, tak "unsupported character set"  Sad Mam vlastni mail server, nevim jestli to bude 100% centrumem. Ale rad bych se o tom taky dozvedel vic  Tongue
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 18. Prosinec 2005, 19:07 »

Tak jsem na tom podobne, mam W800i asi tri dny a maily mi jdou prijmout i odeslat, ale prichozi jsou zkomolene - Hlavicka citelna, text stejny "UNSUPPORTED CHARACTER SET" - to je neco jako nepodporovany styl pisma, ale je to blbost, nepouzivam interpunkci a nastaveni mam OK. Jo a mam T-mobile. Zitra ficim za technikama a uvidim. Po telefonu se to nepodarilo nastavit.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Prosinec 2005, 20:58 »

Tak jsem dopadl  Undecided Technik byl ochotny, vse se preinstalovalo, co slo mi zprovoznil.E-mail mi "rozchodil". Prisel jsem domu, zkousim to znova a ejhle ... Angry(Unsupported character set). A to jsem i menil kodovani v Outlooku, kdyby to nahodou bylo tim? Tak nevim  Embarrassed
uložena

W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Prosinec 2005, 12:58 »

ono asi zalezi na tom v akom formate ten mail odosles, napr. html format... a ten nemusi telefon podporovat, takze to nebude chyba kodovania pisma, ale chyba kodovania textu mailu ako takeho. Ja mam zase iny problem, mail mam na gmail a ten potrebuje SSL pripojenie. D750i ho sice ma, ale asi ho nevie celkom dobre rochodit, lebo pripojit sa na mail neviem. Ma s tymto niekto skusenost??? resp. neexistuje nejaky java mail klient ktory by to zvladol?

Inak co sa tyka toho formatu mailu, pozrem v outlooku kde sa to meni(teraz presne neviem) a dam vediet!

Zatial  Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
MIKE-BIKER
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 22. Prosinec 2005, 21:51 »

Tak s tim nemam zkusenost, ale vyresil jsem problem z "unsupported" - jsou to maily, ktere maji nastavene stredoevropske kodovani. Zkusil jsem si poslat mail kodovany zapadoevropske Windows a doslo to v poho.. Cool. Takze moje Wcko stredni Evropu nebere Undecided
uložena

Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 22. Prosinec 2005, 21:55 »

ono asi zalezi na tom v akom formate ten mail odosles, napr. html format... a ten nemusi telefon podporovat, takze to nebude chyba kodovania pisma, ale chyba kodovania textu mailu ako takeho. Ja mam zase iny problem, mail mam na gmail a ten potrebuje SSL pripojenie. D750i ho sice ma, ale asi ho nevie celkom dobre rochodit, lebo pripojit sa na mail neviem. Ma s tymto niekto skusenost??? resp. neexistuje nejaky java mail klient ktory by to zvladol?

Inak co sa tyka toho formatu mailu, pozrem v outlooku kde sa to meni(teraz presne neviem) a dam vediet!

Zatial  Mrknutí

Gmail jsem si nastavil, a po nastaveni mi chodil v pohode asi den, dva, ale ted mi to hodi hlasku "Certifikat serveru TSL/SSL nema zname opravneni. Kontaktujte poskytovatele sluzeb emailu."  Sad
Nevim co jsi jak nastavoval ty, zkus podle http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13276 a dej vedet.  Mrknutí
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2005, 21:58 od Yarda_cz » uložena

pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 22. Prosinec 2005, 22:29 »

bohuzial, ja som to mal nastavene presne podla tohoto, a nejde mi to vobec Sad nevies ci si nieco menil?!? v nastaveniach datovych uctov alebo tak?!? keby ta napadlo posli mi SZ... celkom by ma to zaujimalo, mozno by sme prisli nato preco ti to prestalo chodit... mne sa to nepadorilo rozchodit vobec, obavam sa ze sa to ani nepodari Angry dokonca ani P910/P900 so vstavanym mail klientom nechcel ist, az profi mail to rozchodil, bohuzial, taka aplikacia asi na K/D750 W800 nie je, jedine ze v jave  Huh ale zatial som nic nenasiel...  Undecided
uložena

Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 22. Prosinec 2005, 23:18 »

Wau, tak super  Smajlík troosku jsem zagooglil a nasel neco na forech, a dosel jsem az k tomuhle. Stahni si tenhle certifikat https://www.geotrust.com/resources/root_certificates/certificates/Equifax_Secure_Certificate_Authority.cer a pres BT ho posli do founu, zepta se te jestli ho chces nainstalovat a potvrd. Ted mi beha v pohode s tim samym nastavenim. Jinak se pripojuju pres Oskara Pripojeni Nadlouho

Tak jeste oprava, zkousel jsem odesilani a nefungovalo, chce to zase nejakej certifikat asi  Sad Takze sem vypnul sifrovani u smtp serveru, nastavil port zpet na 25 a dal Oskaruv smtp.mujoskar.cz a slape.
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2005, 23:34 od Yarda_cz » uložena

w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 22. Prosinec 2005, 23:48 »

Trochu OT, ale inak, este ku gmailu: skuste si otvorit vo wapovom prehliadaci adresu m.gmail.com  [mobilni gmail]
(opera mini neni wapovy prohlizec, tuhle stranku nezvladne, musite pres vstaveny wap prohlizec v telefonu)
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 22. Prosinec 2005, 23:53 »

no cez operu mini beha aj normalny www.gmail.com ale ja by som rad pohodlie email klienta Mrknutí to je to o co mi ide  Cheesy
uložena

Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Prosinec 2005, 14:01 »

Trochu OT, ale inak, este ku gmailu: skuste si otvorit vo wapovom prehliadaci adresu m.gmail.com  [mobilni gmail]
(opera mini neni wapovy prohlizec, tuhle stranku nezvladne, musite pres vstaveny wap prohlizec v telefonu)

Mno mozna by si dokazal telefoun pres pristup pres wap a prihlaseni stahnout nejaky certifikaty  Mrknutí rozhodne zkusim, zkousel jsem to s operou, ale po prihlaseni nic, jinak pristup funguje.

Tak nic   Tongue Ale hlavne ze jsem to rozchodil  Smajlík
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2005, 14:06 od Yarda_cz » uložena

pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 23. Prosinec 2005, 15:31 »

opera mini myslim nema podporu stahovanie.... co som skusal stiahnut, neslo Huh niekomu to beha Shocked
uložena

Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 23. Prosinec 2005, 16:14 »

Tak jsem to nemyslel
uložena

pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 23. Prosinec 2005, 16:22 »

tak sme sa asi neporozumeli Huh no nevadi... Roll Eyes snad Smajlík
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 750i email client trouble - unsupported character set
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.