SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 14:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Magic screen
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Magic screen  (Zobrazeno 33100 x)
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 02. Prosinec 2005, 15:16 »

Prave vysel novy program, jmenuje se Magic screen a je to neco jako BigBen, ale zatim mi prijde, ze mnohem lepsi.

Odkaz: http://www.symbianwave.com/product.php?id=mscreenuiq#_913

Kdybyste nekdo nasel zpusob, jak stahnout nejaka temata nebo editovat ta puvodni, budu moc rad.

V.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 02. Prosinec 2005, 15:22 »

Myslim, ze je k tomu i prg. do PC, kde si muzes sam tyto obrazky tvorit.
uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 02. Prosinec 2005, 15:36 »

Myslim, ze je k tomu i prg. do PC, kde si muzes sam tyto obrazky tvorit.
Jo jo, to je. Ale rad bych nekde nastahoval temata a editoval je. Tvorit je uplne znova se mi nechce...
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #3 v: 02. Prosinec 2005, 16:28 »

naprosto senzacni aplikace. Jestli se bude chovat k baterce stejne rozumne jako magic launcher, tak to kupuju.
V contrast schematu ukazuje sporic displeje stav BT, baterky, signalu, hodiny, tasky, kdy zvoni budik. No parada!!!
uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 02. Prosinec 2005, 16:31 »

naprosto senzacni aplikace. Jestli se bude chovat k baterce stejne rozumne jako magic launcher, tak to kupuju.
V contrast schematu ukazuje sporic displeje stav BT, baterky, signalu, hodiny, tasky, kdy zvoni budik. No parada!!!
Souhlas. Je to o 100% lepsi nez BigBen. S editorem schemat lze upravit uplne vsechno podle potreb. Jen tu baterku to asi bude zrat jeste vic nez BigBen  Sad
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #5 v: 02. Prosinec 2005, 17:11 »

proc myslis? Delaji i magic launchera a to je rezident prakticky bez spotreby
uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 02. Prosinec 2005, 18:46 »

No to sice jo, ale Magic Launcher neni porad na displeji. Tohle musi zrat a to dost.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #7 v: 02. Prosinec 2005, 22:40 »

No to sice jo, ale Magic Launcher neni porad na displeji. Tohle musi zrat a to dost.
a
nepisu to rad, ale mas recht, sezere to za hodinu 4% a to je neprijatelne. Skoda, nebyt je spotreby je to muj adept na koupi i navzdory pomerne nehorazne cene.
uložena
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 03. Prosinec 2005, 00:57 »

a
nepisu to rad, ale mas recht, sezere to za hodinu 4% a to je neprijatelne. Skoda, nebyt je spotreby je to muj adept na koupi i navzdory pomerne nehorazne cene.
No 4% mi prijde jako az moc, ale dost energie to zere. Asi stejne jako BigBen a tudiz tomu programu davam sanci a za 2 tydny ho asi koupim.
uložena
Lutri
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 05. Prosinec 2005, 20:15 »

Tak pratele, jiz od ctvrtka testuji tuto app a po dukladnem nastaveni se mi zda, ze mi zere baterku mene nez drive pouzivany zobrazovany cas v zakladnim nastaveni. Ja bych si dovolil tvrdit, ze je to super, az na to, ze je dost drahy a jinak "koupit" zatim nejde. Dale jsem jeste neobjevil zadny dalsi LEPŠI themata a v jejich programu pro tvorbu se moc nevyznam  Embarrassed
Pokud by jste jiz nejake pekne thema nekdo vyrobil, hodte ho prosim nekam na net. Dik  Mrknutí
uložena

MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 05. Prosinec 2005, 21:08 »

Tak pratele, jiz od ctvrtka testuji tuto app a po dukladnem nastaveni se mi zda, ze mi zere baterku mene nez drive pouzivany zobrazovany cas v zakladnim nastaveni. Ja bych si dovolil tvrdit, ze je to super, az na to, ze je dost drahy a jinak "koupit" zatim nejde. Dale jsem jeste neobjevil zadny dalsi LEPŠI themata a v jejich programu pro tvorbu se moc nevyznam  Embarrassed
Pokud by jste jiz nejake pekne thema nekdo vyrobil, hodte ho prosim nekam na net. Dik  Mrknutí
Tak zase tak drahy neni, ne? A pred Vanoci mozna budou slevy a pak bude za pakatel :-)
uložena
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 09. Prosinec 2005, 12:50 »

Zdravim vsechny mate nekdo naistalovanou tuto aplikaci a jake s ni mate zkusenosti? myslim tim vydrz baterie prakticnost, srovnani s Front view, Big Benem a podobne diky za jakykoliv nazor. Roll Eyes docela vazne o ni uvazuji
uložena

Conrad
MrViki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Prosinec 2005, 13:13 »

Zdravim vsechny mate nekdo naistalovanou tuto aplikaci a jake s ni mate zkusenosti? myslim tim vydrz baterie prakticnost, srovnani s Front view, Big Benem a podobne diky za jakykoliv nazor. Roll Eyes docela vazne o ni uvazuji
Uz ji nejakou dobu mam a pokud se necha vypinat displej, tak to setri baterku jeste vic, jak puvodni sporic s hodinama. Je to bomba, ted neni problem, aby P910i vydrzela 5 dnu bez nabijeni. A pokud si pohrajes s tematkama, tak si muzes vytvorit podle vlastnich potreb dokonale tematko s nejdulezitejsimi vecmi. Proste tuhle aplikaci musis mit :-)
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #13 v: 09. Prosinec 2005, 13:23 »

Uz ji nejakou dobu mam a pokud se necha vypinat displej, tak to setri baterku jeste vic, jak puvodni sporic s hodinama. Je to bomba, ted neni problem, aby P910i vydrzela 5 dnu bez nabijeni. A pokud si pohrajes s tematkama, tak si muzes vytvorit podle vlastnich potreb dokonale tematko s nejdulezitejsimi vecmi. Proste tuhle aplikaci musis mit :-)
moje zkusenost je presne opacna, zere vice nez bigben. Vyse uvedemu (ze to bere dokonce mene, nez sporic s hodinama v pcku) proste neverim. Jinak je to ovsem skvely softik.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 09. Prosinec 2005, 13:47 »

ze by to zralo menej ako vstavany setric? tak to urcite nie. ale inak mu zavidim ze mu vydrzi baterka 5 dni !!!!! mne to znie ako maly zazrak
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Magic screen
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.