SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
14. Březen 2025, 11:29
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Quick Share
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Quick Share (Zobrazeno 6065 x)
BlackHurricane
Anonym
Quick Share
«
v:
04. Prosinec 2005, 17:55 »
Vlastnim K750i necely mesic, funkcema jsem naprosto spokojen, ale po mechanickem zpracovani pristroje absolutne ne ! Jiz od sameho pocatku pouzivani pristroj zacal strasne vrzat, coz jiz dnes nedelaji ani Lowendove pristroje. A vrcholem je okrasny prouzek Quick Share, ktery se seskrabava !!! Mate podobne zkusenosti
Da se tento prouzek samostatne objednat
Vim ze to neni jenom muj pripad. U manazerskeho modelu me to dosti zarazi, takovehle zpracovani !
Pokud jiz nekdo z vas tento prouzek objednaval prosim dejte jsem link, dekuji.
BlackHurricane
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA X10
Re: Quick Share
«
Odpověď #1 v:
04. Prosinec 2005, 18:44 »
Jo, prouzek QuickShare se mi taky uz trosku skrabnul, jedna hrana se jakoby "srazila" a mam tam stribrnej prouzek.. Taky si myslim ze by se to stavat nemelo..
uložena
XPERIA X10i 2.2
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
04. Prosinec 2005, 20:16 »
Uživatel: BlackHurricane 04. Prosinec 2005, 17:55
Vlastnim K750i necely mesic, funkcema jsem naprosto spokojen, ale po mechanickem zpracovani pristroje absolutne ne ! Jiz od sameho pocatku pouzivani pristroj zacal strasne vrzat, coz jiz dnes nedelaji ani Lowendove pristroje. A vrcholem je okrasny prouzek Quick Share, ktery se seskrabava !!! Mate podobne zkusenosti
Da se tento prouzek samostatne objednat
Vim ze to neni jenom muj pripad. U manazerskeho modelu me to dosti zarazi, takovehle zpracovani !
Pokud jiz nekdo z vas tento prouzek objednaval prosim dejte jsem link, dekuji.
BlackHurricane
tak ja ked som mal prvu verziu K750i tak ta bola uplne pevna, ale druha verzia mi vrzga , je trocha pevnejsi joystick, je o 5 g lahsia! a vrzga na 2. miestach, a pismenka na tlacidlach su sivsie na prvej verzii boli bielsie. Takze vidno akoby nieco an tom telefone menili. Inac ja som mal nalepku Orange , takze som ju dal hned dole
uložena
Sony Ericsson Arc
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
04. Prosinec 2005, 23:38 »
A podla mna K750i nie je manazersky telefon
Moze mu patrit titul multimedialny telefon, ale manazersky urcite nie (a to vzhladom na kvalitu telefonneho zoznamu a ostatnych manazerskych funkcii moze patrit maloktoremu SE bez OS .... bohuzial)
P.S.: neflamujem, len konstatujem, mam K750i ... a mal som pred tym Siemens S65 a mozem len povedat ze veci ktore by mohli zaujimat manazerov maju nemci trochu premakanejsie ... vlastne uz nie nemci ... uz ich vlastni Benq
)
uložena
SE
K750i
FW:
R1CA021
... zazrakom, este stale plne funkcny
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
jvees69
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
05. Prosinec 2005, 16:29 »
s tim vrzanim fakt zalezi na kuse, na kterej natrefis... je mi jasny, ze si clovek takhle normalne nemuze v obchode vybirat z deseti kousku kterej je ten nejlepsi, ale to vrzani se tu uz nekde resilo... hlavne nikd nic nevypodkladej, nebo budes litovat-ver mi...
-kryt meli udelat lip... to co psal matejgorlicky je celkem zajimava teorie... buh vi, jak to bylo..., kazdopadne je to jedna z mala veci, ktere mi na tomhle telefonku vadi...
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #5 v:
05. Prosinec 2005, 20:51 »
Uživatel: jvees69 05. Prosinec 2005, 16:29
s tim vrzanim fakt zalezi na kuse, na kterej natrefis... je mi jasny, ze si clovek takhle normalne nemuze v obchode vybirat z deseti kousku kterej je ten nejlepsi, ale to vrzani se tu uz nekde resilo... hlavne nikd nic nevypodkladej, nebo budes litovat-ver mi...
-kryt meli udelat lip... to co psal matejgorlicky je celkem zajimava teorie... buh vi, jak to bylo..., kazdopadne je to jedna z mala veci, ktere mi na tomhle telefonku vadi...
hm presne s tebou souhlasim
akoby se s neakym mazlili a z neakym len tak odflakly
a pls rikej mi KeNnY nebo jenom Matej
uložena
Sony Ericsson Arc
YAMATO
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
05. Prosinec 2005, 22:22 »
Nalepka mi zatim drzi a je jak nova, ale reseni to dobre neni...spis je uplne blbe.
To srovnani s S65 je zajimave, na praci je rozhodne lepsi Siemens, w4tch0 ma pravdu. Mel jsem moznost to srovnat.
uložena
Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
jvees69
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
06. Prosinec 2005, 07:35 »
o.k. sorry mateji... jo jinak, ja tu nalepku quickshare mel odoubanou uz druhej den, co jsem ten telefon mel doma... vzdycky jsem mobil nosil v kapse, nosim a nosit budu, takze na tuhle nalepku se mi u k750i chytal bordel z kapsy, nejaky ty nitky a takovej jakoby prach no a nesel z tech kraju samozrejme dolu, no a tak jsem na to vzal neco trocu ostrejsiho, jak uz to u me tak byva..., no a bylo to... takly jsem se bal, aby se neodlepila, jako u k700i nebo k500i pac u tech moc nekdy nedrzela, no ale tady to vypada, ze drzet bude...
uložena
BlackHurricane
Anonym
«
Odpověď #8 v:
06. Prosinec 2005, 08:23 »
Jo prouzek QuickShare urcite drzi dobre, ale co je to platne kdyz je ihned odrbany a telefon tim razem vypada jako z bazaru !!!
Jiz jsem kontaktoval Sonyericsson a toto je odpoved :
dekujeme, ze jste kontaktoval zakaznicke centrum spolecnosti Sony Ericsson.
Kontaktoval jste linku technicke podpory Sony Ericsson. Primo spolecnost Sony Ericsson se reklamacemi, bohuzel, nezabyva. Kontaktujte, prosim, bud sveho prodejce nebo nektere z nasich servisnich stredisek.
A kdyz jsem kontaktoval nejblizsi servisni stredisko bylo me receno za zatim na K750i nemaji nahradni dily.
Musim konstatovat ze Sony Erricsson u me boduje !!!
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
06. Prosinec 2005, 08:55 »
nik ti prece nebude reklamovat nalepku
uložena
Sony Ericsson Arc
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
06. Prosinec 2005, 09:18 »
Uživatel: BlackHurricane 06. Prosinec 2005, 08:23
Jo prouzek QuickShare urcite drzi dobre, ale co je to platne kdyz je ihned odrbany a telefon tim razem vypada jako z bazaru !!!
Zrejme si si kupil ten telefon preto, aby si sa mohol ukazovat, ze aky mas pekny a drahy telefon. Bohuzial ta ale sklamem, asi si zle vybral, lebo imigove telefony su podla vselijake tie Special a Limited edition, co stoja od 30.000/kus
No a co ze vypada jako z bazaru, i keby bol, stejne je to skvelej mobil.
Podla mna, na tej nalepke vobec nezalezi, je to len nalepka ... (ostatne, kdyz mam telefon v kapse a hrajou mi mp3, tak me ta nelepka asi vubec nezajima, a krom toho asi ani nikoho jineho okolo ...
A reklamovat ti to nikto aj tak nevyreklamuje, to je ako keby si isiel reklamovat topanky, ze sa na nich derie podrazka...
P.S.: nechodis nahodou s vyholenou hlavou a v teplakoch adidas ?
(Ale ne, ted uz sem hnusnej, uz budu ticho)
uložena
SE
K750i
FW:
R1CA021
... zazrakom, este stale plne funkcny
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
BlackHurricane
Anonym
«
Odpověď #11 v:
06. Prosinec 2005, 15:52 »
odpoved :
MatejGorlicky: Nevidim duvod nereklamovat samolepku QuickShare, kdyz po jednom strceni do kapsy je odrbana !!!!!!!!!!!!! A po kazdem kouknuti na telefon se me to proste hnusi !!! Novy telefon a vypada jak pekne jetej kousek.
w4tch0: S telefonem se nechlubim aby bylo jasne, nechlubil jsem se ani v dobe kdy lidicky kolem me behaly s Dancalem nebo Philipsem Fissem a ja mel v tu dobu Motorolu v3688 za 32 000,- Kc. Mel jsem vzdy drahe telefony a jiz se blizim k hodnote 50-ty telefon (tim se nechlubim) ale chtel jsem naznacit to, ze ani u jednoho telefonu se me nestalo ze by dosel k jakykoliv ujme po strceni do kapsy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Coz se o K750i rici neda !!!!!!!!! Šilene vrze, coz je dalsi dukaz spatneho zpracovani pristroje. A o skvelosti pristroje by se take dalo pochybovat, jiz tebou zminene mp3 kdyz si pustim skladbu ve spravci souboru mp3-ka hraje super, ale v momente co ji nastavim na vyzvaneni je naprosto orezana o basy a sykavkama se telefon primo hlti !!!!! No hnus !!!!! Pokud ti toto nevadi a ze se telefon rozvrze pri kazdym stisku klavesy a jeste ke vsemu se odrbava tak prave takove zakazniky SE potrebuje !!!!!!
P.S.: Kdyz zmeskas hovor od jednoho cloveka, ktereho mas ulozeneho v tel. seznamu a ten ma vice tel. cisel, tak ani nezjistis z ktereho cisla ti dotycny volal (boze jak ubohe) a to nemluvim o tom ze nezjistis casy zpozdenych hovoru pokud ti volal vicekrat (pouze jenom posledni volani) no nevim jestli je to jeste porad skvelej mobil
??
A takovych to blbych prikladu mohu jmenovat dost a dost, neco jako tvoje topanky.
Pustil jsi se do me, tudiz ti to jen vracim !!!!!!!
Me zajimal pouze Vas nazor na to jak se ten prouzek odrbava, coz by se stavat nemelo.
uložena
bryan
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
06. Prosinec 2005, 15:54 »
Uživatel: w4tch0 06. Prosinec 2005, 09:18
Uživatel: BlackHurricane 06. Prosinec 2005, 08:23
Zrejme si si kupil ten telefon preto, aby si sa mohol ukazovat, ze aky mas pekny a drahy telefon. Bohuzial ta ale sklamem, asi si zle vybral, lebo imigove telefony su podla vselijake tie Special a Limited edition, co stoja od 30.000/kus
No a co ze vypada jako z bazaru, i keby bol, stejne je to skvelej mobil.
Podla mna, na tej nalepke vobec nezalezi, je to len nalepka ... (ostatne, kdyz mam telefon v kapse a hrajou mi mp3, tak me ta nelepka asi vubec nezajima, a krom toho asi ani nikoho jineho okolo ...
A reklamovat ti to nikto aj tak nevyreklamuje, to je ako keby si isiel reklamovat topanky, ze sa na nich derie podrazka...
P.S.: nechodis nahodou s vyholenou hlavou a v teplakoch adidas ?
(Ale ne, ted uz sem hnusnej, uz budu ticho)
... a este k tomu mokasiny
uložena
jvees69
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #13 v:
06. Prosinec 2005, 17:19 »
je fakt, ze nalepkou se ti nikde zabyvat nebudou, to by musel byt nejay technicky probem nebo tak neco, ale tohle tezko... kdyz je to tak sileny, prsote ji sundej a dej si misto toho neco jineho, treba na neco prijdes... kazdopadne ji ale hned nezahazuj, nech si ji nekde schovanou pro pripad, ze bys musel reklamovat neco, co prelepit nemlzes...
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia Mini
«
Odpověď #14 v:
06. Prosinec 2005, 17:43 »
Ja si myslim, ze pokud tam udelas veliky kraval, tak to na reklamacku je, ale musis na ne s velikym sebevedomim, ze jsi v pravu, jinak te odpalkujou.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Quick Share
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.