SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 22:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 a pripojeni k PC pres bluetooth
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P900 a pripojeni k PC pres bluetooth  (Zobrazeno 1671 x)
Jones
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 03. Prosinec 2005, 05:31 »

Zdarec lidi, asi sem kopyto nebo neco, ale koupil jsem si takovou malou mrchu bluetooth od Microstaru a jediny, co se mi dari s Bluetoothem je odesilani souboru do telefonu, jenze do Beamed (slozka pod smskama). PC Suite komunikuje pouze pres kabel, ale to je jak kdyz se duchodce plazi pres prechod. Jestli mate nekdo tipa na jednoduchej soft, tak jsem stale na ICQ 121546449. Diky moc. Jones
uložena
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Prosinec 2005, 12:49 »

Mrkni se sem. http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,1887.0 , a udelej vse, jak je tam popsany. A melo by to jet. Ve sledovani telefonu (ovladaci panely)musis jeste povolit potrebny porty. A bude se to chovat jakoby to bylo pripojeny pres kolibku.
uložena

SE P910i
quazzi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Prosinec 2005, 20:52 »

Hod bobek na kabel.Mel jsem stejny problem a vcelku slusne to jde resit cteckou pameÂťovych karet.Jinak jsem zkusil pouzivat k prevodu videa na format 3gp soft dodavany k nokii 6230i a
muzu prozradit,ze to je docela cvrkot.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 05. Prosinec 2005, 21:15 »

Hod bobek na kabel.Mel jsem stejny problem a vcelku slusne to jde resit cteckou pameÂťovych karet.Jinak jsem zkusil pouzivat k prevodu videa na format 3gp soft dodavany k nokii 6230i a
muzu prozradit,ze to je docela cvrkot.
tenhle thread je o BT pripojeni, ne o bobku na kabel.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900 a pripojeni k PC pres bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 16 dotazů.