SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 11:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tel. seznam
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tel. seznam  (Zobrazeno 3562 x)
Jafry
Anonym
« v: 02. Prosinec 2005, 18:42 »

Mam problem s telefonim seznamem-telefon mi prohazuje nektere kontakty. Pokud napr. volam kontakt "A" tak pak je v Hovorech ze byl volan kontakt "B". A kdyz mi kontakt "A" vola tak se ukaze jenom cislo jako bych ho nemel v seznamu. Dela to jenom asi u 10 cisel. Pamet je obsazena asi z 40%. Nechal sem si tedy prehrat v servisu novy firmware ale dela to porad... Sad
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 04. Prosinec 2005, 20:07 »

Zvlastne. Mas nejake cisla ulozene aj na simke? Undecided
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
maguli
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 05. Prosinec 2005, 22:02 »

Dela mi to muj telefon uplne stejne. Prehrani softwaru taky nepomohlo. Kontaktoval jsem Tech. podporu tady na Foru kde mi poradily v nastaveni telefonu(vseobecne nastaveni) obnovit nastaveni, pak by to pry mohlo pomoct. Jeste jsem si netroufl to udelat pac pry prijdu o vsechno co jsem si do telefonu do ted' natahal.
uložena
Jafry
Anonym
« Odpověď #3 v: 07. Prosinec 2005, 12:17 »

Mam cisla jenom v telefonu...
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 09. Prosinec 2005, 19:45 »

Cituji
Takze, uz to zacala robit i moja k700-vka. Tak som chcel prist na to ako to odstranit Tongue a podarilo sa mi to.
Postup:
Najprv som vymazal zoznam hovorov, vytocil na obidve cisla, ktore to robili, ale znovu to ppretrvavalo. Cize pokial som zavolal na cislo A a potom B, zobrazilo, ze som volal dva krat na cislo B. Potom som odstranil kontakt s cislom B a znovu ho nahral, teda zadal. (nezabudnite si najskor odpisat cisla, pokial nie ste pri pc a robite to na kolene... Roll Eyes) pouzite obycajnu ceruzu a papier. Potom cisla vygumujte, aby ste nezanechali stopy. Nepomohlo to, a tak som urobil to iste i s kontaktom A, teda odstranil a znovu zadal cisla. Vymenil som i pozicie. Mobil -> Zamestnanie -> Domov. Vacsinou som zmenil druhe mobilne cislo, ulozene ako domace na cislo do zamestnania.  Shocked Zatial stihate??? To boli tie cisla, ktore sa predtym kryli. Zavolal som a HEUREKA podarilo sa boli tam zobrazene obidva kontakty Roll Eyes Cool Grin Cheesy Mrknutí Smajlík. Teraz som odskusal i cisla mobilne, v tychto kontaktoch, ulozene ako -> mobilne cislo. FUNGUJE TOOOO   Cool Cool Cool Cool Cool
PRICINA :
Pricina tohoto javu v telefonnom zozname K700i bola jednoducha, a to zmena cisla, teda resp. prehodenie medzi dvomi  kontaktmi, s vymazanim predchadzajuceho kontaktu. Teda vlastne vymena sim karty medzi dvoma osobami.
uložena

jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Prosinec 2005, 00:27 »

Chces timto slozitym postupem rict, ze si 2 lidi prohodili SIM karty a ty jsi to necedel, proto to delalo paseku? Moc jsem z tveho popisu nepochopil, takze sorry, pokud jsem ted napsal uplnou blbost!
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 12. Prosinec 2005, 20:34 »

Chces timto slozitym postupem rict, ze si 2 lidi prohodili SIM karty a ty jsi to necedel, proto to delalo paseku? Moc jsem z tveho popisu nepochopil, takze sorry, pokud jsem ted napsal uplnou blbost!
Ano pochopil, slo o prehodenie sim kariet, v podstate ale o preulozenie cisla z jedneho kontaktu do druheho v telefone.
uložena

Jafry
Anonym
« Odpověď #7 v: 17. Prosinec 2005, 23:04 »

Na to sem taky prisel... Ale kdyz to udelam u  kontaktu A a B tak to zas dela u jinejch Undecided
Nektery kontakty telefon dela jako by neznal(nezobrazuje jmena, jenom cisla).
uložena
Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Prosinec 2005, 09:57 »

Mel jsem stejny problem, vse si zazalohuj, udelej MASTER RESET a bude to OK, alespon u me to pomohlo.
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 20. Prosinec 2005, 18:58 »

Mel jsem stejny problem, vse si zazalohuj, udelej MASTER RESET a bude to OK, alespon u me to pomohlo.
Alebo postupuj podla mojho navodu aj s dalsimi kontaktmi, mne to uz zatial nerobi.
uložena

Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 20. Prosinec 2005, 22:38 »

No me to ale nedelalo stejnej problem,me to proste jen nezobrazovalo jmena... zkousel jsem odebrat a pridat kontakty ale nepomohlo to, tak jsem pres FMA vsechn zazalohoval, resnul, vsechno nahral zpatky a zatim to chodi....
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tel. seznam
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 19 dotazů.