SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 21:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztrata stylusu
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ztrata stylusu  (Zobrazeno 15116 x)
infiniti
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 05. Prosinec 2005, 23:58 »

Pri zimnich radovankach se mi podarilo ztratit stylus od meho pecka. Na internetu jsem se zacal shanet po novem a narazil jsem na 2 asi tak nejzajimavejsi odkazy. Todle jsou klasicke 2stylusy v jednom baleni za cca 180Kc ( http://gsmobil.inshop.cz/inshop/scripts/detail.asp?ItemID=6734 ) a todle jsou 3stylusy za 160Kc, ale jsou celoplastove (http://obchod.mobilni.cz/?id=P900STYLUSY&catid=2 ). Tak se chci zeptat jestli v tom neni nejaky chytak, nebo vada ze jsou celoplastove a co by jste mi doporucili Vy? Nebo jestli mate nekdo nejake lepsi reseni tak se prosim podelte...
uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> P900@P910i -> 8910i -> 6681
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 06. Prosinec 2005, 06:24 »

Rozhodnuti je na tobe, ty plastove nevypadaji designove tak pekne a nejsou tak pevne, vice se ohybaji, myslim, ze klasika je klasika, eshop MOBILNI nabizi take stylus s perem viz. http://obchod.mobilni.cz/default.asp?id=PP900STYL&catid=2
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 06. Prosinec 2005, 07:08 »

Ja bych ti doporucil si koupit stylusy v obchode mobilni.cz, tam mas urcite jistotu, ze jsou to ty pravy....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 06. Prosinec 2005, 07:45 »

pozn. v origo baleni pcka jsou stylusy dva, takze nez se vyrazis podivat do obchodu, mrkni do bedny:o)
uložena
infiniti
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 06. Prosinec 2005, 15:16 »

Jo, na tu stim perem jsem take koukal, ale to mi prijde pro moje ucely zbytecne Smajlík No jelikoz mam nejakou "corku" tak jsem to mel v krabici od 3410 (ale z obchodu) a tam opravdu zadny dalsi nebyl Mrknutí Prakticky mi jde o to, ze se mi do toho chce vrazet co nejmin penez a chtel jsem se akorat zeptat jestli v tech plastovejch vidite nejaky problem, pokud ne, tak pujdu asi do nich... Nejde mi o to abych mel originalni stylus, hlavne abych mel cim klikat  Smajlík
« Poslední úprava: 06. Prosinec 2005, 15:18 od infiniti » uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> P900@P910i -> 8910i -> 6681
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #5 v: 06. Prosinec 2005, 15:48 »

Jo, na tu stim perem jsem take koukal, ale to mi prijde pro moje ucely zbytecne Smajlík No jelikoz mam nejakou "corku" tak jsem to mel v krabici od 3410 (ale z obchodu) a tam opravdu zadny dalsi nebyl Mrknutí Prakticky mi jde o to, ze se mi do toho chce vrazet co nejmin penez a chtel jsem se akorat zeptat jestli v tech plastovejch vidite nejaky problem, pokud ne, tak pujdu asi do nich... Nejde mi o to abych mel originalni stylus, hlavne abych mel cim klikat  Smajlík

I ten olastovy umi klikat, jen neni tak pevny, nic vic nic min.....
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Prosinec 2005, 11:16 »

viete mi povedat v ktorom e-obchode by sa dali objednat stylusi na dobierku na slovensko?
ono je to tak ked nechce mat tak pozic. pozical som mobil segre, svrbela ju noha no neposkrabe sa stylusom? a od vtedy bol zlepeny uz asi 20x.
a na slovensku ho nikde neviem najst. aj ked najdem objednam a nic. neviem ci ignruju alebo nemajuu...
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Prosinec 2005, 11:45 »

viete mi povedat v ktorom e-obchode by sa dali objednat stylusi na dobierku na slovensko?
ono je to tak ked nechce mat tak pozic. pozical som mobil segre, svrbela ju noha no neposkrabe sa stylusom? a od vtedy bol zlepeny uz asi 20x.
a na slovensku ho nikde neviem najst. aj ked najdem objednam a nic. neviem ci ignruju alebo nemajuu...
Zde ti prikladam obchody, ktere nabizi stylusy k P910i: http://www.shopy.cz/index-hledani.php?s=Stylus%20P910i&stem=on&d=zb   mrkni se, zda nekterej nedodava i na Slovensko.
uložena

girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 09. Prosinec 2005, 11:49 »

Zde ti prikladam obchody, ktere nabizi stylusy k P910i: http://www.shopy.cz/index-hledani.php?s=Stylus%20P910i&stem=on&d=zb   mrkni se, zda nekterej nedodava i na Slovensko.

vdaka pozrem too...
uložena
dusom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Prosinec 2005, 11:54 »

Pera som videl v predajni Orange v Carefoure v Petrzalke... Tri kusy stali tusim 700SKK...
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Prosinec 2005, 12:04 »

Pera som videl v predajni Orange v Carefoure v Petrzalke... Tri kusy stali tusim 700SKK...

saœenee. aj keby boli zadarmo tak po nich nepoutekam z kosic...
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Prosinec 2005, 12:09 »

2girus: a co rikas na cesky ceny? Cca 400 Kc je taky celkem dost ze a jeste si nejsem jist, ze pokud je to i pro P900, tak jestli ta barva neni trosku jina....
uložena

girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Prosinec 2005, 12:24 »

2girus: a co rikas na cesky ceny? Cca 400 Kc je taky celkem dost ze a jeste si nejsem jist, ze pokud je to i pro P900, tak jestli ta barva neni trosku jina....

ceny su po prepocitani skoro vsade rovnake ale niekde to trosku prehanaju. ja som pozeral na tie 2 kusy za nejakych 180 kc s dph. podla mna to nieje vela. je jasne ze sa tam este pripocita postovne a prepocet na skk ale stale je to v norme. a na farbe mi vobec vezalezi mne sa aj tak zosuchala na tom co mam teraz. a zda sa mi ze aj vyzera lepsie ma taky kovovy vzhlad. ide o funkcnost a ne vzhlad. aj som si urobil zo spajle nahradny hrot olepil ho foliou a zakapnul sekundakom ale to nieje onoo... Huh
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 09. Prosinec 2005, 13:37 »

Tak to potom jo, 180 Kc je podle me docela prijemna cena....
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 12. Prosinec 2005, 00:36 »

Na ty celoplasty jsem slysel kritiky, pry delaji ryhy na displej. Origo je  .........
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ztrata stylusu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 16 dotazů.