SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 21:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztrata stylusu
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ztrata stylusu  (Zobrazeno 15107 x)
infiniti
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 12. Prosinec 2005, 00:57 »

Na ty celoplasty jsem slysel kritiky, pry delaji ryhy na displej. Origo je  .........
To nevim proc by mely delat nejak extra ryhy kdyz u originalnich jsou prece taky plastove konce ne? V tom preci nemuze byt zas az takovy rozdil... !? No ja asi i pres to si pro ne pujdu, tak pak dam vedet a pripadne budu varovat Smajlík
uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> P900@P910i -> 8910i -> 6681
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 12. Prosinec 2005, 09:53 »

To nevim proc by mely delat nejak extra ryhy kdyz u originalnich jsou prece taky plastove konce ne? V tom preci nemuze byt zas az takovy rozdil... !? No ja asi i pres to si pro ne pujdu, tak pak dam vedet a pripadne budu varovat Smajlík

no hej lenze nieje plast ako plast...
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 12. Prosinec 2005, 17:50 »

No vzdycky je preci jen lepsi original, ale myslim, ze i jina pera urcena pro dotykovy displej by nemusela byt spatna.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 12. Prosinec 2005, 18:12 »

pokial mate foliu na displeji tak je to myslim jedno, a folia na displeji je nutnost
uložena

Vanous
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 14. Prosinec 2005, 07:36 »

Ja jseem sicee stylus neztratil ale mam opacny problem... Dirka ktera je na stylus je vetsi nez stylus. = "neupraveny" stylus mi sam vypadne Embarrassed 
Dal by se tento prekerni pripad nejak vyresit? Pripadne vymenit jen ten "tunylek" ve kterem je stylus?
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 14. Prosinec 2005, 08:38 »

Ja jseem sicee stylus neztratil ale mam opacny problem... Dirka ktera je na stylus je vetsi nez stylus. = "neupraveny" stylus mi sam vypadne Embarrassed  
Dal by se tento prekerni pripad nejak vyresit? Pripadne vymenit jen ten "tunylek" ve kterem je stylus?

hehee svadba teœo penez stala a nevejdze?

najskor mas pokazeny ten zamok ktory zachytava stylus v tele mobilu.
ked si pametas tak po zasunuti stylusu do mobilu ho tak zaklapne. jo?
takze ked to chces opravit budes musiet najskor rozobrat mobil...
uložena
Vanous
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 14. Prosinec 2005, 12:22 »

"pokazena" je ta cast pred dirkou. (kdyz je stylus zastrceny tak v te casti co mam na mysli jde videt sedy plastovy konec stylusu.) Od vyroby je ergonomicky zpracovan tak aby kladl jisty odpor... Muj uz neklade nic... Nevim, zda-li se jedna o soucast krytu, zda-li je to samostatny dil... Ale uvitam veskerou radu.
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 14. Prosinec 2005, 12:33 »

nechapem. odfot a priloz tu fotoo...
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 14. Prosinec 2005, 18:44 »

"pokazena" je ta cast pred dirkou. (kdyz je stylus zastrceny tak v te casti co mam na mysli jde videt sedy plastovy konec stylusu.) Od vyroby je ergonomicky zpracovan tak aby kladl jisty odpor... Muj uz neklade nic... Nevim, zda-li se jedna o soucast krytu, zda-li je to samostatny dil... Ale uvitam veskerou radu.
Tak to je neco, to se mi nikdy nestalo a ani neznam nikoho komu by se to stalo. Asi mas spatnou tu cast, ktera to pero zachytava. Co takhle reklamace?
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 14. Prosinec 2005, 18:52 »

stylus v pecku drzi zaklapka ktora sa zaklapne do dolnej casti stylusu, tam kde su take vyrezy
uložena

Vanous
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 16. Prosinec 2005, 06:39 »

Ano Ronoxi. Dekuji. Hned po precteni jsem si Pecko rozebral, dratek mirne ohnul, a ejhle - STYLUS DRI JAKO PØILEPENY!!!! Grin
Jsem tvym dluznikem.
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 21. Prosinec 2005, 15:59 »

takze objednal som 9.12.2005 stylusy balene po dvosch z gsmobil a zatial nic. pomaly zacinam pochybovat ze sa niekedy dockam nejakej zasielky z tych ********** inet obchodov. asi budem tukat sekacikom a kladivkom to skor pozhanam...
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 21. Prosinec 2005, 17:00 »

takze objednal som 9.12.2005 stylusy balene po dvosch z gsmobil a zatial nic. pomaly zacinam pochybovat ze sa niekedy dockam nejakej zasielky z tych ********** inet obchodov. asi budem tukat sekacikom a kladivkom to skor pozhanam...
No tak to uz je pekna doba, stale casteji tu na netu ctu stiznosti na e-shopy, ze posilaj zbozi pozde, mozna to bude vytizenosti z Vanoc.
uložena

infiniti
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 22. Prosinec 2005, 22:50 »

V pondeli jsem si taky objednaval stylusy a dnes mi prisel email ze je momentalne nemaji a budou az po novym roce, takze me taky docela ... vite co Mrknutí tesil jsem se ze si nadelim pod stromecek stylusky a ... porad musim klikat tim co je pri ruce, nejcasteji objetuji muj tupy skladaci nozik, jeste ze existuje folie...
uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> P900@P910i -> 8910i -> 6681
kmozis
Anonym
« Odpověď #29 v: 27. Prosinec 2005, 00:59 »

V pondeli jsem si taky objednaval stylusy a dnes mi prisel email ze je momentalne nemaji a budou az po novym roce, takze me taky docela ... vite co Mrknutí tesil jsem se ze si nadelim pod stromecek stylusky a ... porad musim klikat tim co je pri ruce, nejcasteji objetuji muj tupy skladaci nozik, jeste ze existuje folie...
V dobe, kdy jsem na tom byl stejne jako Ty, se mi osvedcila obycejna spejle. Ma zhruba stejny prumer, jako originalni stylus, staci ji ostrouhat do spicky, zkratit na potrebnou velikost, a je to...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztrata stylusu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 17 dotazů.